- 2 Ekim 2014
- 2.408
- 5.180
- 358
- 39
Oda biraz maddiyata bağlı işe gir evlen düğün borcu öde araba al onu öde ev borcuna gir derken tam rahata erdik artık kendimize zaman ayıralım dediğimiz noktada hoopp sürpriz bebek Allah eksikliğini göstermesin ama asıl benim için tam gezilecek zamandı ne diyeyim hayırlısı buymuş demek kiTercih meselesi
Enerjisi yüksek insanlar 30dan önce yapmasın ki gezip tozsunlar
Öyle mi diyorsunuz ? Ama hazır hissetmiyorum kendimi yapmak için yapmakta istemiyorum kiBence tam tersi ya çocuk işini 30 dan önce bitirmek lazım ilk oğlumu 27 yaşında ikinciyi 35 te doğurdum arada çok fark var ya hiç halim takatim enerjim yok bunda kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ki bu bebeğim çok uslu büyük oğlum aşırı zor bir bebekti o yüzden şartlar müsaitse 30 dan önce yapılması taraftarıyım
Kime ne desen yaranamıyorsun deseneBen geçen gün uyardım, “içimi boğdun” dediler. Bende bundan sonra “doğurun da görün” demeye karar verdim dkfkfkf
Benim iki gebeligimde sürpriz oldu hiç çocuk düşünmüyordum aslında sizin hazır hissetmeniz çok önemli ama şöyle de bir şey var her şey her zaman planladığımız gibi olmuyor çoğu zaman tabi ki yapmak için yapmayın planlı isteyerek özleyerek yapın sartlarinizi uygun hale getirin gerisi zaten nasip kısmet işi ben sadece yaş geçtikçe sabır tahammül seviyesinin düşmesi bide doğal olarak eski enerjinin de olmaması nedeniyle 30 dan önce diye söyledim tabi bu benim düşüncem 45 de doğurup 20 lik genç gibi olan tanıdığım da varÖyle mi diyorsunuz ? Ama hazır hissetmiyorum kendimi yapmak için yapmakta istemiyorum ki
Kime ne desen yaranamıyorsun desene
Hayırlısı olsun en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin rabbim tek duam bu oluyor. Plan kuruyoruz ama hayat suprızlerle dolu. Bugün istemiyorum hazır değilim diyorum yarın hamileyim kızlar dersem şaşırmamBenim iki gebeligimde sürpriz oldu hiç çocuk düşünmüyordum aslında sizin hazır hissetmeniz çok önemli ama şöyle de bir şey var her şey her zaman planladığımız gibi olmuyor çoğu zaman tabi ki yapmak için yapmayın planlı isteyerek özleyerek yapın sartlarinizi uygun hale getirin gerisi zaten nasip kısmet işi ben sadece yaş geçtikçe sabır tahammül seviyesinin düşmesi bide doğal olarak eski enerjinin de olmaması nedeniyle 30 dan önce diye söyledim tabi bu benim düşüncem 45 de doğurup 20 lik genç gibi olan tanıdığım da var
Bazı insanlara denilmiyor evet ama ben seviyorum benden büyük ya da benden önce bu tür şeyleri yaşayan insanların akıl vermesini dinlemek isterim tecrübeleriniVallahi yaranamıyorsun. Yeni doğum yapacaktı, “bak, doğumdan sonra lohusalık psikolojisi diye bir şey var, dünyan batmış gibi hissedebilirsin, yalnız değilsin çoğumuz böyle hissediyoruz” dedim. İçimi kararttın dedi. Bana ne, demem daha da kimseye bi şey dkfkfk
Arkadaşınız bir şey dememiş mi kadın öyle deyinceMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Herkese yol verdim . Ne ölüme ne dilime ne ölunuze ne dirinize dedim acik acik . Görseler de konuşmazlar slm vermezlerİnşallah bu saygısız insanların sünnet vb törenlerine gidip; bir de takı takmıyorsunuzdur. Çok ayıp etmişler.
ben olsam gördügumde naber tavşan gibi üremeye sabah akşam fofenke devam mı derim.Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Yok yerle hiç alakası yok Ankara’nın göbeğindeyim bakış açısı aynı inan ki.Hah işte bende onu diyorum belki gerçekten istiyorum sorunlar var gebe kalamıyorum duyunca neler hissedeceğimi dusunmesi lazım. Bilmiyorum bana çok ters şeyler bu zamana kadar kimsenin ne çocuğuna karıştım ne evlecegine banane ki kim ne zaman isterse çocuk yapar ne zaman isterse evlenir. Ama gelişmemiş bi şehirin ilçesinde yaşıyorum burda ki okumaya gözü olmayan bayanların tek derdi evlenmek çocuk yapmak.
Denk geldiğinde söyleyin bence ben sizin özel hayatınıza karışmıyorum sizin ne haddimize diye insanların moralini bozmayı ne çok seviyorlar anlamıyorumMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Rani düşünmüyorum evet ama tanımadığım bi insanın arkamdan uydurmasına sinirlendimCanim kendin cocuk dusunmuyormussun neden bu kadar sinirlendin ki
Ayy onu diyecek yürek yok bende paniğim valla hele böyle anlarda dilim dolaşır kekelerimben olsam gördügumde naber tavşan gibi üremeye sabah akşam fofenke devam mı derim.
bir sey dersede sen bizim ne zaman çocuk yapacagimiza karar verince bende sizin fofenklerinizi sorayim dedim derim.
ben çok guzel söylerim böyle şeyleriAyy onu diyecek yürek yok bende paniğim valla hele böyle anlarda dilim dolaşır kekelerim
Ayyy bu tür kadınlara ne deniyordu bi sınıfı var bunların da adını unuttum sosyolojik yani neyse.. ya kadının bakış açısı dar işte; ben daha cinsel hayatımı oturtup doyamadım, gezip tozamadım.i o yüzden düşünmüyorum, desen anlamaz; çünkü bunları algılamıyor kadın. O varlığını çocul doğurarak ispat edip sürdürmüş hani aslında çok kişisel de değil ben de gitsem bana da ‘zavallı’ der; bizim 90 nında komşu teyzemiz demişti bekarım diyeMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
gördüğün yerde
arkadaşıma çocugumun olmadıgını söylemişsiniz
biz deniyoruz olmuyor acaba kocam sizde bir denese olur mu , deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?