Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

Evlenip boşandığınızı bilerek görüşüyorsa zaten bir şeyleri kabul etmiştir, işler ciddiye binerse ilerleyen zamanlarda söylersiniz nişan falan olursa. He bu arada birleşme neden olmadı vajinismus sorununuz mu var? Eğer öyleyse bunu çözmeden evlenmeyin derim.
Eski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim:olamaz:

Boyle bir seyi soylenir mi hic ya....
Biri dese bana evlendik ama iliskiye girmedik eeee derim bundan banane...
Gozumde de garip bir duruma duser acikcasi ..
Bu sizin ozeliniz gidip araciya soylenecek sey degil kimseye soylenmemeli bence..
Ha ilerde tekrar evlenmeye karar verdiginizde konusu gecerse soylemek isterseniz soylersiniz..
Azicik gizemli olun yahu cekiciliginiz artar biraz🙄herkese her sey anlatilmazzz...

Arkadaşınız ne güzel demiş karışmam demekle 👍 bence gereksiz yine de söylemekte acele
etmeyin..

Ne diyecem merhaba benim adım şu ben bakireyim bumu
Benim adım şu bakireyim bu ksjfjsjdj
Ay çok komik geldi kusura bakma jafjjdfjdn.

Konu sahibi; kağıt üzerinde bir evlilik yaptık kağıt üzerinde kaldı ve kağıt üzerinde bitti derseniz ne demek istediğinizi anlar bence. Ben evlendim ama bakireyim demek biraz garip kaçar.

Kağıt üzerinde bi evlilikti deyin çok lazımsa bakire vurgusu yapmak.

Bence gerek yok belirtmenize. Bekareti takacak adam evlenip boşanmış olmanızı da takar çünkü. Ama illa ben belirtmeliyim içim rahat etmiyor diyorsanız ben de üstteki yoruma katılıyorum. Gerçekleşmemiş bir evlilik yaptığınızı söyleyebilirsiniz.

Eski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim:olamaz:
Diyelim bakireyim diye duyurdunuz kendinizi gerçekten bakire olduğunuza inanıyor musunuz peki? Adam yerini bulamamış ama bir şeyler yaşanmış et ete değmiş. O yüzden bırakın bu adım çıkacak, baskıcı bir yerde yaşıyorum ayaklarını lafını bile etmeyin. Talibiniz olur görüşürsünüz bu durum sadece sizi ilgilendirir.
Ne hatalı gibi başınızı eğin ne de böyle ayrıntılara dikkat edip sorun edecek kişileri hayatınıza alın. Beğenin ya da beğenmeyin yaşadığınız yer nasıldır bilemem ama boşanmışsınız işte başınızı öne eğmeyin.

Herhangi bir cipsten pek bi farkınız olmadığını düşünüyor ve karşı tarafın da size bu gözle bakmasından rahatsız olmuyor, alacağı ürünün paketi yırtık(!) mıdır bilgilendirilmek hakkıdır diyorsanız, söyleyin.

Son düzenleme:
Sizin takmadığınıza inanmadım açıkçası. Takmayan bir insan olsaydınız böyle detaycı düşünmezdiniz. Daha ilk tanışmadan böyle bir bilgi vermek çok gereksiz. Ayrıca aracı kişi boşanmış olarak duyurursa korktum yazmışsınız ama yalan değil ki bu, boşanmışsınız zaten
Cevreye duyurmasin demek istedim

Diyelim bakireyim diye duyurdunuz kendinizi gerçekten bakire olduğunuza inanıyor musunuz peki? Adam yerini bulamamış ama bir şeyler yaşanmış et ete değmiş. O yüzden bırakın bu adım çıkacak, baskıcı bir yerde yaşıyorum ayaklarını lafını bile etmeyin. Talibiniz olur görüşürsünüz bu durum sadece sizi ilgilendirir.
Ne hatalı gibi başınızı eğin ne de böyle ayrıntılara dikkat edip sorun edecek kişileri hayatınıza alın. Beğenin ya da beğenmeyin yaşadığınız yer nasıldır bilemem ama boşanmışsınız işte başınızı öne eğmeyin.
Sadece en son kisim olmadi diye aciklarim yani evlenecegim birisi olursa. Yoksa bakireyim derken hicbir sey yasamadim vs diye yalan soylemem

Bu kadar özel bir şeyi ancak eşim sıfatını aldığında yaşayarak öğrensin isterdim...

Daha tanışmamışsınız bunu söylemen çok saçma olur , yanlış anlaşılır .

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Canim olani biteni anlat dürüst olmalisin kaybedecegin hicbisey yok. Kimse kusura bakmasin da seni istiyosa eger bilerek gelmeli. Sanki erkekler bakire mi ne yaptiklarini Allah bilir. Hersey olabilir sen kendini anlat da o işine geliyorsa kabul etsin. Birde aracilar iki kisiyi de taniyorsa mutlaka herseyi soylerler. Kardesim evlendi boşanmış biriyle. Ilk sakladilar sonra 7 mahalle duydu. Gerceklerin bir gun ortaya çıkacağını bilmelisin.

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Kesinlikle söyleme, herkes konuşur sonra. Evlenip boşandığını söyle ama ilişki meselesini kesinlikle söyleme kimseye.

Back
X