Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler.Aslinda benim icin de cok dusunulecek bir sey degil fakat esim ve kaynim ortak.Simdi de gelecekte de evlerimiz hep cok yakin olacak.Bundan önce kaynimin uzun yillar birlikte oldugu biri vardi.Daha yuzunu gormeden butun aileyi birbirine katip,bana bile zarari oldu.Insan haliyle istemeden ince dusunmeye basliyor.Yoksa inanin bos vaktim olup oturup bunlari kurmuyorum...Elti konusu bu kadar ince düşünülecek birsey değil biraz büyütmüşsün bence.
Yani kv kp olsa görümce olsa bir nebze anlarım ama eşinin kardeşinin eşi sonuçta. Nasıl içine girdiğin aileyi tanımaya çalıştıysan eltiyle tanışman tanıman da öyle geçecek. Eltinin olması bir basamak yada yeni bir rütbe değil aslında. Yine eşinin ailesi adı altında birisi olacak.
Kasmaya gerek yok. Benim eltim var ve ben evlendikten tam 1 yıl snra o da gelin geldi aileye. Ben kendim gibi sanıp yakın davrandıkça o kendini geri çekti belirsiz triplere girdi onu tanımadan yakınlık gösterdiğim için pişmanım eltimden pek hoşlandığım söylenemez ama kaynımın eşi olduğu için saygı duyuyorum ve mesafeliyizdir bu mesafeyi o koydu aramıza bnde devam ettiriyorum o sehirdısında oturuyor gerçi.
Yani izle gözlem yap tanı hemen güvenme eşinin ailesiyle ilgili kv kp görümce vs ile ilgili yorumlar yapma bu konulara girme. Güven olmaz sana görümcelerini kötüler senin ağzından laf alır snra senin laflarını görümcelerden kayınvalidenden duyarsın. Gözünü dört aç içindeki serme yeterli. gerisi gelir.
Tesekkurler yorum icin ama siz genel itibariyle konu acmiyorsunuz zaten.Benim suanki gundemin bu ve bilmedigim bir durum hakkinda yorum almak istedim.Cok guzel de yol gosteren üyeler oldu.Kisaca bilgi alisverisinden zarar gelmez.Bakin sizden bile eltiye bohca yapilmadigini ögrendim fena mi...Benimde eltim yok ama olacak olsa senin gibi düşünüp durmam
Hele bir de konu açmam
Elti de diğer eş tarafından akrabalar gibidir herhalde, merhaba der geçersin ilk tanışınca ne yapılabilir başka
Oğluna gelin almıyorsun ki üstüne vazifeler düşsün, bohça şu bu gibi..
Fena değilTesekkurler yorum icin ama siz genel itibariyle konu acmiyorsunuz zaten.Benim suanki gundemin bu ve bilmedigim bir durum hakkinda yorum almak istedim.Cok guzel de yol gosteren üyeler oldu.Kisaca bilgi alisverisinden zarar gelmez.Bakin sizden bile eltiye bohca yapilmadigini ögrendim fena mi...
Tesekkurler.Aslinda benim icin de cok dusunulecek bir sey degil fakat esim ve kaynim ortak.Simdi de gelecekte de evlerimiz hep cok yakin olacak.Bundan önce kaynimin uzun yillar birlikte oldugu biri vardi.Daha yuzunu gormeden butun aileyi birbirine katip,bana bile zarari oldu.Insan haliyle istemeden ince dusunmeye basliyor.Yoksa inanin bos vaktim olup oturup bunlari kurmuyorum...
Bohcada bunlar mi oluyormus bak bunlari da bilmiyordum.Tecrübe baska sey tabi...Fena değil
Yoksa boşuna bohça için patik, başörtü, tesbih, pijama takımı, seccade, havlu vs. hazırlamaya çalışırdın
Bizde böyle oluyoBohcada bunlar mi oluyormus bak bunlari da bilmiyordum.Tecrübe baska sey tabi...
Çok teşekkürler beni anlamaniza sevindim dediklerinizi dikkate alirimanladım zaten senin biraz tecrüben var bu konuda.
En iyisi mesafeli durmak derim. kafan rahat olur sende rahat olursun. Dediğim gibi tanı et bak gör gözlemle. Zamana brak. Senin yapacağın bir görev yok. Evlendiklerinde bir yemeğe alırsın. Davet ederse ağırdan alıp evine gidersin yersin içersin kalkarsın yaptığı hareketlere göre de arada yine bir süre mesafeli olmak kaydıyla davetlerin devam eder. İşleriniz de ortakmış çok yüz göz olmamak daha iyi. Bnm teyze kızının eşiyle kaynının işleri de ortak kuzenim küçük gelin ve eltisiyle evlendiğinden beri mesafesini koruyor çünkü işlerde ortak olunca zaten bir araya geliniyor fazlası zararlı diye düşünüyor ki eltisinin kişiliği de bunu yapmaya zorluyor.
Herkes kötü fesat olacak diye bişey yok sonuc itibariyle o da insan ve sır tutmayı bilmeyebilir. Temkinli yaklasmakta yarar var kendini kaptırma hele ki kv kp görümce gibi eşinin ailesiyle ilgili konulara hiç girme o yorum yapsada he de geç. Sonradan kazık yemektense böyle mesafeli olmak çok daha iyidir.
Yok ben bohca olayini dusunmeye deger bulmamistim.Onun yerine şık birer hediye aldim daha makbule gecti.Elti adayim icin de öyle düşünmüştüm.Neticede hediyeler insanlari yakinlastirir bence...Bizde böyle oluyo
Herkesin adeti farklı
Yoksa sende evli olduğuna göre bu kadar tecrüben vardır
Yakınlaşmak istiyosan olabilirYok ben bohca olayini dusunmeye deger bulmamistim.Onun yerine şık birer hediye aldim daha makbule gecti.Elti adayim icin de öyle düşünmüştüm.Neticede hediyeler insanlari yakinlastirir bence...