Tanışma sorunsalı

Buradan mantıklı bir yorum çıkmaz size chatcpt ye sorun :)

kkda en merak ettigim seylerden biri Z zxshermine 'in iliskisi olup olmadigi ve burcu
icinde azicik romantizm her konuya öyle düz ve mantiksal bakiyor ki yürüyen bir oglak burcu
sevgilisi kalbini kirinca apartman penceresinin önünde gitarla serenat yapsa "komsulari rahatsiz etmeye hakkin yok" der polisi arar, adam yilbasinda zencefilli kurabiye yapsa verse "sictiktan sonra elini yikadi mi yikamadi mi ne bileyim" der yemez, adam yildonumu icin supriz tatil biletleri alsa "ne munasebet bana sordun mu? benim işim uygun mu belki baska planlarım vardi" diye giciklanir gibi geliyor (gercek halini bilmem, yillardir gördüğüm kk personasindan yaptim bu cikarimi)

Kimse yalnız değil artık benim en içe kapanık dediğim erkeğin bile başka şehire ciddi ilişkisi çıkıyor. Niyeti olan erkek milyonlarca soru içinden bi soru bulur sorar zaten.
Bu yoruma çok katılmakla birlikte; illa ben şansımı denemek istiyorum en azından içimde kalmaz diyorsanız eğer otoparkta arabanızda pusuya yatıp gelişini bekleyin. Önceden hazırladığınız ağır poşetleri elinize alın ve onunla aynı anda siz de asansöre doğru yürüyün. Hiç umursamaz yürür geçerse siz de artık tamamen ümidinizi yitirin. Ama baktınız yardım edeyim dedi elinizden aldı ki(insanlık namına da yapıyor olabilir) yine de buradan konuşma başlatabilirsiniz. Eğer ilgisi varsa muhtemelen asansörden ineceğinizde de kapınıza kadar götürmeyi teklif eder ve o da buradan yürür. Yani sizinle konuşma anlamında soru sorar,konuşur vs. Ama ilgisi yoksa zaten anlarsınız. İlgisi olan erkeği hiçbir şey durduramaz bunu sakın unutmayın. Yok öyle acaba çekingen mi utangaç mı falan diye düşünmeyin hiç. Her türlü yolunu bulur hele böyle bir şans yakaladıktan sonra. Ama tek önerim şu olur asla bunun planlı bir girişim olduğunu belli etmeyin anlamasın hiç yani ona yürüdüğünüzü.

Neden biriyle tanışacak diye adamın malına zarar versin ki..Adamın malı kiymetliyse itici bile gelebilir.

Abartma şermin, kasko degeri dusecek kadar abartili birseyden bahsetmiyoruz, niye bu konuya bu kadar gerildin anlamadim seri begenmedim atacak kadar ustelik.
Basit bir tanışma konusu için gereksiz bir hamle bence de, başka bir yol da bulunabilir tanışmak için..Bu arada bence çok da abartı bir davranışa gerek yok erkekler için, dozu iyi ayarlanmış bir bakış ve gülüşle soru sorarak işini çözebilir, yeter ki erkek gelmek istesin, adam istekli olmazsa zorlamaya gerek yok, hayatında biri olabilir..

Ha ha ondan dedim sonradan dümen yaptın diyemesin ona göre bi plan olsun diye.

Yani tanışmak için illa bişey yapmanıza gerek yokki bişeylerin olacağı varsa zaten olur gunaydın dediğinde mesela pofpoflayacak küçük bi hamle yap çok basit bişey arabayı kapıya sürtmek falan aykırı şeyler bunlar malına niye zarar veresin ki bi tanışma uğruna erkeklerın canı kanı arabası en değerlisi

Yahu kizcagiza illa bunu yap diye baski kurmadim, tanisma onerisi istedi ve hep otoparkta karsilastiklari icin aklima boyle basit bir tiklatma, azicik carpma, belkide hic carpmadan carpmis gibi davranarak, telefon numarasi verme fikri geldi.

Su an boyle bir durumda olsam, adamin aracina 1 liralik dahi zarar gelmeden carpabilecek kadar iyi bir soforum dolayisiyla ben yapabilirim diye aklima gelen bu, benden baskalarida farkli farkli onerilerde bulundu, konu sahibide hangisi isine geliyorsa onu yapar.

Ya da hicbirini yapmaz, boyle anlamsizca umit ederek bekler, keyfi bilir.

Ha sey konusunda cok haklisin erkek icin cok caba sarfedilmez, degmiyor koklerine kibrit suyu sıktıklarim.

Evet evet ayrıca konuyu olur okumaz kesin "adamın belki hayatında biri var" yazanlar olacak şimdi kızı vazgecirmeye çalışacaklar, hatta bunu yazan ilk Şermin olacak diye düşündüm ve bingo

Kimse yalnız değil artık benim en içe kapanık dediğim erkeğin bile başka şehire ciddi ilişkisi çıkıyor. Niyeti olan erkek milyonlarca soru içinden bi soru bulur sorar zaten.
Konudaki iki insanın doğru düzgün muhabbeti yokki henüz. Hemen flörte geçsin denilmiyor zaten. Sohbet başlatacak bir öneri istemiş konu sahibi. Evli olmadığını daha kolay anlayabilir ama sevgilisi vardır belki diye de selam mı vermesin. Varsa uzak durur adam zaten. Konu sahibiyle de iletişim kurmazsa yine uzak durur.

Spor salonuyla ilgili bir şey yazılmış. Bence en mantıklısı bu. Spor salonunu kullanıyor musunuz diye muhabbet açmak.

Bu tarz şeylere hiç umutlu bakmıyorum valla.

Ohoo kimler kimler evlendi, barklandı.

Sordugunuz bi konu icin neredeyse ozur diletmisler kendinizi aciklamak zorunda degilsiniz ki, belki adam da sizin icin hayatinizda biri olmadigini dusunerek acilmadi. Isim vb bilgilerine sahipsiniz sosyal medyadan detayli arastirdiniz diye dusundum, kendisiyle ayni sirket vb calisan arkadasiniz olabilir mi?
Mesela market karsilasmasi guzel olabilirdi

Oturdugu daireyi biliyorsaniz ve park yerleri bu sekilde ayarli ise onun yerine parkedin direkt. Guvenlik uzerinden (varsa) ulasir size yoksa da bi kagit birakin numaranizi yazin, ararsa hemen inerdiniz otoparka, acelem vardi dikkatsizlikle sizin park yerine birakmisim fln dersiniz.

Evet evet ayrıca konuyu olur okumaz kesin "adamın belki hayatında biri var" yazanlar olacak şimdi kızı vazgecirmeye çalışacaklar, hatta bunu yazan ilk Şermin olacak diye düşündüm ve bingo
Valla en uyuz olduğum şey. Tamam bir şey varsa öğrenilir zaten. Belki hayatında biri var diye her türlü potansiyel ilişkiden, tanışmadan kaçsın mı insanlar. Bunlara kalsa kimse kimseyle tanışmayacak bu kadar da cock block olmaz ki

yani bu mantikla kadinlarin da hayatinda biri olabilir erkekler de bize açılmasın. yalniz yalniz ölelim

ismini dahi bilmiyorum,sadece arabası ve oturduğu kattan haberdarım. Apartman görevlimize belki bir şeyleri bahane ederek ismini öğrenebilirim ancak öyle olabilir belki

Vermesin. Selam vermesin yani.
Ya bu adam evliyse, ya şunun sevgilisi varsa diye diye erkeklerden kaçarak yaşasın bir ömür.
Bu tarz her konuda aynı tepki. Ya sevgilisi varsa, ya evliyse, uzak dur vs
Bazı kadınların ödü kopuyor galiba kocalarına selam veren olacak diye. Bir selamla namusu kirlenecek sanki adamın

Bence de en mantıklısı spor salonu. Apartman grubu varsa orada yapılan duyurularla ilgili bir konu da açılabilir üzerine konuşulacak bir şey varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…