- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Kadifeyesil
-
Yok tabiki oyle degil de bilemedim isteNe diyecem merhaba benim adım şu ben bakireyim bumu
Dogru soyluyorsunuz. Nedenn boyle hissettim bende anlayamadimEvlenip ayrıldıgını elbette söyşeyebilirsin. Ayrıca daha görmedin bile . Belki hoslanmayacaksın o kisiden ve bunları düsünmen bile ne kadar gereksizmis erkenden onu anlayacaksın. Belli mi olur. Bakalım bi gör hoslan ondan sonra bahsedersin. Muhakkak soracaktır neden ayrıldıgınızı
Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogruDurduk yerde ben bakireyim diye haber salinir mi yani sizce? Manasiz hareket.
Birinin sizi seçme sebebi bekaret olmamalı. Ayrıca herkese boşanmış olarak duyurursa diyorsunuz, e boşandınız sonuçta 3 aylık evlilik de olsa yalan mı?Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru
Bunu demesen bile evlilik yoluna girdiysen zaten bunu kendi öğrenirYok tabiki oyle degil de bilemedim iste
çok çok alkıslıyorum cok dogru bı cevap olırKağıt üzerinde bi evlilikti deyin çok lazımsa bakire vurgusu yapmak.
Yani yanlış anlamayın ama baskıcı bi yerde tanışma aşamasında kimseye ben evlendim ama bakireyim falan demeyin zaten. Sizi siz bağlarsınız ayrıca. Kendinizi kusurlu hatalı konumuna koydurmayın.Ben onem vermiyorum ama burasi cok baskici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?