Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

-Neden Hiç Tanımadığımız Bazı İnsanlar Çok Yakın Gliyor Bize Olric ?
*İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki...''

kızlar ben çok mutluyum valla
geçen hafta ailesi ile tanıştım
eski günler aklıma bile gelmiyor
çok farklı ve seviyorum onu
şükrediyorum o adamdan allahım beni kurtardı tertemız bir insan var yanımda karşımda
:16:

kızlar ben çok mutluyum valla
geçen hafta ailesi ile tanıştım
eski günler aklıma bile gelmiyor
çok farklı ve seviyorum onu
şükrediyorum o adamdan allahım beni kurtardı tertemız bir insan var yanımda karşımda
:16:

ayyy süpersin Allah mutluluğunu daim etsin inş :nazar: boncuğumuda koyayımda nazar değmesin :1:

Allah dahada mutlu etsin inşAllah..darısı bizim başımıza:)
kızlar inşAllah hepiniz en en en iyilerini bulursunuz dualrım sizinle:)çok mutlu olun emiiii :)
bende tabii:9::9::9:

Uzun zamandır foruma giremedim. Sizleri o kadar özledim ki ! :16: Konuyu açmamın üzerinden 3 ay geçti..
Ve bilin bakalım ne oldu kızlar..
Karşıma öyle biri çıktı ki !! Kırık kalbimi onardı.. Bana umut verdi.. Beni çok sevdi..
Konuyu açarken ki ruh halimi dün gibi hatırlıyorum.. Günlerce haftalarca burada sizinle tatlı acı sohbetlerimizi hatırlıyorum.. Bir de şimdiye bakıyorum..
Aldatıldım. Kalbim kırıldı. Paramparça oldum.
Artık hepsi geçti.. Ve bana o acıyı yaşatan şahıs zerre kadar yok aklımda !
Kızlar dualarınızı umutlarınızı hiç eksik etmeyin. İnanın mutlakaki güzel günler geliyor :16:

Son düzenleme:
Bu habere cok sevindim caniim.
Allah mutlulugunu daim etsin.
Bizlerde bekliyoruz bakalim gonlumuzu feth edecek yeni birini..
Allah iyilerini cikarsin karsimiza..

Uzun zamandır foruma giremedim. Sizleri o kadar özledim ki ! :16: Konuyu açmamın üzerinden 3 ay geçti..
Karşıma öyle biri çıktı ki !! Kırık kalbimi onardı.. Bana umut verdi.. Beni çok sevdi..
Konuyu açarken ki ruh halimi dün gibi hatırlıyorum.. Günlerce haftalarca burada sizinle tatlı acı sohbetlerimizi hatırlıyorum.. Bir de şimdiye bakıyorum..
Kızlar dualarınızı umutlarınızı hiç eksik etmeyin. İnanın mutlakaki güzel günler geliyor :16:

pluie hoşgeldin meraklandırdın bizi:) bu foruma yazmaya başladığımızda hepimizin kalbi kırık umutsuzduk ama zaman herşeyin ilacıymış gerçekten...tek tek mutlu haberler alıyoruz ve çok seviniyorum..kendim mutlu olmuş kadar seviniyorum...umarım bidaha üzülmezsin kırılmazsın..hep böyle mutlu ol..
darısı bizim başımıza insAllah :) Allah karşımıza onları birdaha hatırlatmayacak kadar iyi insanlar çıkarsın hepimizin inşAllah:)

Hayal kırıklığının ne demek olduğunu bilirim , bende yarı yolda bırakıldım hemde nişana 40 gün kala .

Bende Allaha havale ettim , gün gelecek yaptıklarının cezasını çekecek .10 ay oldu ayrılalı zerre sevgisi kalmadı içimde. Ama yaptıkları içime bir taş gibi oturdu , öfkem ona karşı hala içimde .

Allah hepimizin karsısına hayırlısını çıkarsın .

Hep sölüyorum HAYAT SENDEN MUTLULUĞU ELBET BİRGÜN ÇALICAM diye ..

Tatlım çok sevindim ya Amman nazar değmesin :nazar::1:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Bizimde karşımıza inşaAllah adam gibi , dürüst, sevgisine sadık birisi çıkar .:ssz:

hepimiz mutlu olacağız bi gün
ne güzel haberler alıyoruz
şuraya yazdığım ilk günler aklımda şimdi karşımdaki adama bakıyorum onsuz geçen yıllarıma üzülüyorum sadece mutluyum hem de çokkk bir de şu dırdırcı huyumdan kurtulsam:1:
mutlu olunnnnnnnnnnnnnnn hepiniz:16::16::16:

hepimiz mutlu olacağız bi gün
ne güzel haberler alıyoruz
şuraya yazdığım ilk günler aklımda şimdi karşımdaki adama bakıyorum onsuz geçen yıllarıma üzülüyorum sadece mutluyum hem de çokkk bir de şu dırdırcı huyumdan kurtulsam:1:
mutlu olunnnnnnnnnnnnnnn hepiniz:16::16::16:

Allah mutluluğunu daim etsin canım sen bunları hakediyosun :nazar:
inşAllah hepimiz mutluluk haberlerimizi buradan alıcaz bir bir en baştada dediğimiz gibi :34:

Back
X