Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

evet gerçekten özel günlerde canım daha çok acıyor..bugünü hemen geçirmek istiyorum..birde içimde hatırlayacak mı umudu vardı nedense..arasa geri dönmeyeceğimi bildiğim halde..arada yazın kızlar sizin desteğiniz bana iyi geliyor gerçekten..sen nasılsın canım herşey yolundamı?
iyi gelmemimize tekrardan çok sevindim.evet,iyiğim ve gitgide daha iyi oluyorum.en önemliside şaka gibi ama daha bir huzurlu oluyorum.her konuda hemde.sadece aşkta da değil.çok şükür.binlerce,milyonlarca şükür.dün akşam bir başvurumda tekrar eleme geçtiğimi öğrendim.bunla daha bir mutlu oldum.hemde olursa tam istediğim gibi bir iş olacak.bursada bir yapım şirketi.yani televizyoncu olacağım.bir ara iş yerimizin satıldığını yazmıştım.açıkcası satılmasını heç istemiyordum.Allah biliyor.hayırlı olsun dedim ama inşallah satılmaz diye çok dua etmiştim.biraz para olsa orayı adam ederim ama para yok işte.:5::25::14::14::14:hayallerimin temelide orası.organizasyon şirketi istiyorum.yemek falan orada hazırlanır.başka miskin miskin takılıyorum.çamaşır falan yıkıyorum.eski eşyalarımın arasından teki kaybolmuş küpelerimi çıkardım.:1::1:

veeeee.....bir takım planlarım var.tam netleştirmediğim için anlatmayacağım.netleşsin anlatacağım.netleştirememe sebebimde daha tam olarak kendimin ne istediğimi bilememem.yahşi cazibedeki simgenin yemeklerinden daha karışığım.:1::1::1::1:tabii yalnız bu konuda karışığım.bunun dışında her şey iyiğe gidiyor.

iyi gelmemimize tekrardan çok sevindim.evet,iyiğim ve gitgide daha iyi oluyorum.en önemliside şaka gibi ama daha bir huzurlu oluyorum.her konuda hemde.sadece aşkta da değil.çok şükür.binlerce,milyonlarca şükür.dün akşam bir başvurumda tekrar eleme geçtiğimi öğrendim.bunla daha bir mutlu oldum.hemde olursa tam istediğim gibi bir iş olacak.bursada bir yapım şirketi.yani televizyoncu olacağım.bir ara iş yerimizin satıldığını yazmıştım.açıkcası satılmasını heç istemiyordum.Allah biliyor.hayırlı olsun dedim ama inşallah satılmaz diye çok dua etmiştim.biraz para olsa orayı adam ederim ama para yok işte.:5::25::14::14::14:hayallerimin temelide orası.organizasyon şirketi istiyorum.yemek falan orada hazırlanır.başka miskin miskin takılıyorum.çamaşır falan yıkıyorum.eski eşyalarımın arasından teki kaybolmuş küpelerimi çıkardım.:1::1:

veeeee.....bir takım planlarım var.tam netleştirmediğim için anlatmayacağım.netleşsin anlatacağım.netleştirememe sebebimde daha tam olarak kendimin ne istediğimi bilememem.yahşi cazibedeki simgenin yemeklerinden daha karışığım.:1::1::1::1:tabii yalnız bu konuda karışığım.bunun dışında her şey iyiğe gidiyor.

iyi olmana çok sevindim canım maşalah diyeyim nazar değmesin:nazar: inşAllah bende iyi olurum bu ara yine düşüncelere dalıp dalıp gidiyorum..darısı başımıza diyelim o zaman:) umarım daha güzel işlerde bulursun çok daha iyi yerlere gelirsin...yaptığın benzetmede çok güzeldi :) güldürdün beniiiii:9:

Amin canim, Birbirimiz icin bol bol dua edelim.
bizi bu hale getiren serefi 5 para etmez erkeklerden 1000 kat daha iyi erkeklerde var.
Dua edelimde Rabbim karsimiza onlari cikarsin..

dualarımda hep varsınız zaten :) benimde sizin dualarınıza çok ihtiyacım var bu ara... bazen kk de okuduklarıma bakınca dünyadan umudumu kesiyorum :37: hiç düzelmeyecek gibi geliyor ama bakalım bekleyip göreceğiz sanırım..

[video=youtube;2p_W1gIsbrw]http://www.youtube.com/watch?v=2p_W1gIsbrw&feature=related[/video]

bir ara bunu dinleyip nasıl ağlardım.benimde dualarım sizlerle ve buradaki herkesle.:kkk: başvurduğum yer internet,gazete baya bir ilan verdi.benide 33 kere listelemişler.:1:

[video=youtube;2p_W1gIsbrw]http://www.youtube.com/watch?v=2p_W1gIsbrw&feature=related[/video]

bir ara bunu dinleyip nasıl ağlardım.benimde dualarım sizlerle ve buradaki herkesle.:kkk: başvurduğum yer internet,gazete baya bir ilan verdi.benide 33 kere listelemişler.:1:

bu şarkıyı bana armağan etmişti cafede :ssz::ssz:

Banada seni uzersem bu sarkiyi dinlette hatami anliyim demisti:27:

pişman oldum bu şarkıyı paylaştığıma.herkesin canını sıktım.kötü anlarını hatırlattım.

Bu konuya bende yazmalıyım dedim şuan ama epey geç kalmışım.
4 -5 aydır bi şokun içindeyim ne çıkabiliyorum ne kendime gelebiliyorum.
Biz bu süre zarfında konuştuk tartıştık genelde ben adım attım bazen mesaj ondan geldi tabi.
O beni öyle çok sevdi ki , o kadar aşıktı ki yani öyle derdi hep. Ben onun için ailesinden bile daha önceydim. Herşeyi bendim . Nefes almasına , yaşamasına sebep bendim. Asla abartmıyorum kendi bana aşkı böyle anlatırdı. Gülüşüm derdi bana hep. Zaten en başta bana gülüşüm olur musun demişti. Ayakkabım çözüldüğün de beni eğmeyip kendi eğilip bağlardı . Yanında ilk uyuyan bendim , ilk aşkı bulduğu bendim. Evlilik hayalleri kurduğu , yüzük alıp taktığı , şehir değiştirecek kadar çok sevdiği bendim herşeyi. Kızımız olacaktı ama beni sevdiği kadar sevmeyecekti kimseyi. Belki şımarmıştım bilmiyorum ama beni şımartan kendisiydi. 1,5 sen sonra birgün herşey birden değişti o artık benim tanıdığım sevdiğim bana aşkla bakan o adam değildi. Her zaman aşırı derece de kıskançtı. Sonra birden saplantılı bir adam oldu. Msne birini ekledim aldatmış oldum , ingilizce kursuna kayıt olmaya arkadaşımla gittim aldatmış oldum , arkadaşına şaka babında kıskansın diye karizmatik olan mı dedim sulanmış oldum. Başka sulancak adam yok ya onun arkadaşına ona söyleyerek sulanacağım :D Tatilde ( bodrum gibi bir yerde ) şort giymem mesele oldu on günü zehir etti. Telefonumda erkek numarası bırakmadı , hayatımın her alanına müdahale etti. Ondan önce birini saniyelik öpmüş olmam nerdeyse namussuzluk oldu , sorduğu soruya dürüst cevap vermem başıma bela oldu. Naz yaptın , trip yaptın , sen bitirdin deyip gitti.
Ben hayatımın en özel anlarını onunla paylaştım , çok güvendim ona gitmezdi , bırakmazdı beni hiç. Ben bilmiyorum belki başkası oldu olmadı ama bende aldatıldım onca verilen söz sadece sözdeymiş. Yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki kızlar hala canım acıyor. Sanki birdaha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum. O BANA SENİ BENDEN ÇOK KMSE SEVMEYECEK SENDE BİLİYORSUN DEMİŞTİ. Bende şimdi acaba kaybettim mi diyorum . Garip bir haldeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
^ Canim bu erkekleri anlamak zor.
Onun icin herseyi yapsanda, herseyden vazgecsende sevdiginden emin olsanda,
birden boyle olabiliyolar.
Ve bizlere ne kadar zarar verdiklerinin farkinda degiller.
Komik olanda cogu genelde asiri kiskanc.
Kim bilir kendi gozleri sokakta ne kadar fildir fildir donuyo,
kac kariya kiza bakiyoda, baskalari bize o gozle bakacak diye odleri kopuyor.
Bos ver arkadasim, inan hic uzulmeye degmez.
Bir gun hepimiz bu gunleri atlaticaz, hatta o salak icin bu kadar uzuldum bosuna vakit kayip etmisim diyeceksin.
Bence bizim bu saatten sonra yapacagimiz sey, isimizde, okulumuzda ve kariyerimizde ilerlemek.
Ayni zamanda kisisel anlamda kendimizi gelistirecegizki,
kayip ettikleri kizlarin degeri artsin..
Illerde neleri basardigimizi duyduklarinda pismanliklari artar,
ve kafalarini duvarlara taslara daha hizli vururlar. Zihnisoguk embesiller.
Valla duydukca sinirleniyorum, sinirimden guluyorum simdi gerci ama neyse iste gecicek bana bu konuda guvenin.

^ Canim bu erkekleri anlamak zor.
Onun icin herseyi yapsanda, herseyden vazgecsende sevdiginden emin olsanda,
birden boyle olabiliyolar.
Ve bizlere ne kadar zarar verdiklerinin farkinda degiller.
Komik olanda cogu genelde asiri kiskanc.
Kim bilir kendi gozleri sokakta ne kadar fildir fildir donuyo,
kac kariya kiza bakiyoda, baskalari bize o gozle bakacak diye odleri kopuyor.
Bos ver arkadasim, inan hic uzulmeye degmez.
Bir gun hepimiz bu gunleri atlaticaz, hatta o salak icin bu kadar uzuldum bosuna vakit kayip etmisim diyeceksin.
Bence bizim bu saatten sonra yapacagimiz sey, isimizde, okulumuzda ve kariyerimizde ilerlemek.
Ayni zamanda kisisel anlamda kendimizi gelistirecegizki,
kayip ettikleri kizlarin degeri artsin..
Illerde neleri basardigimizi duyduklarinda pismanliklari artar,
ve kafalarini duvarlara taslara daha hizli vururlar. Zihnisoguk embesiller.
Valla duydukca sinirleniyorum, sinirimden guluyorum simdi gerci ama neyse iste gecicek bana bu konuda guvenin.

Değmiyor bunu çok acı bir şekilde anladım , hayal kırıklığı yaşamak çok kötü birşey.
Aldatıldım mı bilmiyorum hiç birşey görmedim , erkekle bile çıkıp gezdiğini bilmem o kadar soyuttu herşeyden.
Ama fikren aldatıldım bu da çok acı birşey ve geçmek bilmiyor.
Birdaha mutlu olamayacağım , kimse sevmeyecek yada ben sevemeyeceğim.

Evet, en kotusu hayal kirikliklari, insan tekrar hayal kurmaktan korkuyor.
Ama inan bana bunlar bir gun gececek.
ne demek kimseyi sevemicem, kimsede beni sevmeyecek.
Nolursun kendine gel. Sen cok degerli birisin. Sevince herseyi goze alabilen.
Hayatindaki insanlari azaltan, arkadasliklarin vazgecebilcek kadar fedakar birisin.
Asla sevilemicek biri degilsin. Simdi sadece biraz zaman lazim.
Sen once tekrar kendini sevmeyi ogreneceksin, kendine deger vereceksin.
kendini ona inat daha cok gelistirmeye bak. Kurslara git, yemek yapmayi bilmiyorsan alasini ogren.
Onun sana cok gordugu sevgiyi mutlulugun fazlasini verebilcek insan cikacak karsina.
Analar ne yigitler dogurmus. Deli gibi asik olupta evlenen herkes mutlumu sence?
Bir cogu kisa zaman icinde bosaniyor. Bizler en azindan evlenipte aldatilmadik,
Ki bu bizim icin cok daha zor olurdu, dusunsene seni aldatan bir esle ayni yatagi paylasmak.
hadi ayrilma karari aldin diyelim, ha diyince olmaz, birsuru prosedur basagrisi felan.
Bizim bu saatten sonra yapmamiz gereken bol bol dua etmek.
Rabbim siz isteyin ben vereyim diyor. Iste tatlim en iyisini, en yakisiklisini, en durustunu, en zenginini hepsini iste..
Turkiyenin nufusu 72 milyon ve bu yetmis iki miljonun icin elbette adam akilli durust,
Allah korkusu olan, serefli namuslu erkekler vardir.
Biz dua edelimmda Rabbim onlari karsimiza cikarsin..

Hergün bir adiliğini görüyorum yıkıldım artık ben :(
Çok kötü oldum şuan .

Hergün bir adiliğini görüyorum yıkıldım artık ben :(
Çok kötü oldum şuan .

Canim benim yaa, Inan uzuldugun her an mutlulugundan gidiyor.
Bosuna zaman kayip ediyorsun.
Kendini toparla kariyerine odaklan.
Kendine once kisa zaman icinde yapabilcegin hedefler koy.
Onlara ulastikca mutlulugun artacak ve ona ihtiyacin olmadigini anlayacaksin.
Mutlu olmak icin ona gercekrten hic ihtiyacin yok..
Hem yanlizda degilsin. Biz variz:16:

Bu konuya bende yazmalıyım dedim şuan ama epey geç kalmışım.
4 -5 aydır bi şokun içindeyim ne çıkabiliyorum ne kendime gelebiliyorum.
Biz bu süre zarfında konuştuk tartıştık genelde ben adım attım bazen mesaj ondan geldi tabi.
O beni öyle çok sevdi ki , o kadar aşıktı ki yani öyle derdi hep. Ben onun için ailesinden bile daha önceydim. Herşeyi bendim . Nefes almasına , yaşamasına sebep bendim. Asla abartmıyorum kendi bana aşkı böyle anlatırdı. Gülüşüm derdi bana hep. Zaten en başta bana gülüşüm olur musun demişti. Ayakkabım çözüldüğün de beni eğmeyip kendi eğilip bağlardı . Yanında ilk uyuyan bendim , ilk aşkı bulduğu bendim. Evlilik hayalleri kurduğu , yüzük alıp taktığı , şehir değiştirecek kadar çok sevdiği bendim herşeyi. Kızımız olacaktı ama beni sevdiği kadar sevmeyecekti kimseyi. Belki şımarmıştım bilmiyorum ama beni şımartan kendisiydi. 1,5 sen sonra birgün herşey birden değişti o artık benim tanıdığım sevdiğim bana aşkla bakan o adam değildi. Her zaman aşırı derece de kıskançtı. Sonra birden saplantılı bir adam oldu. Msne birini ekledim aldatmış oldum , ingilizce kursuna kayıt olmaya arkadaşımla gittim aldatmış oldum , arkadaşına şaka babında kıskansın diye karizmatik olan mı dedim sulanmış oldum. Başka sulancak adam yok ya onun arkadaşına ona söyleyerek sulanacağım :D Tatilde ( bodrum gibi bir yerde ) şort giymem mesele oldu on günü zehir etti. Telefonumda erkek numarası bırakmadı , hayatımın her alanına müdahale etti. Ondan önce birini saniyelik öpmüş olmam nerdeyse namussuzluk oldu , sorduğu soruya dürüst cevap vermem başıma bela oldu. Naz yaptın , trip yaptın , sen bitirdin deyip gitti.
Ben hayatımın en özel anlarını onunla paylaştım , çok güvendim ona gitmezdi , bırakmazdı beni hiç. Ben bilmiyorum belki başkası oldu olmadı ama bende aldatıldım onca verilen söz sadece sözdeymiş. Yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki kızlar hala canım acıyor. Sanki birdaha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum. O BANA SENİ BENDEN ÇOK KMSE SEVMEYECEK SENDE BİLİYORSUN DEMİŞTİ. Bende şimdi acaba kaybettim mi diyorum . Garip bir haldeyim.

Tatlım seni çok iyi anlıyorum.
Bu erkeklerin hepsi aynı valla. Eski sevgilim de aynen böyleydi. Hiç bırakıp gitmicekmiş gibiydi.:ssz:
Seni seviyorumlar, seni asla bırakmam falan fıstık bissürü şey atıp tutuyodu. Ama noldu bırakıp gitti. Hem de ortada hiçbişey yokken.:50:
Tek söylediğim "Rabbim karşına öyle birisini çıkarsın ki benim çıkarsız sevgimi aratsın" dedim.
Ben Rabbime havale ettim onu. Ne hali varsa görsün. İnan onlar için üzülmeye, ağlamaya değmiyor.Onlar gününü gün ederken bizim burda üzülmemiz gerçekten çok yanlış.
Sakın onun için üzülme düşünme bile onu. :34:
Rabbim bizleri bizden daha çok seven, bize değer veren ve en önemlisi AŞKA sadık hayırlı bi kuluyla karşılaşmayı nasip etsin. ( Amin ):nazar:

Son düzenleme:
bir yerde pişman olmadığını yazmışsınız..yani o pişman değilmiş sanırım..nasıl oluyor böyle bişi ya..bu kadar tutkuya başlamış en başta..insan zerre kadar pişmanlık duymaz mı..lanet olsun böyle erkeklere

Değmiyor bunu çok acı bir şekilde anladım , hayal kırıklığı yaşamak çok kötü birşey.
Aldatıldım mı bilmiyorum hiç birşey görmedim , erkekle bile çıkıp gezdiğini bilmem o kadar soyuttu herşeyden.
Ama fikren aldatıldım bu da çok acı birşey ve geçmek bilmiyor.
Birdaha mutlu olamayacağım , kimse sevmeyecek yada ben sevemeyeceğim.

aldatılmak başka bi kadınla olmuyor sadece çok doğru..bende 6 sene kadar sevdim diye aldatıldım..bekle beni diye aldatıldım..sensiz yaşayamam diye aldatıldım..belkide başka biriylede aldatıldım bilmiyorum..çok sevildim sandım :) sonra ne oldu bırakıp gitti..henüz 2 ay oldu..şimdi banada öyle geliyor..hiç unutamayacakmışım kimseyi onun gibi sevemeyecekmişim gibi ama bir taraftanda umudum var..Allah nasıl sevme hissi vermişse unutma yetisi de vermiş insanlara..ki bu çok büyük bi nimet..üzülme diyemiyorum kolay değil mutlaka üzüleceksin ama geçecek...üzül ağla içinde ondan ne varsa ne kaldıysa gözyaşınla aksın gitsin..seninle belki aynı şeyi yaşamasamda acı aynı acı inan..geçecek ve sen bigün bakmışsın o sokakta hergün gördüğün sıradan bi insan olmuş..bir daha seveceksin bir daha güveneceksin belki o yaşadığım aşkmıymış dedirten insanlar çıkacak karşına..çıksın da zaten :)..burası kırık kalpler topiği oldu biraz..ama bigün şu yazdıklarımıza bakıp gülümseyeceğiz sadece buna inanıyorum..seni üzecek şeylerden uzak dur..resimler şarkılar hatıralar ne varsa kaldır at..üzüntünü geçirmez ama hafifletir en azından..Allah yardımcın olsun..:)

Back
X