- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Biriyle tanıştım ve iki kez de yüzyüze görüştük. Ama her gün tartışıyoruz. Kişisel sınırlarımı daha baştan dedim kendisine. Ama o sürekli inadına beni sinir etmeye çalışıyor. İş dolasıyla çoğunlukla iletişimimiz telefon üzerinden ilerliyor. Daha baştan dememe rağmen sevmediğim hareketlerde bulunuyor. Örnek vermem gerekirse sürekli emoji atıyor ama nasıl atma sanki füze yağdırıyor üstüme. Kızlar bende bu durumu sevmiyorum belki size saçma gelecek ama bana dese işim var sonra görüşelim anlayacağım. Bismillah hemen seni pembe şatolu evimize kraliçe gelin yapacağım diyor. Ama bunu derken ciddi değil tabi, yok şu kadar kız peşimdeydi geçmişte diyip duruyor. Ben görüşmeyi bitirmek istesem beni fıstık gibi manipüle ediyor. Yüzyüze görüştüğümüzde ise sanki bir melek, telefonda sürekli gülen, kahkaha atan o kişi yanımda sesini alçaltıyor ve göz teması kuramıyor. Bana sinirli ve agresifsin dedi ama aslında insanlarla çok iyi anlaşırım, anlayışlı olurum. Hakaret ve küfür etmiyor ama 30 yaşında adam gibi değil de sanki ilkokul çocuğu gibi davranıyor. Cinsellikten de konu açmadı hiç. Sınırlarımı sert üslupla değil nazikçe söyledim. İkili ilişkiler konusunda maalesef acemiyim ve tek tavsiye alabileceğim yer bu site. Fikirlerini bildiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.