Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

Sorun eski esimdeydi ama cok detata girmem tabi

Sorunun eski eşte oldugunu bildiginize
goree siz 3 ay icinde bu adamla yataga girdiniz, iliski denemelerinde bulundunuz herhalde degil mi? Eger oyleyse neyin bekareti bu????

Hani tamamen kagit ustunde bir evlilikse ve ayri yasadiysaniz o başka belirtebilirsiniz kagit uzerindeydi dersiniz ama adamla ayni yataga girdiyseniz daha bunun bakireligi mi varmiş. 🙄
Evlenip bosanmissiniz iste neden saklama geregi duyuyorsunuz.

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Isler ılerlerse bırbırınızı begenırsenız soylersınız

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Tabi ki hayır denir mi bu.Yerinizde olsam aracıya başımdan kısa süreli bir evlilik geçtiğini söylerim sonra tanisirsa tanışır, tanismazsa tanismaz.Bacak aramdaki zarın ne varlığını ne yokluğunu konu yapıp konuşmam şahsen çok aşalayıcı geliyor bana.

Canım neden biriyle tanısırken ılla bakire olduğumu bilsin diye neden kendini hemen bakırelıkle ıfade etmek ıstıyorsun..Bence çok daha kıymetlı özelliklerin vardır..Adam seninle tanısmak ısterken söyleyin ben evlenmedım ama bakirim diyor mu..Bir de bu aracıya nasıl söylenir aracı gidip ne diyecek evlenmiş ama bakireymis mi diyecek..Sonuçta evlilik cinsellik yaşamasan da eşinle bırlıkte yatıyorsun kalkıyorsun sonucta ayrı odalarda yaşamıyorsun..Bunu da sorun edecek bırı evlenmesın senınle..Bu çocugu gördün cok etkılendın desem o yuzden kendını ıfade etme cabasına gırmıs dıyecegım anlayacagım ama daha sadece tanısmak ıcın haber gönderen bırı ıcın fazla cırpınmıyor musun ?

Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru😔
Senden gerçekten hoşlandıgını tutucu bır yerde kısa bır evlılık gecmısınde olsa ıstedıgıyle anlarsın daha ıyı degıl mı? Evlenmek bosanmak da bır ayıp degıl canım kendını kusurlu hissetme lütfen

Çok mu önemli bakire olmak yahu, hadi adamla evlendiniz ve bakire olduğunuzu o akşam öğrendi ne olacak yani, boşayacak mı? Konuyu söyleyeceğiniz yer, zaman ilk tanışma günü değildir, mal mısınız siz ki etinize değer biçtiriyorsunuz? Hayvan pazarında yapılır o tür işler.

Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru😔
Aracinin bosanmis demesinden daha dogal ne var ki sizin durumunuzda? Yalan degil bir evlilik olmus bosanmissiniz. Cinsellik yasanip yasanmamasi ozeliniz.

Evlenmiş ayrılmış oldugunu ilk bastan bilmeli.
Gerisine gerek yok.

Eski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim:olamaz:
E siz bakire değilsiniz ki
Bi çok önemli zarınız yerinde duruyor
Birliktelik olmadı filan deyince ben formalite gibi kaldı sandım
Yani aslında gerçekten evlenip boşanmışsınız
Çok tutucu çevrenin ha sevişmiş ama zarı duruyorsa sorun değildir diyeceğini sanmıyorum

Yani bakire olmayabilirdin de. Bunu sorun edecek kişiyle zaten birlikte olmamalisin. Söylemenin manası yok.

Aracıya birşey söylemeyin
Adamla görüşün laf arasında "ben evlilikten biraz korkuyorum" dersiniz o da neden diye sorar "daha önce 3 aylık bi evliliğim oldu evlendiğim kişi hiç eş gibi değildi ev arkadaşı gibiydi bende öyle biriyle evlendiğim için çok üzüldüm ve kağıt üzerinde olan evliliğimi bitirdim. Şimdi hayatıma alacağım kişiyi seçmek için içimde biraz korku var yine üzülmekten korkuyorum sanırım" tarzında birşey söyleyebilirsin.

Eski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim:olamaz:
Nasıl yani yeri bulamadı derken göbek deliğine mi yeltendi tövbe est :olamaz:
Bende sandım ki adam paravan evlilik yaptı hani sana dokunmadı bile ayrı yattı ev arkadaşı gibisine.
Münasebette bulunduktan sonra bekaret olayı puf oluyor açıkçası
Yani misafirle ha kapıda laflamışsın ha içeri buyur etmişsin misafir misafirdir:confused:
Neyse :olamaz:

Kızlık zarının yerinde durduğunu söyleyince adamın gözünde daha değerli olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bunu bilmesini istediğinizin sebebi nedir ki?
Eski eşle birleşme olmasa da (doğal olarak) aynı yatağa girilmiş , sevişilmiş. Ben gerçekten derdinizi anlamadım.
Adamla kağıt üstünde bir evlilik yapmış olsanız neyse de bu şekilde ???!!

Kic.nizda ben falan varsa onu da soyleyin araciya..Adam alacagi mali bilsin yani..Hatta soyle elle yoklasin bir sizi ne var ne yok..Gulsem mi aglasam mi? Siz ve düşünceniz gercek misiniz??

Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis
Arkadasiniz kendisi anlatsin dediginde aslinda ayrintiyi vermis araciya..Akibetinde ses kesilmedigine göre demek ki bosanma durumunuzun bir muhimmiyati yok.

Boşanmisligin yok bakireyim degilim konularinin bu evlilik kurumu icin tanımadan etmeden, bir gönül iliskisi kurmadan EŞ SEÇİMİ icin önemini okumakta ayrıca gözlerimi kanatti. :olamaz:

Siz en iyisimi bulundugunuz tutucu yerin tutucu adetlerinde bosanmıs oldugunuzu söyleyin.İş kısmet olur evlilikle neticelenirse şayet..Gerdekte kurdele takın surpriz olsun.:super:

Ben soylemesem de aileden biri soyler zaten

Neyi söyleyecek bakire olduğunuzu mu?
Evlenip ayrıldığınızı siz söyleyeceksiniz zaten.
Oldu olacak gidip rapor alın çantanızda taşıyın şak diye çıkartır gösterirsiniz gerektiğinde.
Adama ne sizin bekaretinizden yapmayın lütfen kendinize bunu.

K Kadifeyesil sen yenisin galiba :KK48: Burda böyle konular açmak yürek ister. Bana bi sorsaydın ben sana gelebilecek muhtemel hakaretleri ve karşı çıkışları listeler verirdim. Yapman lüzumsuz bana göre de. Fakat bu tür konularda kantarın Topuzu kaçıyor yapma kızkardeş olacak iş mi demek yetmiyor. Mal mısın cips misin falan diyorlar böyle:KK48:

Evlenip ayrıldım ve cinsel ilişkim olmadı.
Adam 🤩 bu şekilde aha bakire diye bakabilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Sizin vajinismus olduğunuzu düşünebilir.
Ayrıca ilk buluşmadan ben bakireyim derseniz biraz Hürrem hocanın kendini tanıtması gibi olmaz mı

Back
X