- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Sinirliyse tanışma bile, herkesin bileceği kadar sinirliyse hiç geleceğiniz yokMerhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.
söylediğiniz iki özelliği var ikiside olumsuz özellik bana göre.Merhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.
Merhaba hanımlar. Şu virüs günleri bitince halamlara gideceğim gezmeye . Orda eniştemin işyerinde kuzenimin bana bahsettiği bir çocuk var tanış diyor.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki bir merhabalaşılabilir. Ama nasıl? Eniştem onun müdürü. Ve ben daha önce gittiğimde de işyerine gittim iki kez bu çocuk yoktu. Hususi onun için gitmemiştim ama. Şimdi dediğim gibi nasıl tanışsam ilk intiba olarak güzel bir şey olsa. Birde ikimizde aslan burcuyuz.
Sinir problemini küçümsemeyin derim.Bu arkadaş havalı ve sinirlenince de sinirlenen biriymiş.Kim dört dörtlükki
Anlattıkların bence çok korkunç böyle bir erkekle nasıl hayat geçer ki sonuna kadar haklısın genç kızlar uzak durun hayatınızı mahvetmeyinÖfke kontrolu olmayan erkeklerden bahsedeyim de kizlarimiza ders olsun..
Sabah uyanirsin guzel bir yaz günü. Esin der ki sucuklu yumurta yapayim. Sen dersin ki yok ben yagli yemem haslanmis yumurta yiyim al sana kavga sebebi gunun zehir olur.
Adamjn elinde telefon ve bosver telefonu biraz sohbet edelim dersin. Sanane benim tlf dan la baslayan bir kriz.
Evde temizlik yaparsin. Tv nin ekraninda lekeler var ile baslayan bir kavga zinciri.
Arabanin kapisini hizli carptin ile baslayan bagirislar.
Markete gitmistir tlfla aramis birsey soracakmis o tlf o an acilmadi diye iki gun bagirislar
Kombi bozulur nedense hatali kadin olur iki gun bagirislar.
Daha o kadar cok sey var ki yazacak. Cunku adamin ofke kontrolu yok. Biraz uzerine gidilse siddet bile baslar. Aman kizlar uzak durun boyle tiplerden. Ben bunlari yasadim. Adam her turlu olay cikarip iki gun sinra hicbirsey yok gibiydi. Sukurler olsun bosandim.
Boyle bir erkekle hayat gecirmeyi birak bir gun zor geciyordu. Avukat kendisi disarda bir beyefendi sormayin. Her an tetikte ol aman olay cikmasin diye.Anlattıkların bence çok korkunç böyle bir erkekle nasıl hayat geçer ki sonuna kadar haklısın genç kızlar uzak durun hayatınızı mahvetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?