Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

ayy insallah. Hayirlisi olsun.
Allaha sukur son gunlerde onu artik ruyamda gormemeye baslasim.
Onceden hergun 10dk felan aglardim ama son gunlerde hic aglamadim masallah.
Demek hayati dolu dolu yasamak sart.
Insallah kopek gibi pisman oldugu gunleride gorurum..

ay ben gördüm bugün rüyamda kahretmesin haftasonu kendimi eve kapattığım için çok düşündüm galiba
bide biraz önce demet sağıroğlunun arnavut kaldırımı şarkısı çıktı başladımı dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırımlı taş sokakta diye keyfim kaçtı
sizin ne kadar süre geçti bu olayın üstünden

ayy insallah. Hayirlisi olsun.
Allaha sukur son gunlerde onu artik ruyamda gormemeye baslasim.
Onceden hergun 10dk felan aglardim ama son gunlerde hic aglamadim masallah.
Demek hayati dolu dolu yasamak sart.
Insallah kopek gibi pisman oldugu gunleride gorurum..

bebeğim ağlama sakın bak ben ağlamıyorum artık
anlamıyorum bu erkekleri ne istiyorlar çok da tatlısın insanın içinin güzelliği yüzüne vurur ya öylesin de ağlama kov rüyalarından da sen daha iyilerini hak ediyorsun biliyorum ohhh unutacağız paşalar gibi de yaşayacağız buna inan artık
burcu güneş - oflaya oflaya benden tüm yoldaşlarıma gelsin

Bir gün bakacaksın arkaya

Orda öyle bıraktıklarına

Aklına gelecek eskiler

Kalbin atacak HIÇKIRA HIÇKIRA

Bir gün anlayacaksın ya

Utanacaksın yaptıklarına

Aklına gelecek eskiler

Kalbin atacak OFLAYA OFLAYA

bebeğim ağlama sakın bak ben ağlamıyorum artık
anlamıyorum bu erkekleri ne istiyorlar çok da tatlısın insanın içinin güzelliği yüzüne vurur ya öylesin de ağlama kov rüyalarından da sen daha iyilerini hak ediyorsun biliyorum ohhh unutacağız paşalar gibi de yaşayacağız buna inan artık
burcu güneş - oflaya oflaya benden tüm yoldaşlarıma gelsin

Sarki super, cok tsk ederim.
Bende iste son bir haftadir cok daha iyiyim.
Allaha sukur eski arkadaslarimla gorusmeye basladim.
Biraz fazla gezmeye basladim gibi ya, dun eve gece 12 bucukta geldim:1:

Buda benden size gelsin:
[video=youtube;ykn1zn1Sqe0]http://www.youtube.com/watch?v=ykn1zn1Sqe0[/video]

Unutup acimi,
Alicam öcümü,
Asil o zaman gorecek gucumu.
Onunda yerini biri dolduracak,
Kadere inanirim olacak Olacaaaaak!!!
:16:

ay ben gördüm bugün rüyamda kahretmesin haftasonu kendimi eve kapattığım için çok düşündüm galiba
bide biraz önce demet sağıroğlunun arnavut kaldırımı şarkısı çıktı başladımı dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırımlı taş sokakta diye keyfim kaçtı
sizin ne kadar süre geçti bu olayın üstünden

3 bucuk hafta.
Daha cok yeni anliycan.
Bizim ayriligimizda cok sacma oldu ya,
Son vedalasmamizda bile birdaha sarilim dedi bir ikinci defa sarildi,
Ayrilikk kararini veren sahsiyete bak. Kopek.
Insallah coooook ama coooooook pisman oluur!!

Sizinki ne zaman bitti?

Son düzenleme:
ohhhh çok iyi geldi valla
ne güzel söylemiş Demet Ablam
unutup alacağız öcümüzü ohhh iyi de birini bulduk mu ne gzel olur bu sabah ne güzel yaaaa
dur bir de Demet Ablamdan HERKES HAK ETTİĞİ GİBİ YAŞIYORu dinliyeyim iyice keyifleneyimmm
canım benim biteli 2 ay on gün oluyor ama mesaj atmayı aralık sonu bıraktım yani tüm bağlantıyı keseli 1 buçuk ay olmuştur

ohhhh çok iyi geldi valla
ne güzel söylemiş Demet Ablam
unutup alacağız öcümüzü ohhh iyi de birini bulduk mu ne gzel olur bu sabah ne güzel yaaaa
dur bir de Demet Ablamdan HERKES HAK ETTİĞİ GİBİ YAŞIYORu dinliyeyim iyice keyifleneyimmm
canım benim biteli 2 ay on gün oluyor ama mesaj atmayı aralık sonu bıraktım yani tüm bağlantıyı keseli 1 buçuk ay olmuştur

Ben herkes hak ettigi gibi yasiyor sozune inanmiyorum ya.
Carsamba gunu bir kizla tanistim. 26 yaslarinda. Gogus kanseri varmis,
yenmis tekrar iste test felan olcakti temizmi diye.
Bu kiz evliydi, evlendikden sonra sorunlar baslamis.
Daha sonra kanser oldugunu ogrenmis,
Tam bu hastalik surecine girdiginde adam kizi birakmis,
Suanda bosanma asamasinda.
Her ne olursa olssun kimse hastayken terkedilmeyi hak etmiyor..
Ama sarki yinede guzelmiis :37:

Ben herkes hak ettigi gibi yasiyor sozune inanmiyorum ya.
Carsamba gunu bir kizla tanistim. 26 yaslarinda. Gogus kanseri varmis,
yenmis tekrar iste test felan olcakti temizmi diye.
Bu kiz evliydi, evlendikden sonra sorunlar baslamis.
Daha sonra kanser oldugunu ogrenmis,
Tam bu hastalik surecine girdiginde adam kizi birakmis,
Suanda bosanma asamasinda.
Her ne olursa olssun kimse hastayken terkedilmeyi hak etmiyor..
Ama sarki yinede guzelmiis :37:

üzüldüm gerçekten erkek işte
erkek hasta olunca kadın bırakmaz ama bayanlar hasta olunca erkek bırakıyor genelleme yapmıyayım da bu böyle gerçekten

Evet canim maalesef,
Erkekler nedense kayip ettiklerini anladikdan sonra uzulmeye baslarlar.
bkz: Ali Kaptan. Carolin carolin diye oluyodu,
simdi hala Cemilenin pesinde..
Bir cok erkek oyle, bosandikdan sonra eski karilari kiymete biniyormus ne zamanki hayatlarinda yeni sayfa actiklarinda.
Bu arada arkadaslarim facebookimi tekrar acmamda cok israrcilar,
acsammi acmasammi bilemedim ya..

aç ben ce ohh mutlu mutlu fotoğraflarını da koy missss
benim bir hesabım yok hiç olmadı yasaktı çünkü benim bile açasım varrr

slmm kızlarr :ssz: dün konuşmak,dertleşmek çok iyi geldi bana..bugün daha iyiyim..umarım oda bugün daha kötüdür :1:

slmm kızlarr :ssz: dün konuşmak,dertleşmek çok iyi geldi bana..bugün daha iyiyim..umarım oda bugün daha kötüdür :1:

insan anlattıkça deşarj olur.
rahatlar, içinden birşeyler gider.
merak etme şimdi iyi bile olsa Allah birgün hesabını soracaktır.
bunu düşün ve içini ferah tut.

insan anlattıkça deşarj olur.
rahatlar, içinden birşeyler gider.
merak etme şimdi iyi bile olsa Allah birgün hesabını soracaktır.
bunu düşün ve içini ferah tut.

haklısın canım etrafımda paylaşacak kimse olmadığından hep içime atmışım..dolmuşum iyice..iyiki burası var iyiki siz varsınız.. şuan çok mutlu hatta msn adresine yeni kızlar eklemiş sanki yıllarca silah zoruyla tuttum ben onu..hemen başkalarına koştmuş..ne diyim istediği herşeye sahip olsun ama birdaha asla sevilmesin sevemesin tek ahım bu ona..

haklısın canım etrafımda paylaşacak kimse olmadığından hep içime atmışım..dolmuşum iyice..iyiki burası var iyiki siz varsınız.. şuan çok mutlu hatta msn adresine yeni kızlar eklemiş sanki yıllarca silah zoruyla tuttum ben onu..hemen başkalarına koştmuş..ne diyim istediği herşeye sahip olsun ama birdaha asla sevilmesin sevemesin tek ahım bu ona..

canım en azından seninki ayrıldıktan sonra eklemiş
benimkinin 6 yıl boyunca benden sakladığı bir msni varmış ve hep şüphelendiğim kızlar ama o yok bir şey asla aldatmadım diyordu baktım ve gördüm boynuzlanmışım bir güzelll
bu yaptıkları cezasız kalırsa diye korkuyrum bir taraftan Allahın adaletine inanıyorum bir traftan da ya mutlu mesut devam ederse diyorum

3 bucuk hafta.
Daha cok yeni anliycan.
Bizim ayriligimizda cok sacma oldu ya,
Son vedalasmamizda bile birdaha sarilim dedi bir ikinci defa sarildi,
Ayrilikk kararini veren sahsiyete bak. Kopek.
Insallah coooook ama coooooook pisman oluur!!

Sizinki ne zaman bitti?

benimkide 2 hafta oluyo canım biz birbirimizi yüz yüze görmeden bitirdik.
ocak 26'da ben kafamda bitirdim bir kaç gün mesaj attı barışalım diye sonra daha fazla yalvaramıcam dedi açık açık.
değişicem falan dedi ama biliyorum değişmez kendimide biliyorum şüpheciyim,kuruntuluyum,kafama bişeyi taktımmı yemek bile yiyemem ben
bi ömrü acaba beni aldatıyomu şimdi nerde diyerek geçiremicemi düşündüm.

ben hep sevgiliden ayrıldıktan sonra en iyi moral veren yer kk derim :kkk:
öyledir de gerçekten.
insana güç, moral veren bir yer burası.
merak etme canım Allah hiçbirşeyi kimsenin yanına bırakmaz.
Umursama dünya gelse üstüne, içinde büyüyen bir ahın olsun,elbet bir gün devran döner tersine, tahammül en büyük silahın olsun. Boşver hayallerin gerçek olmasın, yeşersin yeter ki umut solmasın, derde talip ol ki dertli kalmasın, garibin gözyaşı günahın olsun. Olsun be aldırma Yaradan yardır, sanma ki zalimin ettiği kardır, mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır
çok severim bu sözü içimi rahatlatır.

yaşayan biriyim önce kabul etmezsin . sanki bi şoktaymıssın gb gelir . sonra sürekli aglamalar . öyle cok canın yanar ki öleceksin sanırsın ama yasarsın . sonra anılarınız aklına gelir bi başkası ile paylastıgını düşünüp bi daha aglarsın . bigün pişman olup gelse kovarım intikamımı alırım dersin bigün o kadar cok özlersin ki gelsin baska bişey istemiyorum dersin ... sonra bi bakarsın zaman akıp gitmiş . olan sana olmuş . şimdi üzülme demek cok zor . ama en az acıyla atlat inş ...

Benim canım arkadaşlarım , can dostlarım ben geldim gene :16: Çok özledim sizi , sağolun hiç boş bırakmadınız topiği.. Ben de saniye saniye okudum ama cezalı olduğum için cevap veremedim :36: Bu arada benim dünyalar güzeli arkadaşım galenia ile haber yollamıştım ama bakıyorum da ağlanmış bu topikte :20: Derman olmak için varız burada canlarım dertlenmek için değil..
Tek tek cevap yazmayı çok isterim şuan ama sayfalarca ilerlemiş konu.. Hepinize bin teşekkürler :16:
Monaroza hoşgeldin canımın içi :29:
Bu arada facesi olanlar mesaj atsın kızlar ekleşelim. Çok seviyorum sizi,hadi mamaları yiyip online olun da sohbet edelim :13:

canım canım atladım geldim yazdığını görünce sende hoşgeldin çoook özledim senii ayy bi sevindirik oldum :16:

Back
X