Aklı başında,ne yaptığını bilen 30 yaşında genç bir kadınım. Ama daha önce burda açtığım konulardan dolayı üyeler beni saftirik , erkeklere karşı savunmasız, başına bela açacak bir tip olarak görüyorlar.Ay ne kadar ters burdakiler , kiz bekar istedigi uygulamada istedigiyle gorusur kime ne ya. Burdaki herkes en dogru kisilerle karsilasmis hayatlari boyunca sadece anne olmak evlenmek evinin kadini olmak icin dogmus sanki
Hayat sizin hayatınız ama çok dikkatli olun. Cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklar çok yaygın ama evine davet edip sapkın cinsellik arayışları olan insanda çok var. Her ihtimali oturup düşünmenizi öneririm, sağlığınız ve güvenliğinizi ön plana alın her zaman.Aman benden uzak dursun evli erkekler. Haberim olmadan başka kadının vebaline girmek istemem kesinlikle. Önce birkaç görüşme olur cinsellik olmadan, e devletten belge isterim kem küm ederse de yol veririm.
Ahahaha bosver onlari onlar hayati evlilikten anne olmaktan ibaret goruyorlar. Aylar once actigim konuda esim cocuk istiyor ben istemiyorum diye bana destek olurlar diye dusunerek yazdim buraya. Yemedigim linc kalmadiAklı başında,ne yaptığını bilen 30 yaşında genç bir kadınım. Ama daha önce burda açtığım konulardan dolayı üyeler beni saftirik , erkeklere karşı savunmasız, başına bela açacak bir tip olarak görüyorlar.
Kimsenin evinde görüşmüyorum. Dikkat ediyorum teşekkür ederim.Hayat sizin hayatınız ama çok dikkatli olun. Cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklar çok yaygın ama evine davet edip sapkın cinsellik arayışları olan insanda çok var. Her ihtimali oturup düşünmenizi öneririm, sağlığınız ve güvenliğinizi ön plana alın her zaman.
Konunuzu bilmiyorum ama çocuk sahibi olma ortak alınan bir karar. 9 ay karnında taşıyan,uykusuz kalan, sürekli emziren, bebeğin bakımıyla ilgilenip lohusa depresyonuna giren anneler... Bir kadın anne olmak istemiyorsa konu orda kapanmıştır. Sevgili olup birbirinizi tanıyarak evlendiyseniz zaten çocuk sahibi olma konusunda az çok konuşmalar geçmiştir aranızda. Burda çok sevdiğim, yorumlarını beğendiğim üyeler var. Yengenc , Stemina, Cui Bono, Bafelis, Lyanna , Visenyaa, Dreamies,flytostayalive vs. Daha yazmadığım başka üyeler de var. Hepsinin yorumlarını seviyorum.Ahahaha bosver onlari onlar hayati evlilikten anne olmaktan ibaret goruyorlar. Aylar once actigim konuda esim cocuk istiyor ben istemiyorum diye bana destek olurlar diye dusunerek yazdim buraya. Yemedigim linc kalmadi
İste bunu bazi uyelere gelde anlat, kimsenin ne yasadigini onceliklerini goruslerini dusuncelerini beklentilerini bilmeden yorum yapiyorlar destek ararken kostekte bulabiliyorsunKonunuzu bilmiyorum ama çocuk sahibi olma ortak alınan bir karar. 9 ay karnında taşıyan,uykusuz kalan, sürekli emziren, bebeğin bakımıyla ilgilenip lohusa depresyonuna giren anneler... Bir kadın anne olmak istemiyorsa konu orda kapanmıştır. Sevgili olup birbirinizi tanıyarak evlendiyseniz zaten çocuk sahibi olma konusunda az çok konuşmalar geçmiştir aranızda. Burda çok sevdiğim, yorumlarını beğendiğim üyeler var. Yengenc , Stemina, Cui Bono, Bafelis, Lyanna , Visenyaa, Dreamies,flytostayalive vs. Daha yazmadığım başka üyeler de var. Hepsinin yorumlarını seviyorum.
Burada ona akıl veren kimse hayatı evlilikten annelikten ibaret görmüyor. Aksine herkes çok farklı alanlarda ve çok farklı hayat akışında. Sadece ceyo biraz daha mantıklı davransın biraz daha kendi ayakları üstünde durabildiğini göstersin ve kararlarında, söylemlerinde tutarlı olsun diye uğraşıyor. Bu tarz programların hiçbir kullanılır yanı yok. Orada tanışılan kimse kendi olarak bulunmuyor oralarda. Ceyo iş çıkışı bir kahve içeyim sosyalleşeyim belki birileriyle tanışırım demiyor. Uygulama indireyim karşıma sağa kaydırdığım kim varsa görüşeyim kafam yatarsa takılayım diyor. Bu sizce de tehlikeli değil mi? Siz ne konuda linç yediniz konunuz ne bilmiyorum ama burdaki yorum yazan kimse sadece konu için yazmıyor. Onu tanıdığı için de yazıyor ama boşa yazıyor. Bence arkadaşlar konuya yardımcı olmayacaksanız yazmayın artık. Ceyo bu tutumdan kendinden memnun. Boşuna yazmayın. Yormayın kendinizi.Ahahaha bosver onlari onlar hayati evlilikten anne olmaktan ibaret goruyorlar. Aylar once actigim konuda esim cocuk istiyor ben istemiyorum diye bana destek olurlar diye dusunerek yazdim buraya. Yemedigim linc kalmadi
Ben aslında burda o tarz sitelerde tanışıp yaşadığı hikayeleri anlatan olur ,biraz gırgır şamata eğlence olur niyetiyle açtım konuyu. Kimse beni zorbalamıyor , aksine destek gördüğümü hissediyorum burada. Beni yüz yüze görmemiş olsalar da çoğu üye tanıyor beni az çok.İste bunu bazi uyelere gelde anlat, kimsenin ne yasadigini onceliklerini goruslerini dusuncelerini beklentilerini bilmeden yorum yapiyorlar destek ararken kostekte bulabiliyorsun
Evet herkesin hayat akisi farkli. Dusunceleri beklentileri ve yapmak istedikleri farkli. Ve 30 yasinda bir kadin bu her seyi bilerek isteyerek tartarak yapiyor. Suan bu sekilde bir hayat yasamak istiyor demekki ve tehlikelerin bizden cok oda farkinda. Sizin yada bizim tehlikeli gordugumuz seye o tehlikeyi bilerek temkinli yaklasiyordur eminimBurada ona akıl veren kimse hayatı evlilikten annelikten ibaret görmüyor. Aksine herkes çok farklı alanlarda ve çok farklı hayat akışında. Sadece ceyo biraz daha mantıklı davransın biraz daha kendi ayakları üstünde durabildiğini göstersin ve kararlarında, söylemlerinde tutarlı olsun diye uğraşıyor. Bu tarz programların hiçbir kullanılır yanı yok. Orada tanışılan kimse kendi olarak bulunmuyor oralarda. Ceyo iş çıkışı bir kahve içeyim sosyalleşeyim belki birileriyle tanışırım demiyor. Uygulama indireyim karşıma sağa kaydırdığım kim varsa görüşeyim kafam yatarsa takılayım diyor. Bu sizce de tehlikeli değil mi? Siz ne konuda linç yediniz konunuz ne bilmiyorum ama burdaki yorum yazan kimse sadece konu için yazmıyor. Onu tanıdığı için de yazıyor ama boşa yazıyor. Bence arkadaşlar konuya yardımcı olmayacaksanız yazmayın artık. Ceyo bu tutumdan kendinden memnun. Boşuna yazmayın. Yormayın kendinizi.
İş çıkışı arkadaşlarla kahve içmeye gidiyorum dediğim günler de olur inşallah. Çok istiyorum değişmeyi,kendimi geliştirmeyi. Ama şuanda sadece istemekle yetiniyorum. Bana en kolay gelen tanışma yöntemi sosyal medya şimdilik. Bu 1 sene içerisinde hayatımın gidişatı belli olacak diye düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olsun.Burada ona akıl veren kimse hayatı evlilikten annelikten ibaret görmüyor. Aksine herkes çok farklı alanlarda ve çok farklı hayat akışında. Sadece ceyo biraz daha mantıklı davransın biraz daha kendi ayakları üstünde durabildiğini göstersin ve kararlarında, söylemlerinde tutarlı olsun diye uğraşıyor. Bu tarz programların hiçbir kullanılır yanı yok. Orada tanışılan kimse kendi olarak bulunmuyor oralarda. Ceyo iş çıkışı bir kahve içeyim sosyalleşeyim belki birileriyle tanışırım demiyor. Uygulama indireyim karşıma sağa kaydırdığım kim varsa görüşeyim kafam yatarsa takılayım diyor. Bu sizce de tehlikeli değil mi? Siz ne konuda linç yediniz konunuz ne bilmiyorum ama burdaki yorum yazan kimse sadece konu için yazmıyor. Onu tanıdığı için de yazıyor ama boşa yazıyor. Bence arkadaşlar konuya yardımcı olmayacaksanız yazmayın artık. Ceyo bu tutumdan kendinden memnun. Boşuna yazmayın. Yormayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?