- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
3 diyorum ..
Çok hızlısın bebişimdaha denemedim hiç birini ama kesinlikle fikrini aklımda bulunduracağım..
Peki sence tanışma için uygun elbiseler mii??
Bence uygun olabilir..
Şey birde bişi sorucam..
Dizlerinin üstünde kalacak şekilde kestirecek miin peki ? Yada boyun bu hanımlar gibi mi ? Kısa olursa biraz rahat olmazsın gibimi geldi..
Ayrıca yemek evde yenilecek bu kadar şık olmana ne lüzum var
Ha ama söz nişan kesileceğin garantisi var ise , tabiki de şık ol..
Ay ben hiç anlamam kıyafet işlerinden , buraya nasıl geldim anlamadım hiloş ya :26:
Yorumlar için sağoll Margacımm..
Şimdi boyum bu bayanlar kadar olmadığından elbise daha uzun olur bende diye düşüdüğümden rahat ederm gibi geldi bana.. ama tabi deneyip göreceğimmsöz falan olmayacak cicim kesin yani.. ama ben altına evde topuklu falan giymeyince daha normal olurum gibi geldi.. söz için de mesela fazla sade değiller mi kii ay ben işe giyerm sonra bunu diye düşünmüştüm de
Ayyy hiloşummm gözün aydın kız.
Cok sevindirik oldum heee
hiloşş 2 ve 3 bence yemek yenılecek sonuçta 1 ve 4 gerek yok . . .
Çok sağol Deryacımmmortak fikir 3 o zman, hepisni deneyip karar verecem ama bu elbiselerin uygun olabileceği konusunda hemfikiriz neyse ki sevindimm
Çok sağol Deryacımmmortak fikir 3 o zman, hepisni deneyip karar verecem ama bu elbiselerin uygun olabileceği konusunda hemfikiriz neyse ki sevindimm
Dualarım senınle hiloşum beyaz ve kırmızı ıddaalı canım sonuçta evde yemek yenılecek gerek yok dıye dusunuyorum... hiloşummm
tanışma için uygun gelmedı hıcbırı.
ama yıne ıclerınden bırını alçaksan 2 olsun.
çok ıddıalı bıseye gerek yok cunku
hiloşumm gözün aydın bebeğim
darısı başıma bence kesinlikle 1
hiloşumm gözün aydın bebeğim
darısı başıma bence kesinlikle 1
kız yemek yenılecek sonuçta bırşeyden leke falan olsa uvvv cok kotu olur hiloşummm lazıvertını bı deme ama bakalım belkı oda hoşuna gıdebılır.
Bence kesinlikle 3., sade-şık ve abartısız. Bence ufak topuklu bir ayakkabı ile bile olabilir.
[ı]
evet haklısınn..anlaşıldı tamam kaptanEvli olan sensin aklıma gelmeyenleri diycen böyle Benm aklım beşşş bilemedn onbeşş karış havada şu an hehehehe[/ı]
Ayrıca tabi ki de darısı başına Tubacımm.. ben bir aksilik çıkmadan atlatayım da inşallahh
düşünmek lazım hiloş... Hep ayakta olacaksın sonuçta ıkramlar yemekler falan baya bı dolanacan....haha havalarda olacak tabı kız sevdiğin adam ailenle tanışacak . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?