- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Ay hemserim.ckti kastamonu neresdenMerhaba canlar ben Kastamonu yani dep dep yas 25 oooof yaslaniyoz yaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hemserim.ckti kastamonu neresdenMerhaba canlar ben Kastamonu yani dep dep yas 25 oooof yaslaniyoz yaaaaa![]()
Ay hemserim.ckti kastamonu neresden![]()
:))) hoşbuldumm canımAyyy yasitizzzsen genceceik kiz ben kadin
hoss geldiiinnn sefalar getrdiin canm benm
![]()
İyiyim canım sukur sen nasılsın coluk çocuk var miHoss gldinizSefar getrdiniz
Nasilsinz
Aleykum selam hoss geldinizNasilsinz
Hosgeldin ablacimmAllahim bagislasin cocuklarini
![]()
Nasilsin saolasin buarada
![]()
Hosbulduk canım nasilsinAleykumselam hosgeldnz![]()
Maalesef yokİyiyim canım sukur sen nasılsın coluk çocuk var mi
Nasilsin nelerrr napiyosuunnn:))) hoşbuldumm canım
Rica ederizzslm cnm guzel bikonu :) bende 27 yasindayim 10 yillik evliym 2 cocugum varev hanimiym aslen sivasliym 7 yildr ist yasiyorum tesekkurler ....![]()
Allah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallahMaalesef yokbeklyoruz sabirla
İyiyim :) bazen bunaldığım oluyorNasilsin nelerrr napiyosuunnn![]()
Aaa ask olsunmerhaba bayanlar :)
benimde adim buse,21 yasindayim antalyada yasiyorum ailemle birlikte. liseyi aciktan okuyorum,bekarim ve taliplerimi bekliyorum diyomusum.. saka saka oyle bisey yokumarim benide kabul edersiniz??
![]()
O kadarrr merakkk ettimkiBende yorumlar arasından kendime bi Hemşehri buldum ama kendimi ifşa etmiycem![]()
Amin canim coookk saolasin insallah bekliyoruzzAllah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallah
Kimin olmiyorki bebegimİyiyim :) bazen bunaldığım oluyoruğraşıyoruz :)) sen nasılsın napıyorsun
Aynen canım :) derslerden bunalıyorum geneldeKimin olmiyorki bebegimbende annecigime geldim kafa dagtmaya
sen neyden bunaliosn allahim sana gonul ferahligi versin
![]()
Olsnn sonu guzel olsun da cektiklerine deysin insllah-)Aynen canım :) derslerden bunalıyorum geneldeaminn hepimize inşallah