Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

bbelkıs cok haklısın baglanmama konusunda ozellıkle :((( ben cok baglandım cok zor malesef...

bir arkadaş yazmış da ona diyorum canımm
anlatın bacılarım anlatın acılarınızı şaşırmam benim yaşadıklarım daha beter
dibe vurup çıkmayı iyi bilirim bu .....lar yüzünden
Allahımmm büyüksün

ben dıbe battım vede cıktım zorlu savaslar verdım desteklıyorum butun bacıları...

Bir tanesiniz siz hepiniz çoook değerlisiniz !!! :16:
Bir de baktım ki topik almış başını gitmiş , herkes fikirlerini kendi yaşadıklarını yazmış. O kadar mutlu oldum ki !! Benim topiğim değil artık bu hepimizin topiği :92:

Tek tek okudum bütün yorumları..

Dün gece ilk defa uykum bölünmeden uyudum ! Biliyorsunuz dün dışarı çıkıp saatlerce gezmiştim , çok yorulmuştum onun da etkisi vardır heralde.. Rüyamda da onu görmedim kızlar !! Bu benim için o kadar güzel ki !! :8: İlk defa.. Şükürler olsun Rabbime :nazar: Günlerdir 3 ten erken çıkmazdım yataktan, bugün 12 de kalktım. Yemeğimi de güzel yedim :56: İçimdeki bu hüznü gözarı ediyorum bugün , gayette görmemezlikten geliyorum :19: Arada gözlerim doluyor ama o gözyaşı asla düşmüyor.. Düşmeyecekte.

Hepbaharolsa
; canımcım gitmedin galiba kınaya online olduğuna göre :26:
Bu arada ölmek konusunda kesinlikle katılıyorum sana !!! Gidip başkasından aşk dileneceğine, bana bunu yaşatacağına ölseydi de yaşanan herşeyi ve onu güzel hatırlasaydım.. Razıyım bir ömür acısını çekmeye.. Ne kadar bencilce bir düşünce biliyorum. Ama yalanım yok ne yapayım.. Düşünmek te günah değildir ya..

calista ; bebeğimm ağlama ne olur. Çook iyi biliyorum o duyguyu çok ! Ama o şimdi şununla şuradadır diye düşünme.. İleride sen de ne yakışıklı ne iyi kalpli bi adamla neler neler yapacaksın :17: O yansın derdine.. O basit kızla olduğu her an hatırlasın o kızın ona ettiklerini :19: Ne geniş mezhepler Yarabbi.. At koştur içinde :19:

offpuff ; benim güzel yürekli meleğimmm hoşgeldiiinnn :16: Hep uğra bundan sonra buraya. Benden başka ev telinden çağrı atan da varmış, bunu da gördüm. Bir benimdir o kadar zavallı sanıyordum :1: Ben de çok istiyorum bir arabam olsun.. Gayette düzgün kullanıyorum. Ama şimdilik mümkün değil. Zamanı gelip kimseye yük olmadan kendime ufak bir araba alırım inşallah, fazlasında gözüm yok :55: Aynı şekilde sende alırsın inşallah canım.. Sahil de bir tur atarsın söyle =))

BJKS ; canımın içi :16: Hem buradan hem faceden hep destek oldun bana nasıl öderim ben senin hakkını :16: Teşekkür ederim hakkımda söylediklerin için :17: Senin ve Hepbaharolsa ' nın güzelliğinizin yanında hiçim valla ben :nazar: Kitaba da bakayım canım yarın çıkayım. Bahane arıyorum zaten dışarı çıkmaya :1:

selish ; canım hemen şüphe duyma.. Aynı değildir her erkek. En azından biz buna inanmak istiyoruz şuan :1: Ne güzel hem evliliğini idare ediyosun, hem evlat büyütüyosun , hem çalışıyorsun , hem de okuyorsun !! Ne kadar güçlü bir kadınsın bayıldım sana :15: Ah o güzel duan için Allah razı olsun senden ! AMİN AMİN bütün kalbimle AMİN :nazar:

Birsen ; çok teşekkür ederim :16: Ah inşallah ben de çok mutlu olurum da bildiğin mutluluk hikayelerine kendi hikayemi de eklerim.. Ben de buna inanmak istiyorum. Hep kötülük görecek değilim ya ; elbet bir gün bana gerçekten aşkı yaşatacak bir adam çıkar diye umuyorum. Tek dileğim o karşıma çıkana kadar daha fazla yanlış yollarda şansımı denememek.. Üzülmek istemiyorum dah fazla :50: Gün gün daha iyi oluyorum.. Sadece oyalancak birşey olmadığı zamanlar zor geçiyor. Onun dışında sürekli arkadaşlarımla facebooktan buradan telefonla konuşmaya, görüşmeye çalışıyorum. İnsana yarayı da insan açıyor , o yaraya derman da yine insan oluyor..

aysima
; hoşgeldin canım !! Merakla bekliyorum senin de hikayeni. Sen de mi yaşadın bu iğrenç duyguyu, senin de mi kırdılar kalbini :26:

sedaa_ ; hoşgeldin tatlım. Anlat dök tabi için.. Bunun için buradayız. Bak ben nasıl döktüm nasıl rahatladım :) Darısı başına.

belkıs6333 ; çook haklısın !! Hangi kadın oluyor ki kendi peşinden it gibi koşturuyor, yapmadığı halt kalmıyor ; o oluyor kıymetli ! Olmaz olsun böyle iş.. Bir yaralı kalp daha hı ? :( Kimbilir senin başından neler geçti :(

kızlar pliue çenesini tutamamış ceza almış:27::27:
hepinizi kocaman öpuyo ve ağlamayı yasaklıyo :)
iletmemi istedi:31::31:

ayyy bebişim sen de mi atıyordunn
ben annemle çıkınca annen ses versin diyordu düşün annem yanındayım diyordu da öyle inanıyordu bitanemi de bıktırmıştı
aaa bir de evden çağrı atınca inanmıyordu ya annen çağrı atıyorsa diyordu
psikopatmışız anladım ama geç oldu
bir de deikleri gibi bağlanmayacaksın öyle bir bağlamışım ki gönlümü ona kopartamadım gitti

pluie nereye gittin canım bende sizden destek alıyodum yazmadım bu topiğe ama kapsama alanı dışında görüyorum nedenki

Son düzenleme:
canım eden ettiğini mutlaka çeker bunu göz önünde bulundurarak üzülmemeye çalış bu bi nebzede olsa seni rahatlatacaktır o şimdi mutlu olabilir ama bunun ilerisi var bide ettiği yanına kar kalmayacak sakın sıkma canını sen çok daha iyileri çıkacak inşallah karşına:16:

Son düzenleme:
pluie neden ceza almış ki :26: kızlar benimde 6 yıllık ilişkim bitti.daha doğrusu terk etti :( şu facebookta başka hesap başka kızlar olayını bende yaşadım ama salak gibi affetim :( o affettiğim odun sonra beni çok basit bi sebepten dolayı terk etti..içim nasıl yanıyo siz çok iyi bilirsiniz yaşadıklarımı..bugün oturdum içim çıkana kadar ağladım şimdi daha iyiyim ama kaldıramıyorum bazen çok güçsüz oluyorum..şu ara tek tesellim burası..sizleri tanımıyorum ama bana çok iyi geliyorsunuz :ssz::ssz:

bende sözlüydüm ve saf saf gelinlik modelleri beğenirken yaşadım bunları kızdım kendime şimdi :ssz:

ya hikaymi yazmaktan bıkmadım ahhh kuzucuklarım
6 yıl süren ve biten bir ilişki hem de nişanlanmamıza bir ay kala
ooo ev eşyam gelinliğim yüzüğüm düğün organizasyonum fotoğrafçıma kadar ayarladım evlenecektik ya hani kesindi yaaa
bir de salak gibi evleneceğiz diye her haltı yedim kar
adam vurdu totoma tekmeyi hiçbir şey olmamış gibi
ben de akıl yok hem de hiçç üzülmeyin değmiyorlar

ya hikaymi yazmaktan bıkmadım ahhh kuzucuklarım
6 yıl süren ve biten bir ilişki hem de nişanlanmamıza bir ay kala
ooo ev eşyam gelinliğim yüzüğüm düğün organizasyonum fotoğrafçıma kadar ayarladım evlenecektik ya hani kesindi yaaa
bir de salak gibi evleneceğiz diye her haltı yedim kar
adam vurdu totoma tekmeyi hiçbir şey olmamış gibi
ben de akıl yok hem de hiçç üzülmeyin değmiyorlar

bu erkeklerin hepsi mi aynı ya :26: canım senin eski odunun gerekçesi neymiş :s

valla canım tek bir açıklama yapmadı ne bir mesaj ne bir arama beni alıp karşısına konuşmadı 6 yılı sildi bir şey demeden
ayağına kalktım gittim 3 saat uzağımda vay efendim biz evlenemezmişiz evlenirsek boşanırmışız falan filan yeni anlamış bak bak hayallerimle oynadı hem de nasıl kandırdı beni
sonradan duydum arkadaşından evlilikten korkuyormuş da işte her gün içecekmiş filan da
hakkımı helal etmiyorum ve ettiğini bulsun

Back
X