Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

Tercih meselesi
Enerjisi yüksek insanlar 30dan önce yapmasın ki gezip tozsunlar
Oda biraz maddiyata bağlı işe gir evlen düğün borcu öde araba al onu öde ev borcuna gir derken tam rahata erdik artık kendimize zaman ayıralım dediğimiz noktada hoopp sürpriz bebek Allah eksikliğini göstermesin ama asıl benim için tam gezilecek zamandı ne diyeyim hayırlısı buymuş demek ki

Öyle mi diyorsunuz ? Ama hazır hissetmiyorum kendimi yapmak için yapmakta istemiyorum ki

Öyle mi diyorsunuz ? Ama hazır hissetmiyorum kendimi yapmak için yapmakta istemiyorum ki
Benim iki gebeligimde sürpriz oldu hiç çocuk düşünmüyordum aslında sizin hazır hissetmeniz çok önemli ama şöyle de bir şey var her şey her zaman planladığımız gibi olmuyor çoğu zaman tabi ki yapmak için yapmayın planlı isteyerek özleyerek yapın sartlarinizi uygun hale getirin gerisi zaten nasip kısmet işi ben sadece yaş geçtikçe sabır tahammül seviyesinin düşmesi bide doğal olarak eski enerjinin de olmaması nedeniyle 30 dan önce diye söyledim tabi bu benim düşüncem 45 de doğurup 20 lik genç gibi olan tanıdığım da var

Kime ne desen yaranamıyorsun desene

Vallahi yaranamıyorsun. Yeni doğum yapacaktı, “bak, doğumdan sonra lohusalık psikolojisi diye bir şey var, dünyan batmış gibi hissedebilirsin, yalnız değilsin çoğumuz böyle hissediyoruz” dedim. İçimi kararttın dedi. Bana ne, demem daha da kimseye bi şey dkfkfk

Hayırlısı olsun en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin rabbim tek duam bu oluyor. Plan kuruyoruz ama hayat suprızlerle dolu. Bugün istemiyorum hazır değilim diyorum yarın hamileyim kızlar dersem şaşırmam

Bazı insanlara denilmiyor evet ama ben seviyorum benden büyük ya da benden önce bu tür şeyleri yaşayan insanların akıl vermesini dinlemek isterim tecrübelerini

Arkadaşınız bir şey dememiş mi kadın öyle deyince
Bu kadının evine falan gitmeyin denk gelince benimle ilgili bu şekilde niye konuştunuz sizin üzerinize vazife mi deyin

ben olsam gördügumde naber tavşan gibi üremeye sabah akşam fofenke devam mı derim.
bir sey dersede sen bizim ne zaman çocuk yapacagimiza karar verince bende sizin fofenklerinizi sorayim dedim derim.

Yok yerle hiç alakası yok Ankara’nın göbeğindeyim bakış açısı aynı inan ki.

Valla ben kadının karşısına çıkar hesap sorardım, kavgaederdim resmen. Kimmiş ki arkamdan bu lafları söylüyor. Arkadaşınıza onları diyorsa başkalarına neler diyordur. Sizin yerinize ben sinir oldum gidip olay çıkartasım geldi valla...

Denk geldiğinde söyleyin bence ben sizin özel hayatınıza karışmıyorum sizin ne haddimize diye insanların moralini bozmayı ne çok seviyorlar anlamıyorum

ben olsam gördügumde naber tavşan gibi üremeye sabah akşam fofenke devam mı derim.
bir sey dersede sen bizim ne zaman çocuk yapacagimiza karar verince bende sizin fofenklerinizi sorayim dedim derim.
Ayy onu diyecek yürek yok bende paniğim valla hele böyle anlarda dilim dolaşır kekelerim

Aaa hadsize bak. Çocuk Allahın bizlere emaneti veren de o alanda, vermeyende. kimse düşer tasası..
Terbiyesiz. İlk gördüğüm yerde sanane benim yaşantımdan tanımam etmem seni bir daha benim hakkımda konuşursan dilini koparırım senin derim

Ayyy bu tür kadınlara ne deniyordu bi sınıfı var bunların da adını unuttum sosyolojik yani neyse.. ya kadının bakış açısı dar işte; ben daha cinsel hayatımı oturtup doyamadım, gezip tozamadım.i o yüzden düşünmüyorum, desen anlamaz; çünkü bunları algılamıyor kadın. O varlığını çocul doğurarak ispat edip sürdürmüş hani aslında çok kişisel de değil ben de gitsem bana da ‘zavallı’ der; bizim 90 nında komşu teyzemiz demişti bekarım diye cvp dahi vermememk, ciddiye almamak en güzeli sanki ne desen anlamicaklar hibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…