Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

Selam kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim :43:
Bugün milleti gördüm deli oldum ya
Kızların elinde çiçekler, erkekler nasıl aşkla bakıyo sevgililerine:43::43:
Bizim onlardan neyimiz eksik ya anlamıyorum :43::43:

Oysa ki ben 14 şubat için neler hayal ediyodum daha 2 ay öncesinden ne hediye alsam acaba diye düşünürken cocuğun niyetinde ayrılmak varmışş... Ay sinir oldum şuan :47::47::47::47:

Allahım sen onları pişman et
Sürünsünler inşaAllah..

Rabbim bu haykırışlarımızı yalvarışımızı duysun
Gözyaşlarımızı görsün :43::43::43::43:

kızlarrr üzülmeyin gün gelek her günümüz 14 şubat gibi olacak..odunlarla değil adam gibi adamlarla kutlıcazzz inşAllahhhh :) umutsuz olmak yok güçlüyüz biz bugünlerde geçecek sıkmayın canınızı:8: olmadı öbür 14 şubatta toplanıp onlardan kurtulma anısına parti veririz :1:

Butun dualara cani gonulden amiiin diyorum.
Insallah hepsi bizi bu hale getirdikleri icin pisman olurlar.
Rabbim o gunleri bize gostersin insallah..

kızlarrr çok çok kötüyüm niye bilmiyorum ağlayacağım iki gündür bilmiyorum niye böyleyim
niye bu kadar özledim bu lanet adamı krndime kızıyorum:43:

kızlarrr çok çok kötüyüm niye bilmiyorum ağlayacağım iki gündür bilmiyorum niye böyleyim
niye bu kadar özledim bu lanet adamı krndime kızıyorum:43:

bende bugün çok iyi değilim..dengesiz gibiyim..bigün unuttum diyorum ertesi gün üzülüyorum..özlüyorum bende galiba :( ne zaman unutcaz biz ya :(

Çok hata yaptım şimdiye kadar. Tarifi zor,dönüşü imkansız. Ders aldıklarım oldu,almaya vakit bulamadıklarım da...Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş. Ahımı alanlar hala ödüyormuş. İyi ki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerim de.. Engellemek istediğim başlangıçlar da var... Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var, unutamadığım ama elbet bi gün unutacağım dostlarım var.... Hayatımdan seneler çalan insanlar var. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var,silemediğim.. Sözler var,duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum. Kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var,ama bende saklı hala. İpince bi ipin üzerinde yürüyorum ben. Ve biliyorum ki düşersem yanarım. Herşeye rağmen isyan etmedim hiç birşeye,hiç bir zaman. Rabbim sınıyor,deniyor ama merhametinide esirgemiyor benden. Buna da şükür.!!!

yazı çok hoşuma gitti paylaşiyım dedim:) beni anlatıyor galiba

çok güzel
ahımı alanlar ödesin

kayıktan bir kayık gibi okyanuslara attın beni
sırılsıklam bir başıma unutmadım terk ettiğini...

Selam kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim :43:
Bugün milleti gördüm deli oldum ya
Kızların elinde çiçekler, erkekler nasıl aşkla bakıyo sevgililerine:43::43:
Bizim onlardan neyimiz eksik ya anlamıyorum :43::43:

Oysa ki ben 14 şubat için neler hayal ediyodum daha 2 ay öncesinden ne hediye alsam acaba diye düşünürken cocuğun niyetinde ayrılmak varmışş... Ay sinir oldum şuan :47::47::47::47:

Allahım sen onları pişman et
Sürünsünler inşaAllah..

Rabbim bu haykırışlarımızı yalvarışımızı duysun
Gözyaşlarımızı görsün :43::43::43::43:

of aynen bende 2 ay önceden düşünüyordum ne alsam diye kısmet değilmiş :43::43::43: Amiiiiiiiiiiiiin

kızlar boynum tutuldu biliyor musunuz o kadar sıkıyorum ki kendimi:37:
dün banyodan sonra annem sırtına ne old dedi sırtımda koca koca kırmızı lekeler çok kötüyüm ben
mutlu olamayacağım

aysima çok tatlısın be canım ne kadar masumsun
sizleri gördükçe daha çok ağlayasım geliyor niyee Allahım ne suçumuz vardı
artık gülmek istiyorum:1: ama ağlıyorum:43::43:

oofffpuffuum beniiim
etme eylemee. Bugun bende bir kac defa kendimi kotu hissettim
ozellikle aksama dogru. Sanirim adetime 1 hafta kaldigi icin duygusallastim.
Bugun ikimizde facelerimizimi acsak napsak?

benim hiç facem olmadı ki:50:
anlamadım ne oluyor
ev arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görünce bir sıkıntı çöktü bilemedim bana ne oluyorsa

Hmm, bir ilk olabilir. Su face acma konusunda tedirginim.
Aslinda kesinlikle benden haber almasini istemiyorum.
Ordan bir sekilde alir...

aysima çok tatlısın be canım ne kadar masumsun
sizleri gördükçe daha çok ağlayasım geliyor niyee Allahım ne suçumuz vardı
artık gülmek istiyorum:1: ama ağlıyorum:43::43:

teşekkür ederim canım senin bakışın güzel..bazen inanın dilimin ucuna kadar geliyor isyan edesim..ama etmiyorum belki daha hayırlıdır diyorum..ama canımda çok yanıyor..ilacı olsa içsekte geçse bu acı:14:

Hmm, bir ilk olabilir. Su face acma konusunda tedirginim.
Aslinda kesinlikle benden haber almasini istemiyorum.
Ordan bir sekilde alir...

bende engelledim faceden..aramaya kapattım kendimi..ama istese bi şekilde haber alır..açmak bi taraftan mantıklı şöyle koyun fıstık gibi fotoğraflarınızı yıkılmadığınızı görsün..ama bi taraftanta açarsanız sizde ona bakarsınız bişey gördüğünüzde canınız daha çok yanar :26:

bende engelledim faceden..aramaya kapattım kendimi..ama istese bi şekilde haber alır..açmak bi taraftan mantıklı şöyle koyun fıstık gibi fotoğraflarınızı yıkılmadığınızı görsün..ama bi taraftanta açarsanız sizde ona bakarsınız bişey gördüğünüzde canınız daha çok yanar :26:

Evet, beni dusunduren seylerde onlar..
Bilmiyorum ya, neyse salla arkadaslarim biraz daha israr etsinler.
Azicik daha naz yapem:27:

kızlar yapmayın ya moral olalım birbirimize benimkinden haber var bu arada rüyasında görmüş beni ki bende onu gördüm tadı tuzu yokmuş güya keyfi yokmuş kendisiyle başbaşaymış hiiiç inanasım yok.bugün dışarda hayat olduğunu farkettim bi kaç haftadan sonra kaldırın başınızı yerden.yine bahar gelicek canlarım.bugün benimde bi ara moralim bozuldu açtım burayı bir derdim var bölümünü ya ne çok evli olupta eşiyle sorunu olan var biz baştan kurtulduk en azından baştan belli ettiler karakterlerini ya sonradan gelseydi başımıza evli çocuklu yıkım olmazmıydı. :5:

mesaj tekrarı....................

Son düzenleme:
yazılmadı yazılmadı 5 tane oldu buda yaa :1:

Son düzenleme:
Back
X