Kız İsteme Tanışma Telaşı?

tatli_telasss

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
80
131
kızlar merhaba. iki hafta sonra erkek arkadaşım ailesiyle tanışmaya gelicek. sıradan olucak ama inanılmaz heyecanlıyım. kendime hafif diz üstü, kolsuz çiçekli bi elbise aldım. altına babet mi, yoksa topuklu ayakkabı mı giysem karar veremedim. siz ne diyorsunuz? ramazan dolayısıyla onları iftara davet ettik. sizce hata mı ettik. annem kız evi naz evidir, iftar sonrası çaya gelmelilerdi dedi. pişmanım da açıkçası. aynı şehirde yaşıyoruz. bu heyecanlar normal mi yardım edin ablalarımm

babet gıyersenız daha ıyı henuz tanısma cunku rahat hareket edersınız kendınızı guzel gostermeye calısıyormus gıbı olmaz
ıftara cagırılmıs tanısmak ıcın guzel zaman sıkıntı yok zaten davet de edılmısler donusu yok hayırlı olsun :)

babet gıyersenız daha ıyı henuz tanısma cunku rahat hareket edersınız kendınızı guzel gostermeye calısıyormus gıbı olmaz
ıftara cagırılmıs tanısmak ıcın guzel zaman sıkıntı yok hayırlı olsun :)

hiç tanımadığın bi insanın evine iftara gitmek abes değil mi peki? çok teşekkür ederim

hiç tanımadığın bi insanın evine iftara gitmek abes değil mi peki? çok teşekkür ederim
erkek arkadasınız degıl mı nolucak kı
ha caya pastaya gelmısler ha yemege
gorucu usulu tanısma olsaydı cay pasta tabıkı
ama erkek arkadasınızın aılesı
bıkerede davet etmıs bulundunuz
bence keyfını cıkarın

erkek arkadasınız degıl mı nolucak kı
ha caya pastaya gelmısler ha yemege
gorucu usulu tanısma olsaydı cay pasta tabıkı
ama erkek arkadasınızın aılesı
bıkerede davet etmıs bulundunuz
bence keyfını cıkarın

Allah razı olsun sizden:) kafamı çok kurcalıyodu da. menüde neler olmalı sizce? bu konuda da fikir belirtir misiniz?

Allah razı olsun sizden:) kafamı çok kurcalıyodu da. menüde neler olmalı sizce? bu konuda da fikir belirtir misiniz?
corba salata ayran pılav tepsı yemegı meze tarzı aparatıf dolu bı masa olmasına yeterlı olacaktır
onlarda muhtemelen gelırken yemekten sonraya tatlı getırırler bıde borek yaparsınız cayla bırlıkte verılır guzel olur :)

mesela yogurtlu corba
sehrıyelı tavuk suyuna pırınc pılavı
fırında tavuk patates ızgara domateslı salcalı baharatlı
cacık yada soslu karısık salata
bıde borek yaptınız mı tamamdır

babet giy,iftardan sonra çaya gelseler saat olur 10,30 aradaki mesfeyi bilmıyorum ama,onlar evde yese kalksalar namaz varsa namaz kılacaklar,giyinecekler,diş firçala yol mesafesı,oooo olur 10,30-11 tabiki iftar ıyı olmuş...

aklıma geldi ama,ne bileyım,ev tatlısı başka olur deıdm,bizde adettir yanına illa bı çeşitte bız koyarız,zaten kaç gündür bişey yemedne oruç tutuyom,gözümün onunden kadayıf geçti :)

ayıptır soylemesı antepdeyım
baklavalar kadayıf fıstık ezmesı :KK57:
cok pis canım cektı :KK70:
arkadasa ıftara bızde gıdelım :KK70:

ayıptır soylemesı antepdeyım
baklavalar kadayıf fıstık ezmesı :KK57:
cok pis canım cektı :KK70:
arkadasa ıftara bızde gıdelım :KK70:
ay yok sen bıze gel,atla uçağa,gelirken al,bende bişeyler hazır ederim,şimdi onları evı kalabalık olur,bide bız gırmeyelim,bızde rahat rahat yerız :)kız sizde iftar kaçta

X