Buradan mantıklı bir yorum çıkmaz size chatcpt ye sorun :)Hayatımda biri yok ve eski ilişkim bittiğinden beri kimseyle flört bile etmedim. Uzun zaman sonra görünce kalbimin çarptığı birileri oldu. Aynı apartmanda yaşıyoruz fakat farklı katlardayız. Bazen otoparkta nadiren denk gelebiliyoruz iletişimimiz maksimum günaydın iyi akşamlar şeklinde . Anladığım kadarıyla tek yasayan bekar birisi. Bu gibi detayları ogrenmem ıcın tanısmam gerekıyor. Yaratıcı tanısma fikirleri verebilir misiniz ve bunun ıcın onunla nasıl daha cok karsılasabılırım ne yapmalıyım ilk adımı atma konusunda daha önce bir tecrübem olmadı fikirlere açığım
Bi nasil kafa nasil entrika ya. Cidden korkulncsunuz!
Bu yoruma çok katılmakla birlikte; illa ben şansımı denemek istiyorum en azından içimde kalmaz diyorsanız eğer otoparkta arabanızda pusuya yatıp gelişini bekleyin. Önceden hazırladığınız ağır poşetleri elinize alın ve onunla aynı anda siz de asansöre doğru yürüyün. Hiç umursamaz yürür geçerse siz de artık tamamen ümidinizi yitirin. Ama baktınız yardım edeyim dedi elinizden aldı ki(insanlık namına da yapıyor olabilir) yine de buradan konuşma başlatabilirsiniz. Eğer ilgisi varsa muhtemelen asansörden ineceğinizde de kapınıza kadar götürmeyi teklif eder ve o da buradan yürür. Yani sizinle konuşma anlamında soru sorar,konuşur vs. Ama ilgisi yoksa zaten anlarsınız. İlgisi olan erkeği hiçbir şey durduramaz bunu sakın unutmayın. Yok öyle acaba çekingen mi utangaç mı falan diye düşünmeyin hiç. Her türlü yolunu bulur hele böyle bir şans yakaladıktan sonra. Ama tek önerim şu olur asla bunun planlı bir girişim olduğunu belli etmeyin anlamasın hiç yani ona yürüdüğünüzü.Kimse yalnız değil artık benim en içe kapanık dediğim erkeğin bile başka şehire ciddi ilişkisi çıkıyor. Niyeti olan erkek milyonlarca soru içinden bi soru bulur sorar zaten.
Neden biriyle tanışacak diye adamın malına zarar versin ki..Adamın malı kiymetliyse itici bile gelebilir.Aklima alt hizasindaki erkek komsusunun masasinin falan seklinden bekar olduguna kanaat getirip stalkin dozunu kaciran uye geldi istemsizce.
Bekar olduguna eminseniz, size onerim otoparkta cok karsilasiyorsaniz, arabasini tespit edin ve yanina park edin olmadi azicik arabasina surtun ve not birakin, "araciniza carptim masrafi karsilamak isterim lutfen arayin" yazin, telefon numaranızı eklemeyi unutmayin tabi
Basit bir tanışma konusu için gereksiz bir hamle bence de, başka bir yol da bulunabilir tanışmak için..Bu arada bence çok da abartı bir davranışa gerek yok erkekler için, dozu iyi ayarlanmış bir bakış ve gülüşle soru sorarak işini çözebilir, yeter ki erkek gelmek istesin, adam istekli olmazsa zorlamaya gerek yok, hayatında biri olabilir..Abartma şermin, kasko degeri dusecek kadar abartili birseyden bahsetmiyoruz, niye bu konuya bu kadar gerildin anlamadim seri begenmedim atacak kadar ustelik.
Ha ha ondan dedim sonradan dümen yaptın diyemesin ona göre bi plan olsun diye.Gerçekten tam üniversite yıllarıma döndümarkadaşım da aynı apartta birine sardı. Adam selam vermekten başka bir şey yapmıyordu. Bana yalvardı illa kaldığı eve git kapıyı çal bilmem ne için imza topluyoruz de imza attır ismini öğreneyim sosyal medyada bulayım diye. Neyse yalvar yakar mecburen gittim çaldım kapıyı ev arkadaşı açtı dedim imza topluyoruz atmak ister misiniz neyse adam attı arkadan o çocuk göründü o da attı. Sonra arkadaşım ekledi konuştular falan. Çocuk da polisti biliyor musun 
Kıza demiş ki ev arkadaşını bizim eve gönderdiğin anda anladım sen olduğunu. Çocuk bunu iplemedi sonra.O değil de bu dümende ben de rezil olmuştum üstelik yeni taşınmıştım daha. Adam hemen çakmış. 
Yahu kizcagiza illa bunu yap diye baski kurmadim, tanisma onerisi istedi ve hep otoparkta karsilastiklari icin aklima boyle basit bir tiklatma, azicik carpma, belkide hic carpmadan carpmis gibi davranarak, telefon numarasi verme fikri geldi.Basit bir tanışma konusu için gereksiz bir hamle bence de, başka bir yol da bulunabilir tanışmak için..Bu arada bence çok da abartı bir davranışa gerek yok erkekler için, dozu iyi ayarlanmış bir bakış ve gülüşle soru sorarak işini çözebilir, yeter ki erkek gelmek istesin, adam istekli olmazsa zorlamaya gerek yok, hayatında biri olabilir..
Evet evet ayrıca konuyu olur okumaz kesin "adamın belki hayatında biri var" yazanlar olacak şimdi kızı vazgecirmeye çalışacaklar, hatta bunu yazan ilk Şermin olacak diye düşündüm ve bingokkda en merak ettigim seylerden biri Z zxshermine 'in iliskisi olup olmadigi ve burcu
icinde azicik romantizm her konuya öyle düz ve mantiksal bakiyor ki yürüyen bir oglak burcu
sevgilisi kalbini kirinca apartman penceresinin önünde gitarla serenat yapsa "komsulari rahatsiz etmeye hakkin yok" der polisi arar, adam yilbasinda zencefilli kurabiye yapsa verse "sictiktan sonra elini yikadi mi yikamadi mi ne bileyim" der yemez, adam yildonumu icin supriz tatil biletleri alsa "ne munasebet bana sordun mu? benim işim uygun mu belki baska planlarım vardi" diye giciklanir gibi geliyor (gercek halini bilmem, yillardir gördüğüm kk personasindan yaptim bu cikarimi)
Konudaki iki insanın doğru düzgün muhabbeti yokki henüz. Hemen flörte geçsin denilmiyor zaten. Sohbet başlatacak bir öneri istemiş konu sahibi. Evli olmadığını daha kolay anlayabilir ama sevgilisi vardır belki diye de selam mı vermesin. Varsa uzak durur adam zaten. Konu sahibiyle de iletişim kurmazsa yine uzak durur.Kimse yalnız değil artık benim en içe kapanık dediğim erkeğin bile başka şehire ciddi ilişkisi çıkıyor. Niyeti olan erkek milyonlarca soru içinden bi soru bulur sorar zaten.
Bu tarz şeylere hiç umutlu bakmıyorum valla.Hayatımda biri yok ve eski ilişkim bittiğinden beri kimseyle flört bile etmedim. Uzun zaman sonra görünce kalbimin çarptığı birileri oldu. Aynı apartmanda yaşıyoruz fakat farklı katlardayız. Bazen otoparkta nadiren denk gelebiliyoruz iletişimimiz maksimum günaydın iyi akşamlar şeklinde . Anladığım kadarıyla tek yasayan bekar birisi. Bu gibi detayları ogrenmem ıcın tanısmam gerekıyor. Yaratıcı tanısma fikirleri verebilir misiniz ve bunun ıcın onunla nasıl daha cok karsılasabılırım ne yapmalıyım ilk adımı atma konusunda daha önce bir tecrübem olmadı fikirlere açığım
Ohoo kimler kimler evlendi, barklandı.Adım atma ihtiyacı hissetmek değil. Dısardan ketum ,soğuk görünümlü biriyim . Tanışınca konustukca acılıyorum. Bu gorunusumden dolayı karsımdakı herhangı bır kısının ılk adımı atacaksa da vazgecebılecegını dusunuyorum haklı olarak. Sadece yaratıcı bır fıkır istemistim
Sordugunuz bi konu icin neredeyse ozur diletmisler kendinizi aciklamak zorunda degilsiniz ki, belki adam da sizin icin hayatinizda biri olmadigini dusunerek acilmadi. Isim vb bilgilerine sahipsiniz sosyal medyadan detayli arastirdiniz diye dusundum, kendisiyle ayni sirket vb calisan arkadasiniz olabilir mi?Adım atma ihtiyacı hissetmek değil. Dısardan ketum ,soğuk görünümlü biriyim . Tanışınca konustukca acılıyorum. Bu gorunusumden dolayı karsımdakı herhangı bır kısının ılk adımı atacaksa da vazgecebılecegını dusunuyorum haklı olarak. Sadece yaratıcı bır fıkır istemistim
Valla en uyuz olduğum şey. Tamam bir şey varsa öğrenilir zaten. Belki hayatında biri var diye her türlü potansiyel ilişkiden, tanışmadan kaçsın mı insanlar. Bunlara kalsa kimse kimseyle tanışmayacakEvet evet ayrıca konuyu olur okumaz kesin "adamın belki hayatında biri var" yazanlar olacak şimdi kızı vazgecirmeye çalışacaklar, hatta bunu yazan ilk Şermin olacak diye düşündüm ve bingo
yani bu mantikla kadinlarin da hayatinda biri olabilir erkekler de bize açılmasın. yalniz yalniz ölelimEvet evet ayrıca konuyu olur okumaz kesin "adamın belki hayatında biri var" yazanlar olacak şimdi kızı vazgecirmeye çalışacaklar, hatta bunu yazan ilk Şermin olacak diye düşündüm ve bingo
ismini dahi bilmiyorum,sadece arabası ve oturduğu kattan haberdarım. Apartman görevlimize belki bir şeyleri bahane ederek ismini öğrenebilirim ancak öyle olabilir belkiSordugunuz bi konu icin neredeyse ozur diletmisler kendinizi aciklamak zorunda degilsiniz ki, belki adam da sizin icin hayatinizda biri olmadigini dusunerek acilmadi. Isim vb bilgilerine sahipsiniz sosyal medyadan detayli arastirdiniz diye dusundum, kendisiyle ayni sirket vb calisan arkadasiniz olabilir mi?
Mesela market karsilasmasi guzel olabilirdi
Konudaki iki insanın doğru düzgün muhabbeti yokki henüz. Hemen flörte geçsin denilmiyor zaten. Sohbet başlatacak bir öneri istemiş konu sahibi. Evli olmadığını daha kolay anlayabilir ama sevgilisi vardır belki diye de selam mı vermesin. Varsa uzak durur adam zaten. Konu sahibiyle de iletişim kurmazsa yine uzak durur.
Spor salonuyla ilgili bir şey yazılmış. Bence en mantıklısı bu. Spor salonunu kullanıyor musunuz diye muhabbet açmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?