Tanışma sorunsalı

Bir yorumunda 35+ yaş üzeri olduğunu ve ilişkisi olmadığını yazmıştı öyle hatırlıyorum. Bana da yorumları çok mantıksal geliyor. Her şeye çok resmi,diplomatik bakıyor gibi ama gerçek hayatta nasıldır bilemem. Oğlak ya da Başak burcu vibei veriyor.

Vallahi ben sunu anladim, bizim kadinlarimiz bosuna yalniz degil ha okuzun birine denk gelmektense 40 yillik yalnizlik illaki daha evladir ama yalniz kalmak istemeyip hayatinda illa bir iliski olsun isteyenlerde bi zahmet hamle yapma demek olmaz, olmamalı yahu, boyle boyle yabani bi topluma donusuyoruz.

Arabasının altına önemli birşeyini at ortalara doğru elle alınamayacak şekilde olsun . Sonra da kapısını çal ve acil almam lazım , elimden kaydı ve düştü arabanızın altına girdi de . Acil ve önemli olmasa rahatsız etmezdim , arabanızı biraz çekseniz de alsam falan de .

Zaten ilgisi varsa belli eder, beraber inmiş olursunuz otoparka , o arada anlarsın hem konuşma ortamı da yaratmış olursun ...

Grupta numarası vardır oradan sosyal medyasına bak. Gelme gitmesini kontrol et kargonu yanlışlıkla kapısına bıraktır

Coook iyi fikir.

Tek çiçekle de bahar gelmiyor ki bacım.yine o motivasyonu bulabilene hayranım.

Günaydın iyi akşamlara kalbin çarpıyorsa sıkıntı sanki

Önerilerin hepsi de çok yapay.

İlk adımı kadının atmasının hiçbir zaman ve dönem çekici bir durumu olmayacak.

İllaki bir şey yapmak yerine günaydının yanına nasılsınız ekleyebilirsiniz.

Ve unutmayın, erkek istediğinde ne soğuğa bakar ne de başka bir şeye.

Beni anlattınız sanki yaa okurken çok güldüm
Geçen gece apartmanda bi sorun çıkmış binada erkek kalmamış hepsi sokakta sohbet ediyorlardı, tam polisi arayıp şikayet edecektim) içlerinde eşimde var( uyuyamıyoruz kapıda adamlar var diyecektim baktım camdan vidanjör geldiğini görünce vazgeçtim.
Oğlak burcu değilim ama bu anlattığınız profile çok benziyorum.

ismini dahi bilmiyorum,sadece arabası ve oturduğu kattan haberdarım. Apartman görevlimize belki bir şeyleri bahane ederek ismini öğrenebilirim ancak öyle olabilir belki
Benim aklıma gelen tek senaryo adamın eve geliş saatlerini kontrol edip aynı anda asansöre binip orda nasılsınız ws diyerek havadan sudan sohbet konusu bulmak. Benim maks yaratıcılık seviyesi bu üzgünüm.

Zaten ben de fikir kötü demedim, basit bir tanışma mevzusu için değmez..Ben mesela sürteyim derken arabanın anasıni ağlatacağımdan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…