- 10 Ekim 2014
- 32.925
- 148.442
- 798
- Konu Sahibi Kadifeyesil
-
Çok mu fark etti?
Pek cinsellik yaşayamadan ayrıldık demek var bi de yerini bulamadı demek var
O bulamamış diğeri göstermemişYerini bulamadi diyince hayalimde canlandiramadim kac tane yer var da bulamiyor. Adam bulamiyor hadi konu
sahibii de mi yerini bilmiyor.Gösterseydi ya. Hofff aklimda bu var onu okudugumdan beri
Boşanmış diye duyurmasindwn neden korkuyorsunuz anlamadim sonuçta birlikte olun olmayın o iki kisi arasında el alem bunu bilmek zorunda degil ki .. kime ne .. eger birlikte olamadık diye boşanmaniz oldu ise sizden mi evlenip ayrıldığımız kişiden mi kaynaklı bilemem sizden kaynaklı ise bunun çözümü var.. sizden kaynaklı ise yeni evliliginizde de yaşayacaksınız sorun çözüme odaklanın vajimus olabilirsiniz..Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru
Bende hadi ilkinde heyecandan falan bulamadi da ikinciye ücüncüye de mi bulamadi; y da ilkinde bulamayunca küstü bi daha aramadi mi onun merakindayim...Yerini bulamadi diyince hayalimde canlandiramadim kac tane yer var da bulamiyor. Adam bulamiyor hadi konu
sahibii de mi yerini bilmiyor.Gösterseydi ya. Hofff aklimda bu var onu okudugumdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?