Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

3 ay evli kalıp boşanacak kadar ne yaşadınız çok üzüldüm. Seçiminizi çok iyi yapın bu daha iyi olur

Bu sizin hayatınız, sizin seçiminiz.
Bakire yada değilsiniz, eğer bunun için yanınızda olacaksa olmasin zaten.

Bakire oldugunuzu öğrenince bu kizi kacirmamali miyim diyecek? Bosanmiş oldugunuzu zaten biliyor birakin sizi o şekilde kabullensin sonra zaten öğrenir

Yerini bulamadi diyince hayalimde canlandiramadim kac tane yer var da bulamiyor. Adam bulamiyor hadi konu
sahibii de mi yerini bilmiyor. Gösterseydi ya. Hofff aklimda bu var onu okudugumdan beri
O bulamamış diğeri göstermemiş
Ölüm gibi bi şeymiş ama kimse ölmemiş yani

Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru
Boşanmış diye duyurmasindwn neden korkuyorsunuz anlamadim sonuçta birlikte olun olmayın o iki kisi arasında el alem bunu bilmek zorunda degil ki .. kime ne .. eger birlikte olamadık diye boşanmaniz oldu ise sizden mi evlenip ayrıldığımız kişiden mi kaynaklı bilemem sizden kaynaklı ise bunun çözümü var.. sizden kaynaklı ise yeni evliliginizde de yaşayacaksınız sorun çözüme odaklanın vajimus olabilirsiniz..

Yerini bulamadi diyince hayalimde canlandiramadim kac tane yer var da bulamiyor. Adam bulamiyor hadi konu
sahibii de mi yerini bilmiyor. Gösterseydi ya. Hofff aklimda bu var onu okudugumdan beri
Bende hadi ilkinde heyecandan falan bulamadi da ikinciye ücüncüye de mi bulamadi; y da ilkinde bulamayunca küstü bi daha aramadi mi onun merakindayim...
Off ya halbuki hayatta düsünülecek daha önemli seyler vardi dimi?

ne gerek var özel hayatın sana kalsın. bakiresin diye özellikle evlenecek zihniyetteki bir adamla da evlenmeyiver bir zahmet

Sizi sevmiyorsa terkeder ancak gerçekten seven erkekler bunu olgun karşılarlar. Bir de benim önceki cinsel hayatımdan kime ne? Hemen söylemezdim ben doğru bulmuyorum sonuçta kocanız değil.

Üç ay evli kaldınız , hiç mi beraber uyumadınız yada eli elinize değmedi , öpüsmediniz vs ? Ayrıca bekaret bu kadar çok mu önemli ? Yada herseyi yapın bi tek cinsel birleşme hariç sonuçta bekaretiniz nur topu gibi sağlam kalıyor .... ilerdede tanısacagınız kişiye anlatacağınız şeylerdeki mentalitede bu bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…