- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
kızlarrrr neredesiniz ne alemdesiniz bakalımmm![]()
biz aynıyız sanırım sen anlat neler yapıyorsun daha iyimisin..ben ayrıldığımdan beri yeniden doğmuş gibiyim..şu ara gerçek yüzünü gösterdi de bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr neredesiniz ne alemdesiniz bakalımmm![]()
kızlar ben çok mutluyum valla
geçen hafta ailesi ile tanıştım
eski günler aklıma bile gelmiyor
çok farklı ve seviyorum onu
şükrediyorum o adamdan allahım beni kurtardı tertemız bir insan var yanımda karşımda
![]()
Uzun zamandır foruma giremedim. Sizleri o kadar özledim ki !Konuyu açmamın üzerinden 3 ay geçti..
Ve bilin bakalım ne oldu kızlar..
Karşıma öyle biri çıktı ki !! Kırık kalbimi onardı.. Bana umut verdi.. Beni çok sevdi..
Konuyu açarken ki ruh halimi dün gibi hatırlıyorum.. Günlerce haftalarca burada sizinle tatlı acı sohbetlerimizi hatırlıyorum.. Bir de şimdiye bakıyorum..
Aldatıldım. Kalbim kırıldı. Paramparça oldum.
Artık hepsi geçti.. Ve bana o acıyı yaşatan şahıs zerre kadar yok aklımda !
Kızlar dualarınızı umutlarınızı hiç eksik etmeyin. İnanın mutlakaki güzel günler geliyor![]()
Uzun zamandır foruma giremedim. Sizleri o kadar özledim ki !Konuyu açmamın üzerinden 3 ay geçti..
Ve bilin bakalım ne oldu kızlar..
Karşıma öyle biri çıktı ki !! Kırık kalbimi onardı.. Bana umut verdi.. Beni çok sevdi..
Konuyu açarken ki ruh halimi dün gibi hatırlıyorum.. Günlerce haftalarca burada sizinle tatlı acı sohbetlerimizi hatırlıyorum.. Bir de şimdiye bakıyorum..
Aldatıldım. Kalbim kırıldı. Paramparça oldum.
Artık hepsi geçti.. Ve bana o acıyı yaşatan şahıs zerre kadar yok aklımda !
Kızlar dualarınızı umutlarınızı hiç eksik etmeyin. İnanın mutlakaki güzel günler geliyor![]()
hepimiz mutlu olacağız bi gün
ne güzel haberler alıyoruz
şuraya yazdığım ilk günler aklımda şimdi karşımdaki adama bakıyorum onsuz geçen yıllarıma üzülüyorum sadece mutluyum hem de çokkk bir de şu dırdırcı huyumdan kurtulsam
mutlu olunnnnnnnnnnnnnnn hepiniz![]()