Evet bencede en güzeli buBen de eşimin ailesi ile ilk yazlıklarında tanıstım
Yaşadığım yerden 5 saat uzakta idi ama
Eşim geldi beni aldı
Götürdü ama yazlıkta kalmadım
Geri döndüm
Siz de gidin ama kısa kalın dönün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bencede en güzeli buBen de eşimin ailesi ile ilk yazlıklarında tanıstım
Yaşadığım yerden 5 saat uzakta idi ama
Eşim geldi beni aldı
Götürdü ama yazlıkta kalmadım
Geri döndüm
Siz de gidin ama kısa kalın dönün
Huysuzlanmak benim yaşadığım yerde yöremde emzikli bebek için değil kendini bazen huzursuz hisseden insan için kullanılıyorniye huysuzlanıyorsunuz ki emzikli bebek misiniz?
peki neden sevgiliniz yazlığa gidince kendinizi huzursuz hissediyorsunuz?Huysuzlanmak benim yaşadığım yerde yöremde emzikli bebek için değil kendini bazen huzursuz hisseden insan için kullanılıyor
sevgilime güveniyorım ama kıskanıuorum da ordaki kızları tanımadığım içinpeki neden sevgiliniz yazlığa gidince kendinizi huzursuz hissediyorsunuz?
dünyadaki tüm kızları tanıyamazsınız ki.sevgilime güveniyorım ama kıskanıuorum da ordaki kızları tanımadığım için
Burdaki yorumlardan sonra kendim de iyice düşündüm gitmek istemiyorum oraya ailesinim yanında işim yok şuan yakınlarda söz nişan yok çünkü
Bende kendi ortamımda eğlenirim![]()
Ben doğru bulmuyorum eğer gidecekseniz bile madem 40 dk mesafe kalmaya ne gerek var. Ayrıca bu adama guvenmiyorsaniz niye birliktesiniz çünkü adam yapacaksa her türlü yapar siz gidip neyi göreceksiniz. Adam aldatacaksa sizin yanınızda mı yapacak .Merhaba, erkek arkadaşım yazlığa gidince ben biraz huysuzlanıyorum ama ona birşey demesemde kendisi anlıyor bu durumu
Yazlıkları 40 dk mesafede yaşadığımız şehire
Ben ailesiyle tanışmadım henüz
Bana dedi ki yazlığa seni de götürmek istiyorum annem varken sana kalacak müsait oda var, ortamı gör gelemediğin zamanlar için rahat etsin dedi
Bende dedim ki zaten çok yakın 40 dk birgün sabah gider akşam döneriz, annen beni tanımaz etmez pat diye bir kız getirince kadın rahatsız olur ve haklı dedim
O da bilmiyorum daha önce böyle bir durum olmamıştı ben onla konuşurum ben gelmeni istiyorum dedi
Bence bu uygun bir durum değil gibi
Arkadaşlarım da sen fazla takıyorsan gitsen de gitmesen de birşey farketmez diyorlar
Ama yarın birgün olurda evlilik falan olursa annesi bu da zaten biz de kalmaya pek hevesliydi demesin
İlk defa tanışmaya gittiğiniz evde tabi ki de kalmayın.Merhaba, erkek arkadaşım yazlığa gidince ben biraz huysuzlanıyorum ama ona birşey demesemde kendisi anlıyor bu durumu
Yazlıkları 40 dk mesafede yaşadığımız şehire
Ben ailesiyle tanışmadım henüz
Bana dedi ki yazlığa seni de götürmek istiyorum annem varken sana kalacak müsait oda var, ortamı gör gelemediğin zamanlar için rahat etsin dedi
Bende dedim ki zaten çok yakın 40 dk birgün sabah gider akşam döneriz, annen beni tanımaz etmez pat diye bir kız getirince kadın rahatsız olur ve haklı dedim
O da bilmiyorum daha önce böyle bir durum olmamıştı ben onla konuşurum ben gelmeni istiyorum dedi
Bence bu uygun bir durum değil gibi
Arkadaşlarım da sen fazla takıyorsan gitsen de gitmesen de birşey farketmez diyorlar
Ama yarın birgün olurda evlilik falan olursa annesi bu da zaten biz de kalmaya pek hevesliydi demesin
Videoya çekip göndersin ortamı her anını çeksin işine yani yazık ya bide güven problemi olsa ne olacaktı acaba ?Güvenmeme durumum yok kızlar ama o ordayken yanındakiler kim diye sordum birkaç kez o da içimin rahat olmasını istemiş
Kalma konusunda çok haklısınız gerçekten kalmamalıyum bende en baştan da öyle düşünmüştüm, uygun bir şekilde doğru bulmadığımı söylicem