Tanisma aşamasinda bekareti soylemek

Evlenip ayrıldıgını elbette söyşeyebilirsin. Ayrıca daha görmedin bile . Belki hoslanmayacaksın o kisiden ve bunları düsünmen bile ne kadar gereksizmis erkenden onu anlayacaksın. Belli mi olur. Bakalım bi gör hoslan ondan sonra bahsedersin. Muhakkak soracaktır neden ayrıldıgınızı
Dogru soyluyorsunuz. Nedenn boyle hissettim bende anlayamadim

Bi tanışın arkadaşım daha neyin ne olacağı belli değil adam iyimi anlaşıcan mi kafa uyucak mi asik olucan mi
Bur sürü şey varken buna takildin bunu da diyeceğin bir an olur elbet

aracıya söylemeyin ama tutucu bir bölgede yasıyorsanız siz söylemeseniz de talibiniz olan kişi er ya da geç soracaktır, ya da evlenip ayrıldıgınızı soylediginizde zaten bir iliski yasadıgınızı dusunecektir otomatik olarak. sizin durumunuzda bosandıgınızı soylediginiz zaman ek olarak birliktelik yasamadıgınızı da soylemek mantıklı olur bence.

Söylemeyin. Zaten evli olduğunuzu biliyor ya da öğrenir. Sizin geçmişinize saygı duyan biri olduğunu anladıktan sonra söyleyin böyle bir şeyi.

Şimdi boşandım ama bakireyim demek çok yanlış. Tanışırsın muhabbet ilerler , bakarsın içine sinerse arkadaşlık başlarsa , boşanma sebepleri konuşulurken buda konuşulur.Aksini yapman ise Seninle bir ilişkiye başlayıp başlamasını bekaret durumuna göre karar vermesini ona sunmak olur

zaten evlenmissiniz. onemli olan zar mi yani anlamadim. simdi siz evliliginiz boyunca hic birliktelik yasamadiniz mi denemede bulunmadiniz mi. evlenip ayrildiginizi tabiki soyliyeceksiniz. kucuk ayrintiyi da zamani gelince ogrenir bence

Saçmalamayın asla özel hayatınızı söylemeyin kimseye.

Ben tam tersi bi olaya şahit oldum. Kişilerin çevre ve aileleri x bı şehrin yöresel insanları çevreyi siz düşünün. Birlikte oluyorlar. Adam evliliklerine çok az bı zaman kala öldü.
Bu durumu arkadaşları biliyormuş.
Ay kız için neler konuşuldu.
Ben bile duydum düşünün.

Adı üzerinde özel hayat özeldir.
Nasip kısmetse tanışırsınız talibinizle.
Eğer kafanıza yatar anlasirsaniz talibinize de öyle söyleyin.
Pat diye ilk görüşmede söylemeyin.

Ay bu arada böyle adamlar neden evlenir ya kadın hemen ayrılmış, nasıl dicem bakireyim diye düşünüyor. Hayatların içine ediyorlar.

İnşallah çok mutlu olursunuz.

Şimdi ben şunu anlıyorum yazdığınızda: evlenip boşanmış bir kadın olduğum için bakire olmadığımı varsayıp benimle tanışmaktan vazgeçmesin...

Eğer bu kafada bir adamsa görüşmemeniz daha hayırlı olabilir. Eğer adam bu kafada değilse zaten şu anda ne söyleyip ne söylemediğinizin bir önemi yok. Tanışırsınız, duruma göre nasıl ilerleyeceğinize karar verirsiniz.

Ben onem vermiyorum ama burasi cok baskici
Yani yanlış anlamayın ama baskıcı bi yerde tanışma aşamasında kimseye ben evlendim ama bakireyim falan demeyin zaten. Sizi siz bağlarsınız ayrıca. Kendinizi kusurlu hatalı konumuna koydurmayın.

Back
X