- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tanışta önceden bu kadar germe kendini belki görümcelerin onu ayıracak belki eşit davranacak belki eltim çok iyi biri olacak şimdiden bunları düşünmeSlm hanimlar...Basliktan da anlasilacagi üzere yakinda kaynim evlenecekmis.Allah mutlu etsin ne diyeyim fakat sorun şu ki ben eltiyle ne yapilir hic bilmiyorum!Yani 5 gorumcem oldugu icin gorumcelik kavramini gayet iyi biliyorum da elti nasil bir olay acaba?Henüz kizi gormedim sadece resmini gördüm.Kaynim 39 yasinda ,eşim evin en küçüğü. Kaynim yillardir kimseleri begenmiyordu fakat son zamanlarda bizim ikinci cocugumuz olunca bunalima girdi.Artik yuva kurmak istedi.Eskiden ben kaynim iyi bir insanla yuva kursun diye elimden geleni yapmaya calisirdim.Fakat daha sonra kayinvalidemin ve gorumcelerimin beni el olarak gördükleri icin ayrintilari benim bilmemden rahatsiz olduklarini fark ettim.Ben de eşime söyleyip kendimi geri cektim.Yillardir da karismadim,ilgilenmedim.Simdi her sey olup bitmis,kiz esimin ablalari ve annesiyle tanışmış is ciddiye binmiş.Henuz esim de tanismadi ben de.Bizi nerede,nasil tanistiracaklar hicbir fikrim yok.Ilk tanisma nasil olur,sonrasinda benim uzerime dusen vazifeler var mi inanin hic bilmiyorum.Yapi olarak sicakkanli fakat mesafeliyimdir.Kanka olacagimi dusunmuyorum fakat soguklukta olsun istemem.Bu arada benden 2 yas küçük 29 yasindaymis.Hani kaynimin yasina yakin olsa abla falan der gecerdim de yaslarimiz da yakın.Bir de esimin ailesiyle aramda sogukluk oldugu,elti adayim da yıllardır aranan gelin oldugu icin ister istemez bir karsilastirma olacak ve gorumcemler bu firsati asla kacirmayip eltim uzerinden Allah ne verdiyse bana yuruyecekler adim gibi eminim.Bense asla kimseyle bu duruma dusmek istemem ama kizin karakterini bilemiyorum tabi.Acaba o da yuz bulup kidemli gelin kompleksine kapilip icten ice bana dis biler mi?Ay ne bileyim zormus bu isler.Lutfen bilenler akil verebilir mi?
ne sacma bi söz ayrıca eskiler yanlıs demis bende elti her daim görümceden daha iyidirEskiler der ki kuma gemisi yürür elti gemisi yurumezmis :) sen tanış normal sonra anlarsın zaten nasıl bi tip olduğunu ona göre hareket edersin ama şimdi direk o gözle bakma belki de iyi biridir
Ben kiskanilmak kelimesini tam olarak nerede kullanmisim altini cizip yollar misiniz?Benim sordugum sey kim populer gelin olur mu?Benim anlattiklarimdan tüm bunlari nasil cikardiniz bravo...Kafanızda gereksiz kompleksler oluşmaya Başlamış bile.. Ya kıdemliyim diye kıskanıllırsam ya o istenilen olduğundan popüler gelin olursa...
Evlenen senin kardeşin bile değil ..
Neyin planlaması bu?
Neyin Hesabı bu?
Önyargılarınızı defedin kendi hayatınıza bakın. Aksi takdirde cok konunuz olur sizin eltime ben şunu dedim o benim istediğim şekilde Karşılık vermedi diye ..
Sözü ben uydurmadim olan bi atasözü bu. Doğruluğunu sacmaligini tartışmıyoruzne sacma bi söz ayrıca eskiler yanlıs demis bende elti her daim görümceden daha iyidir
ya burdaki hatunlar ne kadar kavgata meyilli ben genel olarak yazdım sen yazmıssın o sözü senin üstünden itafen yazdım amannnnnn ne garip insanlarsınız pesssSözü ben uydurmadim olan bi atasözü bu. Doğruluğunu sacmaligini tartışmıyoruz
Tesekkurler.Bu arada gorumcem 5 taneŞimdi zaten bir süre sonra toplu halde tanışma olacak. Orada ölçüp tartarsınız. Hoşunuza gittiyse hazırlıklar sırasında bir ihtiyacı olup olmadığını sorarsınız. Eşinizden de onay alıp bir kere de akşam yemeğine veya hafta sonu gündüz oturmasına alırsınız.
Evlilik sürecine girerlerse yapmanız gerekenler de yaşadığınız yere ve tabii maddi durumunuza göre değişebilir. Biz düğünde bilezik taktık, bir de beyaz eşya için destek olduk. Bir de zaten 3 tane görümceniz olduğu için pek sizlik bir durum olmaz bence.
Slm hanimlar...Basliktan da anlasilacagi üzere yakinda kaynim evlenecekmis.Allah mutlu etsin ne diyeyim fakat sorun şu ki ben eltiyle ne yapilir hic bilmiyorum!Yani 5 gorumcem oldugu icin gorumcelik kavramini gayet iyi biliyorum da elti nasil bir olay acaba?Henüz kizi gormedim sadece resmini gördüm.Kaynim 39 yasinda ,eşim evin en küçüğü. Kaynim yillardir kimseleri begenmiyordu fakat son zamanlarda bizim ikinci cocugumuz olunca bunalima girdi.Artik yuva kurmak istedi.Eskiden ben kaynim iyi bir insanla yuva kursun diye elimden geleni yapmaya calisirdim.Fakat daha sonra kayinvalidemin ve gorumcelerimin beni el olarak gördükleri icin ayrintilari benim bilmemden rahatsiz olduklarini fark ettim.Ben de eşime söyleyip kendimi geri cektim.Yillardir da karismadim,ilgilenmedim.Simdi her sey olup bitmis,kiz esimin ablalari ve annesiyle tanışmış is ciddiye binmiş.Henuz esim de tanismadi ben de.Bizi nerede,nasil tanistiracaklar hicbir fikrim yok.Ilk tanisma nasil olur,sonrasinda benim uzerime dusen vazifeler var mi inanin hic bilmiyorum.Yapi olarak sicakkanli fakat mesafeliyimdir.Kanka olacagimi dusunmuyorum fakat soguklukta olsun istemem.Bu arada benden 2 yas küçük 29 yasindaymis.Hani kaynimin yasina yakin olsa abla falan der gecerdim de yaslarimiz da yakın.Bir de esimin ailesiyle aramda sogukluk oldugu,elti adayim da yıllardır aranan gelin oldugu icin ister istemez bir karsilastirma olacak ve gorumcemler bu firsati asla kacirmayip eltim uzerinden Allah ne verdiyse bana yuruyecekler adim gibi eminim.Bense asla kimseyle bu duruma dusmek istemem ama kizin karakterini bilemiyorum tabi.Acaba o da yuz bulup kidemli gelin kompleksine kapilip icten ice bana dis biler mi?Ay ne bileyim zormus bu isler.Lutfen bilenler akil verebilir mi?
Kiskanmakla karsilastirmanin ayni seyler olmadigini belirtmek isterim.Turkce derslerinize beden ögretmeni girdiyse zamaninda tabi...
Bakin ben sizin bu soylediklerinizi evlenirken uyguladim.Herkes bu kadar cok gorumceyle yipranirsin derken ben gülerdim.Onlar da insan abla kardes olur geciniriz derdim.O yuzden tüm gardimi indirdim ve cok zarar gördüm. Simdi yine bilmedigim bir durumla karsi karsiyayim ve bu kez tecrubeli insanlardan fikir almak istedim.Bekli de cok iyi arkadas oluruz inanin ön yargili degilim fakat nasil davranmam gerektigini bilemedim.Burada cok guzel nasihatler veren arkadaslar oldu hepsini dikkate alicam.Butun gün oturup bunlari kurmuyorum yani.Sadece suanki gundemimiz bu o kadar.Yarin muhtemelen cocuklarimin derslerine,oyunlarina falan yogunlasirim...Karsinizdakine "elti" degil de "normal bir insan" gibi yaklasirsaniz bu dusuncelere kapilmanizin hicbir anlami olmayacak. Simdiden kendinizi bilemeyin.