Tanismada elti adayina soru sorulur mu?

Ay çok tatlısın valla eltin ben olsaydım keşke :KK70:
Git kaynananın yanına otur hiç lafa söze karışma sorarlarsa iyi de geç öyle kızla yalnız kalma mesela ben ağzını aramak için mutfağa gitmiştim peşinden :KK22:

ben gitmezdim ne işim var orda:)
abim kız istemeye gittiğinde yoktum.. görümce ortalığı kariştirir:D
eltim de yok. olsada gitmezdim. benim görümcem geldi kız istemeye bile.

Ay çok tatlısın valla eltin ben olsaydım keşke :KK70:
Git kaynananın yanına otur hiç lafa söze karışma sorarlarsa iyi de geç öyle kızla yalnız kalma mesela ben ağzını aramak için mutfağa gitmiştim peşinden :KK22:

Oyle yapacagim sanirim. :)
Kimse bir sey sormasin :D

Yok ben kızla daha önceden az bucuk tanıstıgım için arada muhabbete girdim.
İyi bebişte, azcık kız gibi duruyomuş :KK37:

Ben en basindan kiz diyorum :P

abim kız istemeye gittiğinde yoktum.. görümce ortalığı kariştirir:KK70:

Gorumcenin kiz istemede olmasi cok dogal degil mi yahu?

Ya zaten ovsen bi dert ovmesen bi dert. Ex elti adayim en yakin arkadasimdi. Konu falan acmistim. Benim melek diye tabir edecegim kv ona bildigin cadi gibiydi. Sen ovdun manyak cikti durumu olsun istemem. Ben memnunum da sana nasil olur da demek abes.

Kv hangi yuzunu gostercek bu biraz kocaya da bagli..
Insan istedigi kadar melek olsun, oglunun mudahale etmedigini gorunce meydan benim diyor ister istemez..
Senin kocada is yoksa bana ne kiziyon deseydiniz:KK53:
Kayninizin bu konuda biraz eksik kaldigini soyleyebilirsiniz mesela..

abim kız istemeye gittiğinde yoktum.. görümce ortalığı kariştirir:KK70:
Şükür yalnız değilmişim :KK53:
Bende abimin tanışma ve kız istemesine gitmemiştim
Zaten yoğun çalışıyordum o dönem hiç bi yere gitmiyordum, fırsat bulunca yatıyordum
'Görümce beni istemiyo mu' denmişti :KK53: görümce gitmese de dertmiş anlayacağın
Hoş ablamlar gitmişti yani bi ben kusur kalsam ne çıkar demiştim

Ondan sonracıma eltim de yok
Oh mis
Tam benlik

Görümcem var
Selam kelam naber modundayız, fena değil böyle iyi

iyotsuztuz iyotsuztuz orda olman gayet normal..karşı tarafta bekler zaten.. Hani öv derken, genelde mantığa dayalı sorular sorulduğu için mesela bayanlar arasında "kötü alışkanlığı varmı" yada "cimri midir" falan diye sorulabiliyor muhabbet arasında...

Sende "kaynım diye demiyorum ama hakkaten. ....." ile başlayan cümleyle översin :D

slim alem kadınsınız kopardınız beni burada :D
Çok samimi ve mizahi bir anlatımınız var.
Size şimdi değil, sonra sorabilirler. Dürüst olmanın yeri ve zamanı değil. Politik ve düz cevaplar veriniz. :KK59:

Valla bende olsam aileyle ilgili bilgiyi o ailenin gelininden almaya çalışırdım zaten.O yüzden bencede sana sorarlar zaten normali bu olurdu.Ana babamı dürüst davranır içlerinde yaşayan gelin olan kişimi :)))) Ama siz orda garip kalmazsınız gayet normal. Eşiniz damat adayının abisi. Sizde abisinin eşi.Yani gidicek kişilerde olması gerekenler, sorulacak kişide muhtemelen siz.Direkt sormasalarda ağız ararlar. O yüzden herşey normal geldi bana:)

Eşimin ailesi de tanışmaya 5 kişi gelmişlerdi, 3 kişi gelmelerinden iyidir bence.
Ne çok kalabalık ne çok az, iyi iyi.

Benim eltime sormak hiç gelmedi aklıma, az çok tanıyordum gerçi aileyi.
Gelseydi de niye güvenip sorayım veya o niye güvenip anlatsın, saçma.

Beni istemeye geldiklerinde eltilerimde gelmişti biz onlara hiçbirşey sormadik tabi ama herkes kapıdan çıkarken bi eltim en sona kalmıştı annemle bana yıllardır bu ailenin icndeym hcbr yanlslarni gormedim çok iyi insanlar içiniz rahat olsun falan demsti çok da rahatlatmisti bizi gerçekten smdi 2 yıllık evlym eşimin ailesi gerçekten de çok iyi insanlar

Sorabilirler cunku siz de o kizin durumunda sayilirsiniz siz daha objektif olabilirsiniz diye sorabilirler yani. Gayet de normal sormalari ya da oraya gitmeniz falan

Şükür yalnız değilmişim :KK53:
Bende abimin tanışma ve kız istemesine gitmemiştim
Zaten yoğun çalışıyordum o dönem hiç bi yere gitmiyordum, fırsat bulunca yatıyordum
'Görümce beni istemiyo mu' denmişti :KK53: görümce gitmese de dertmiş anlayacağın
Hoş ablamlar gitmişti yani bi ben kusur kalsam ne çıkar demiştim

Ondan sonracıma eltim de yok
Oh mis
Tam benlik

Görümcem var
Selam kelam naber modundayız, fena değil böyle iyi
görümceyle muhabbet edilmiyor demi..:KK45: benim hiç konuşasim gelmiyor. mesafeli davraniyorum böle daha iyi..

Ay, elti denince fenalık geliyor bana. Öyle bi psikoloji oluşturdu bende sağolsun. Eltiyi görünce ölü taklidi yapma taraftarıyım ben. :KK14:

Bence siz oraya resmı bır tanısma ıcın gıtmıyorsunuz
sadece oyle bı tanısacaksınız genel yanı almalı vermelı bısı olsa aılelrın haberı olurdu
o yuzden kasma, kızada soru sorma . kaşık kaşığa degmeden anlasılmaz kaynın bı cocuktur ama ıyı bır es olamaz o sebeble kendılerı tanısınlar bırbırlerını derım

Yalnız kafama bir ayrıntı takıldı. Takılmasa şaşardım ya neyse.
Kv seninle müthiş kanka, eşinle arası iyi fakat küçük oğlan evlenmesin bize baksın kafasındalar. E şimdi sen ne desen boş olur zaten.
Evlenip rahat etmeleri için iş küçük oğlanın aile karşısında dik durmasında bitiyor. Eğer onda o toto yoksa soru sorulursa da duymamazlıktan gel. Yada
Bence sen ilk plana dön.
Bu göbekliyle fazla samimi olmaya gelmiyor, kv senide severse oh ne ala gergün şenlede muhabbet eder geçinirsiniz. Eve de bir play station aldınız mı tamam.

Dusunsene kac bilezik diye bir soru geliyor.
Ben gitme taraftari bile degilim de..

Bizimkinde gelmişti; Eltim kimseye laf bırakmadan ne kadar isterseniz isteyin onlar kendisi çalışıp yapacak falan filan inter milan :) sohbetlerine girince zaten butun gözler ona dönmüştü.. O sebeple Ailenin bir ferdi olarak üzerinize dusen vazifeyi muhakkak yapın ama cok fazla ortaya atmayın da kendinizi, Kuyrugunu kıstıran kedı gıbı kenarda oyalanıp durun.Ortalama cevaplar verın. Acık olmaya gerek yok .Herkes kendi tanısın görsün.Ücüncü goz olmaya hıc gerek yok.Aman dıyeyım :)

Back
X