Niye ki ben de yakin arkadasima soylerim. Ama karsi tarafin agzinin payini verdikten sonraEn yakın arkadaşınız da o “densiz ve gereksiz”in lafını gelip size yetiştirdiğine göre pek de en yakın arkadaşınız değilmiş
Söyleyip sinirimi atayım demi ama ne zaman görürüm işte oda varİnsanlar heryere burnunu sokmayı ne kadar çok seviyorlar. Denk geldiğinizde söyleyin bence.
İşte ne zaman görürüm bilmiyorum kiAaaa terbiyesiz hadsiz. Kendi assagilik kompleksiyle millete sarmasin. Apartmanda karsilasip soylesin sonra evimi basti demesin
Evet oda ağzının payını vermiş bana dedi ben olsam bende derdimNiye ki ben de yakin arkadasima soylerim. Ama karsi tarafin agzinin payini verdikten sonra
Çok üzüldüm, arkadaşınız da keşke size söylemeseymiş. Nazar düşüncesi olur diye çoğu kimsenin çocuğuna bakmıyorum maalesef.Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Git sacini basini yol ne hadsizni danlar ya .tanimiyor etmiyor senin cocuguna mi kafa takmisMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Sürekli görmüyorum ki evine gitmekte ayıp mı olur bilmiyorum sinirlerim bozuluyorBen dayanamam gördüğümde ağzına s*çarım
Ben giderim ama ben yakar yıkarım daSürekli görmüyorum ki evine gitmekte ayıp mı olur bilmiyorum sinirlerim bozuluyor
Bence iyi demiş komşusunun nasil biri olduğunu farketsin ona göre davransin.En yakın arkadaşınız da o “densiz ve gereksiz”in lafını gelip size yetiştirdiğine göre pek de en yakın arkadaşınız değilmiş
Bosver herkes herseyi söyler mesafeni koyarsın. Benimde çocuğum yok diye konu komsu caya vs toplanınca davet etmezler . Ne zaman çağırırlar sünnet töreni doğdu olunca çağrılar cunki hediye para vs gidecek oldugu için.Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?