Belki evlidir nişanlıdır sevgilisi var dır sırf birine benziyor diye adamı kullanmayinArkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye
Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Evet meslek konusu açabilirim. Çünkü iş çıkışı geliyor belli ki, üzerinde üniforma var.Meslek konusunu aç. Bu konuya kimse kayıtsız kalamaz.
Hayır.Diyelim ki bir ilişkiye başladınız. Size birileri neden onu sevdiğini sorduğunda, eski görüştüğüm kişiye çok benziyor kendisi diye cevap verirsiniz muhtemelen.
Durup dururken nasıl ilgisi olabilir ki? Ben biraz belli edersem dikkatini cekebilirim. Bu bir kadin için rahatsızlık verici olabilir ama bir erkek beğenilmekten rahatsiz olmaz.İş saatleri içerisinde böyle şeyler çok çirkin. Onun size ilgisi varsa açılır zaten. Nasıl çalışan bir erkeğin iş yerinde bir müşteri kadınla flörtleşmesi hoş değilse bu da değil.
Durup dururken nasıl ilgisi olabilir ki? Ben biraz belli edersem dikkatini cekebilirim. Bu bir kadin için rahatsızlık verici olabilir ama bir erkek beğenilmekten rahatsiz olmaz.
Büyük bir mağaza, içerisinde birçok bölüm var. Ben kasadayım.Çalıştığınız mağaza ne üzerine ?
Buna siz karar veremezsiniz ki iş yeri ve etik kurallar bellidir bunun kadını erkeği yok. Zaten sizden hoşlanıyor olsa ya da dikkatini çekmiş olsanız zaten çoktan açılmıştı.Durup dururken nasıl ilgisi olabilir ki? Ben biraz belli edersem dikkatini cekebilirim. Bu bir kadin için rahatsızlık verici olabilir ama bir erkek beğenilmekten rahatsiz olmaz.
Büyük bir mağaza, içerisinde birçok bölüm var. Ben kasadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?