Tanışma sonrası

cikocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
364
1.149
113
Arkadaşlar merhaba, bugün annemin arkadaşının yeğeni ile annem çok istiyor diye bir buluşma ayarlandı ve görüştüm. Artık böyle şeyleri dert etmiyorum olur tanışalım modundayım. ( yaş faktöründen sanırım ) Keyifli bi sohbet oldu aynı ünide Farklı dönemlerde okumuşuz iş hayatı gündelik hayat derken akıcı bi sohbet oldu. Ama sorun şu ki gülmeyin lütfen :))) konuşurken onu öpmek sarılmak ister miyim diye düşündüm koca bi hayır yankılandı beynimde. Bir yandan diyorum ki işi gücü hayata bakışı sohbeti falan iyidi ama diğer yandan hayır ya öpmek bile istemem diyorum. mantığım ağır basmıyo yine gönül kalp ön planda. Zaten sorunumda bu bence şimdiye kadar az biraz mantıklı kararlar verseydim saçmasapan ilişkiler yaşamıycaktım. Olumsuzum dersem pişman olur muyum napıyım ne ediyim gerçekten karmakarışığım.

Arkadaşlar merhaba, bugün annemin arkadaşının yeğeni ile annem çok istiyor diye bir buluşma ayarlandı ve görüştüm. Artık böyle şeyleri dert etmiyorum olur tanışalım modundayım. ( yaş faktöründen sanırım ) Keyifli bi sohbet oldu aynı ünide Farklı dönemlerde okumuşuz iş hayatı gündelik hayat derken akıcı bi sohbet oldu. Ama sorun şu ki gülmeyin lütfen :))) konuşurken onu öpmek sarılmak ister miyim diye düşündüm koca bi hayır yankılandı beynimde. Bir yandan diyorum ki işi gücü hayata bakışı sohbeti falan iyidi ama diğer yandan hayır ya öpmek bile istemem diyorum. mantığım ağır basmıyo yine gönül kalp ön planda. Zaten sorunumda bu bence şimdiye kadar az biraz mantıklı kararlar verseydim saçmasapan ilişkiler yaşamıycaktım. Olumsuzum dersem pişman olur muyum napıyım ne ediyim gerçekten karmakarışığım.
Bu kararı sizin vermeniz gerek ama. Siz bi tartin bence

Cinsel çekim konusunda ilk anda öpemem dediğim birini ileride de öpmedim. Öpemedim. Sevgili olduk ama arkadaş gibi. Cinsellik konuşmak bile içimden gelmezdi. Ne demek istediğini anlayabiliyorum bu bakımdan. O çekim farklı bir şey fotoğrafa bakarken, karşısında otururken istiyorsun. Dokunma isteği oluşuyor. Sizde de durumlar benim gibiyse işiniz zor. Belki de zamanla hoşlanıp, sevdikçe ya da ilk kez yakınlaşma olunca isteyeceksiniz orasını bilemeyiz. Bir de korona var mesafe diye bilincimiz dolu. Ona da takılmış olabilirsiniz farkında olmadan. Direkt kestirip atmayın biraz daha şans verin derim :)

mantığım ağır basmıyo yine gönül kalp ön planda. Zaten sorunumda bu bence şimdiye kadar az biraz mantıklı kararlar verseydim saçmasapan ilişkiler yaşamıycaktım.

Çekim duymadığınız biri ile birlikte olmak istemeyerek zaten gayet mantıklı bir seçim yapmışsınız.
Mantığa dayalı birliktelikler yalnızca maddi durumundan dolayı, yaş ilerlediği için ya da iyi bir aile babası olacağı düşüncesi ile yapılmaz benim fikrimce..

Hiç öyle demeyin bence belli olmaz bende mantıklı diye biriyle tanıştım ailelerin aracılığıyla bu dediğiniz şeyler benim de aklımdan geçmişti pek çekmemişti beni ama sonra ne mı oldu o adama aşık oldum büyük konuşmamak gerek bunu anladım 🙄

Genelde tekrar şans deneyin denmiş ama bende tam tersi düşünüyorum. Bir kez böyle hissettiyseniz aynen devam eder gibi geliyor bana.
Zamanında bende birisiyle böyle bir buluşmada bulundum. Arkadaş olduk hala arkadaşımdır kendisi. Ama hiç öyle içim ısınmadı zamanla ona. İlk gün hissettiğim neyse devamında da hep aynı hissettim.

daha bısmıllah yahu bır gormede cıddı bır karar veremezsınız
ten cekımı olsaydı ama salak da olsaydı ne olacaktı :)
gorusun bıraz daha zaman tanıyın bırbırınıze acelenız yok

Umut vermek istemediğim için yazmak zorundayım. İlk görüşte o çekim olmadıysa, sonra görüşseniz bile, kendinizi zorlasaniz bile, bedeniniz, kalbiniz, ruhunuz isyan edip, hayır, olmuyor istemiyorum diyecek. Deneyin görün isterseniz.

Benimde başımdan geçti böyle bir olay. Herkes bayılıyor, görüş görüş, ilerle, baskı baskı üstüne. Annem bile bayiliyor düşünün. Aman Allahım, çocukla karşı karşıya oturduğumuz da bile içimden ağlamak geliyordu. En son, olmuyor, yapamam, evde kalırım daha iyi deyip bitirdim. Sonrada eşimle tanıştım zaten. Şimdi bile aklıma gelince urperiyorum. Ölsem daha iyi çekim olmayan biriyle evlenmektense!

Beni de biriyle görüştürmüştü ailem. Bi kaç defa görüştük ama öptüğümü düşününce tiksinti hissediyordum bitirdim yoksa çok uygun biriydi ten çekimi önemli. Ama siz bi iki defa daha görüşün derim hala aynı hissediyorsanız bitirirsiniz

Back
X