Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

haha alemsin canım ya :1:
Aşk da lazım ama :ssz::ssz:
Aşk olmadan olmuyor maalesef:50::50:

Söylediklerine katılıyorum tatlım..
Bu sevenlerin suçu ne anlamıyorum
Hep çok sevdiğimizden kaybediyoruz bunu anladım..
Birazcık sevgini belli et kaçmaya çalışıyorlar :47::47:

haklısın tatlım sevgimizi belli ettik ya garanti nasılsa diye yeni aşklara yelken actılar..bu bize tecrübe olsun birdahakine bu kadar belli etmeyelim..her an gidebilirim sensizde yaşarım havasında olalım :)

haklısın tatlım sevgimizi belli ettik ya garanti nasılsa diye yeni aşklara yelken actılar..bu bize tecrübe olsun birdahakine bu kadar belli etmeyelim..her an gidebilirim sensizde yaşarım havasında olalım :)

evet bu cepte kalsın diyolar kızlar.ben biraz daha bakınayım etrafa diye düşünüyolar.
biz onlara bu yaptıklarını yapsak asla affetmezler bu arada.
biz benimkiyle ben şüphelendiğim sıralarda bu konuyu konuşmuştuk
adamın ağzını burnunu kırarım sanada laf bile söylemeden arkamı döner çeker giderim demişti

evet bu cepte kalsın diyolar kızlar.ben biraz daha bakınayım etrafa diye düşünüyolar.
biz onlara bu yaptıklarını yapsak asla affetmezler bu arada.
biz benimkiyle ben şüphelendiğim sıralarda bu konuyu konuşmuştuk
adamın ağzını burnunu kırarım sanada laf bile söylemeden arkamı döner çeker giderim demişti

bunları düşündükçe evlilikten soğuyorum...hayatımda bir kere ilişkim oldu oda burnumdan geldi..müzbin bekar olarak kalcam galiba :9::9:
bende bi kere sordum aldatsam naparsın diye..ben sana kendimden çok güveniyorum demişti..ona nasıl bi güven verdiysem nereye gittiğimi bile sormazdı..gece dışarda olsam sen yanlış bişey yapmazsın derdi..bir daha kimseye o güveni vermek istemiyorum..her an çekip gidebileceğimi bilmeli...

bunları düşündükçe evlilikten soğuyorum...hayatımda bir kere ilişkim oldu oda burnumdan geldi..müzbin bekar olarak kalcam galiba :9::9:
bende bi kere sordum aldatsam naparsın diye..ben sana kendimden çok güveniyorum demişti..ona nasıl bi güven verdiysem nereye gittiğimi bile sormazdı..gece dışarda olsam sen yanlış bişey yapmazsın derdi..bir daha kimseye o güveni vermek istemiyorum..her an çekip gidebileceğimi bilmeli...

O müzmin bekarlar arasında bende olucam galiba canm yeğenlerim falan gelir onları severim artık
ordanda yaşlılar yurdu zaten erkek düşmanlığına doğru gidiorm son günlerde o potansiyel var bende :51:

O müzmin bekarlar arasında bende olucam galiba canm yeğenlerim falan gelir onları severim artık
ordanda yaşlılar yurdu zaten erkek düşmanlığına doğru gidiorm son günlerde o potansiyel var bende :51:

bekarlık tamamda birde etraftakiler ne zaman evleniyosun daha istemedi mi seni diye sormasalar:ssz::ssz::ssz:

evli bir arkadaşım geçenlerde face duvarına şöyle yazmış

ne zaamn evleniyorsun diyen yaşlılara szide sorun

NE ZAMAN ÖLÜYORSUN

kaşıyanı kaşıyacaksın

:9::9: çok güzelmiş aslında denemek lazım..ama artık yeni evlenen gençlerde soruyor onlara diyecek bişey bulmaıyorum.kısmet diyorum ama hemen terk edildiğim geliyor aklıma ağlayasım geliyo :14:

Facebookimi actiiim :16:
Onceden fazla cesaretim yoktu.
Onuda birazdan arkadasliktan silcem.
O beni hayatindan siliyorsa bende onu arkadas listemden silerim:19:

sil bakalım.çok üzülüyorlar böyle yapınca

Kötülere bisey olmazz, bu arada henuz silmedim onun online gelmis oldugundan emin olmam lazim,
once actigimi gorsun sonrada sildigimii:24:

Pehh, onunla ''arkadasken'' burcu gunesin Alimallah sarkisini eklemisim.
Kimseye gonul vermem felan buyuk konusmusum ben yaaa:27:

Kötülere bisey olmazz, bu arada henuz silmedim onun online gelmis oldugundan emin olmam lazim,
once actigimi gorsun sonrada sildigimii:24:

Pehh, onunla ''arkadasken'' burcu gunesin Alimallah sarkisini eklemisim.
Kimseye gonul vermem felan buyuk konusmusum ben yaaa:27:

canım diğer konumla ilgili önüne bak demişsin ya.önüme bakıyorum zaten.o artık zamanla benim için bir dostta dönüştü.

paylaştığım parçalarda zamanımda yaşadığım acıları en iyi ifade eden şarkılardı.rast geldi.öylesine koydum.

kötüler nasıl bir şey olmaz.asıl onlara olan oluyor eninde sonunda.sabah çok güzel bir hikaye okudum forumda.bayıldım.gerçekten süper gerçek bir hikaye.imrendim.film gibi

başlığı eşimle imtihanım.orada yorum olarakda yazdım.yazan kişi ve eşide gerçekten iyi niyhetli olduğundan Allah resmen gözlerine sokmuş tehlikleri ve yüksek bir dayanma ile mücadelle gücü vermiş.

hem birazda kendimi öveğim.bak kötülüğüm olsaydı bu okuldaki sevgilime eninde sonunda bana yardımcı olmaya çalışır mıydı ya da ben ona.

bu silme konusuna gelince.faceden.bence göstere göstere yapman onu ciddiye aldığını gösteriri.üzüldüğünü belli edersin.bir nevi restleşmek gibi.silmeyip.sonra bak silemedin gibisinden konuşup hava atmaya çalışırsada

asıl silmem gereken yerlerden sildim.burayı ciddiye almadığımdan aklıma bile gelmedi dersin.

^ Bunlari duyduguma sevindim tatliiim.
Burda hepimiz tek yurek olup bu acilari topragin en dibine gomecegiz insallah.
Bu arada full kendimizi gelistirecegiz, 4 4luk insan olmak icin elimizden geleni yapalimki
onlarin kayiplari artsin..
Bu arada aksama silerim onu galiba.
Guyaa isteyim simdi, illa gormesini istiyorum,
gorurse daha cok koyar cunku..

Bu arada full kendimizi gelistirecegiz, 4 4luk insan olmak icin elimizden geleni yapalimki

zaten sildiğini eninde sonunda görecek.ama bence engelleme.arada merakına engel olamayıp baktığında ne kadar güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini görsün bu sayede.

Bencede canım ilk bi açtığını görsün . Sonra silersin :21::21:
Ama sil canım yani kesinlikle facende kalmasın :20:

Back
X