bir keresinde otoparkta benden önce girmişti ben de daha sonra arkasından asansöre yöneldiğimde en son o kata cıkılmıs oldugundan böyle bir tahmın yuruttum. hayır hıc kadın gormedım . fazla da karsılasmadık emın olamam tabıkı hayatında bırının olup olmadığına.Kat detayini nasil öğrendiniz? Yani bu adamla asansordede karsilastiginizi varsayıyorum, yaninda hic kadin görmediniz mi?
Bir de arabanin icine bakabiliyorsaniz bakin, kadinlarin kullandigi araba erkeklerinkine gore daha pis / daginik olabiliyor mesela, bunun gibi cikarimlarda bulunabilirsiniz.
Siz medeni durumdan emin olup merhaba nasilsiniz seklinde sohbet acabilirsiniz
Denk geldiğinde fitness salonunu kullanıyor musunuz nasıl memnun musunuz diye sor. Kullanmıyorsa hmm tmm de sjsksks ben daha önce hiç bi erkoya yeşil ışık yakmadım ilkten . Benden bu kadar sjskskBinanın en ust katında apartman sakinlerinin kullandığı bir fitness var belki oradan bir konu cıkabılır dıye dusundum suan
Birisi birisiyle tanışmak istiyor diye gitsin sürtsün tabii arabasını, adamın arabasına(!). Durduk yere birisinin arabasının değeri mi düşer, kaskosu mu bozulur ne önemi var değil mi.Sanayideki ustayla florte donusturecek kadar flort konularindan kopmus olamaz yahu, hem olay ustaya niye donussun, adamin arabasını sırtlayıp götürmeyecek ki, adam telefon edecek bulusacaklar, kiz masraf icin iban isteyecek sanayi kismi arac sahibini ilgilendirir.
Ben cok begendiysem bu kadarcik masrafa razi gelirdim acikcasi
Abartma şermin, kasko degeri dusecek kadar abartili birseyden bahsetmiyoruz, niye bu konuya bu kadar gerildin anlamadim seri begenmedim atacak kadar ustelik.Birisi birisiyle tanışmak istiyor diye gitsin sürtsün tabii arabasını, adamın arabasına(!). Durduk yere birisinin arabasının değeri mi düşer, kaskosu mu bozulur ne önemi var değil mi.
Abartma şermin, kasko degeri dusecek kadar abartili birseyden bahsetmiyoruz, niye bu konuya bu kadar gerildin anlamadim seri begenmedim atacak kadar ustelik.
Hayatında biri olup olmadığını karşı komşu ya da alt, üst komşu vs. varsa onlara da sorabilirsiniz bence belki biliyorlardırHayatımda biri yok ve eski ilişkim bittiğinden beri kimseyle flört bile etmedim. Uzun zaman sonra görünce kalbimin çarptığı birileri oldu. Aynı apartmanda yaşıyoruz fakat farklı katlardayız. Bazen otoparkta nadiren denk gelebiliyoruz iletişimimiz maksimum günaydın iyi akşamlar şeklinde . Anladığım kadarıyla tek yasayan bekar birisi. Bu gibi detayları ogrenmem ıcın tanısmam gerekıyor. Yaratıcı tanısma fikirleri verebilir misiniz ve bunun ıcın onunla nasıl daha cok karsılasabılırım ne yapmalıyım ilk adımı atma konusunda daha önce bir tecrübem olmadı fikirlere açığım
Harbiden Şermin bu seri beğenmedim olayı nedir? Sanki kadın adamın arabasını sarampolden yuvarla dedi.. hadi onu beğenmedin diyelim benim şalteri niye begenmiyorsun, bence çok yaratıcıBirisi birisiyle tanışmak istiyor diye gitsin sürtsün tabii arabasını, adamın arabasına(!). Durduk yere birisinin arabasının değeri mi düşer, kaskosu mu bozulur ne önemi var değil mi.
Gerçekten tam üniversite yıllarıma döndümBen bekarken benim apartmandaki biriyle tanışmak için valizimi baaaam diye kapısına vurup ay pardon çarptı yapmıştım o kapıyı açıncaama ben onun üst katındaydım, siz bu hikayede alt kattasınız üst kata özellikle çıktığınız belli olur. Sonradan flört olursanız tanışmak için dümen yaptığınız çok belli olacak bir şey yapmayın 
İyi de kız hoşlandı benden dememiş ki, ben hoşlandım demiş. Hem senin arkadaş gibi kafayı da takmamış. Çok naif bir şekilde adamın hayatında biri var mı ya da aramızda birşey olur mu diye ortam oluşturmak istiyor.İyi de selam verdi diye hoşlanmış olmuyor ki. Üniversite yıllarımda apartlarda kalıyorduk. Asker polis doluydu. İne çıka tanış olduk nezaketen selam veriyorlardı. Muhtemelen sizde de aynı şey söz konusu. Ev arkadaşım bir tanesine aynı bu şekilde kafayı taktı. Adam sallamadı bile. Adım atmak isteyen bir şekilde atıyor. Siz başlamayın.
O da öyle ortam oluşturmak istedi ama nafile işte.İyi de kız hoşlandı benden dememiş ki, ben hoşlandım demiş. Hem senin arkadaş gibi kafayı da takmamış. Çok naif bir şekilde adamın hayatında biri var mı ya da aramızda birşey olur mu diye ortam oluşturmak istiyor.
Ona ben de katılıyorum. Hoşlanan adam illa belli eder adım atar.O da öyle ortam oluşturmak istedi ama nafile işte.Erkekler basit varlıklar istediklerine gayet de koşuyorlar ilk adım kadından gelince maalesef bir tarafları tavana çıkıyor. 
Bi nasil kafa nasil entrika ya. Cidden korkulncsunuz!Aklima alt hizasindaki erkek komsusunun masasinin falan seklinden bekar olduguna kanaat getirip stalkin dozunu kaciran uye geldi istemsizce.
Bekar olduguna eminseniz, size onerim otoparkta cok karsilasiyorsaniz, arabasini tespit edin ve yanina park edin olmadi azicik arabasina surtun ve not birakin, "araciniza carptim masrafi karsilamak isterim lutfen arayin" yazin, telefon numaranızı eklemeyi unutmayin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?