Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

Hanımefendi, belki adamı beğenmeyeceksin belki şartlarına uymayacak belki kafan yapın uymayacak hiç tanımadığın ama tanışmak üzere olduğun birine söylemek istediğiniz ilk şey buysa, kolay gelsin çünkü bu kendine değersizlikle işiniz çok zor
Cevremde bosandi diye farkli gozle bakacak cok kisi var. Onlardan cekiniyorum

Ilk tanismada hic kimse hic kimseye ayrildim ama su sebepten deyip ozelini anlatmaz size sorarsa da hadsiz biri oldugunu anlamis olursunuz zaten. Ilk tanismada havadan sudan hoslandiginiz seylerden filan olur .. ne is yapiyorsunuz kac yasindasiniz.. araci kisiye laf vermeyin gidip yayin yapar. Bu kisiden de hoslanmazsaniz o kisiye de soylemeyin zira ayrilmis olabilirsiniz ama karsi tarafi iktidarsiz diye de etiketler bizim millet bilip bilmeden.nasil ki bir kadin hakkinda bekaret vs konusmamak gerekirse erkekler hakkinda da konusmamak lazim.

Toplum baskısı ne korkunç sonuçta evlilik olmuş
ilk gece birlikte olup ertesi gün ayrilanda var.gercekten çok üzülüyorum bizlere böyle düşünmeyi empoze ettikleri için
Daha tanışma yok ama kızcağız bakireyim diye çığlık atıyor istiyor😔

Ilk tanismada hic kimse hic kimseye ayrildim ama su sebepten deyip ozelini anlatmaz size sorarsa da hadsiz biri oldugunu anlamis olursunuz zaten. Ilk tanismada havadan sudan hoslandiginiz seylerden filan olur .. ne is yapiyorsunuz kac yasindasiniz.. araci kisiye laf vermeyin gidip yayin yapar. Bu kisiden de hoslanmazsaniz o kisiye de soylemeyin zira ayrilmis olabilirsiniz ama karsi tarafi iktidarsiz diye de etiketler bizim millet bilip bilmeden.nasil ki bir kadin hakkinda bekaret vs konusmamak gerekirse erkekler hakkinda da konusmamak lazim.
Sorun eski esimdeydi ama cok detata girmem tabi

Tam tersi de olabilir, kiz da vajinismus ya da baska bir durum olabilir mi diye dusunebilir. Bence iliski devam ederse soylenmeli. Bosanmis olmayi sorun yapacak adam bakire olmasina falan bakmaz bence, sonucta adami gectim etraftaki herkese "ama bakireymis" denmez ki.

Ilişki yasarlar bakirelik sorun olur yeni sevgili olur yine bakirelik

Boşanmışın o kadar çok konu varken dert edeceği ikinci evlilik olucak basın yanmış yuvan bozulmuş ben yeniden yapabilir miyim diyeceği yerde

Sorun yine bakirelik ...pes yani

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
evlenip ayrildiginizi soyleyinde hiç tanımadığınız birisine en ozelinizi söyleme zorunlulugunuz yok heleki araciya ozelinizi açmayın

Toplum baskısı ne korkunç sonuçta evlilik olmuş
ilk gece birlikte olup ertesi gün ayrilanda var.gercekten çok üzülüyorum bizlere böyle düşünmeyi empoze ettikleri için
Daha tanışma yok ama kızcağız bakireyim diye çığlık atıyor istiyor😔
Ben hic onemsemem aslinda ama buralarda bakire kiza kiz kardes gozuyle bakiyorlar. Bosanmis birine daha farkli bakiyorlar bu is olmasa bile bakireymis diye benim bosandigimi dilden dile dolastirmazlar en azindan diye dusunuyorum

Tam tersi de olabilir, kiz da vajinismus ya da baska bir durum olabilir mi diye dusunebilir. Bence iliski devam ederse soylenmeli. Bosanmis olmayi sorun yapacak adam bakire olmasina falan bakmaz bence, sonucta adami gectim etraftaki herkese "ama bakireymis" denmez ki.
Aynen nasil ki kendimiz hakkinda konusmak istemiyorsak karsi tarafin da bir gururu var sonucta bundan sonraki hayati icin etiketlememek lazim. Yani sorun bende degildi diye kendimizi aklayacagiz diye baskasini gommek dogru degil. Kisilerin ellerinde olmayan pr ler neticede cinsellige yatkin olmamak

Ilişki yasarlar bakirelik sorun olur yeni sevgili olur yine bakirelik

Boşanmışın o kadar çok konu varken dert edeceği ikinci evlilik olucak basın yanmış yuvan bozulmuş ben yeniden yapabilir miyim diyeceği yerde

Sorun yine bakirelik ...pes yani
Cevrem cok kotu inanin ki

Formalite evliliği gibi olmuş sizinki bu şekilde ifade etseniz yeterli olur bence

Evlenip boşandığınızı bilerek görüşüyorsa zaten bir şeyleri kabul etmiştir, işler ciddiye binerse ilerleyen zamanlarda söylersiniz nişan falan olursa. He bu arada birleşme neden olmadı vajinismus sorununuz mu var? Eğer öyleyse bunu çözmeden evlenmeyin derim.

Bence de bu detay gereksiz. Daha iyi biri olup olmadığını bile bilmediğiniz bir insan için bu açıklamayı yapmak mecburiyetinde değilsiniz. İleride tanıdıkça, eğer gerekli görürseniz belki söylenebilir.

Saçmalamayın asla özel hayatınızı söylemeyin kimseye.

Ben tam tersi bi olaya şahit oldum. Kişilerin çevre ve aileleri x bı şehrin yöresel insanları çevreyi siz düşünün. Birlikte oluyorlar. Adam evliliklerine çok az bı zaman kala öldü.
Bu durumu arkadaşları biliyormuş.
Ay kız için neler konuşuldu.
Ben bile duydum düşünün.

Adı üzerinde özel hayat özeldir.
Nasip kısmetse tanışırsınız talibinizle.
Eğer kafanıza yatar anlasirsaniz talibinize de öyle söyleyin.
Pat diye ilk görüşmede söylemeyin.

Ay bu arada böyle adamlar neden evlenir ya kadın hemen ayrılmış, nasıl dicem bakireyim diye düşünüyor. Hayatların içine ediyorlar.

İnşallah çok mutlu olursunuz.
Tesekkur ederim🤲🙏

Ben hic onemsemem aslinda ama buralarda bakire kiza kiz kardes gozuyle bakiyorlar. Bosanmis birine daha farkli bakiyorlar bu is olmasa bile bakireymis diye benim bosandigimi dilden dile dolastirmazlar en azindan diye dusunuyorum
Bizde boşanmış erkeklere kötü gözle bakaLim.
Onlara sağa sola söyleyelim boşanmış diye.canim seni anlamaya çalışıyorum,sakin ol once bı tanış sonra gidişata bakarsın ona göre mahremiyetini Paylasirsin.

Back
X