Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Herkese selam..öncelikle bana vakit ayıracağınız için teşekkür ederim. :17:
Ben ve erkek arkadaşım 1,5 senedir beraberiz, askere de gitti ve yeni geldi, üniversitelerimiz de bitti iş hayatımıza da yavaş yavaş giriyoruz işte..ve bu dönemde evlilik için bir yandan atım atmaya kararlıydı erkek arkadaşım, babam askerden dönene kadar bekletti ama artık önümüzde engel kalmadı. İnşallah bir sorun çıkmazsa Cumartesi günü tanışmaya gelecekler. Sadece tanışma olacak ve ardından büyük ihtimal kız isteme-söz-nişan bir arada olacak, çünkü çok uzak şehirlerdeyiz. Henüz elbise almadım ya da ne giyeceğime karar vermedim, çünkü yeni netleşti. Bu elbiseler mağazada gözüme çarptı sizden de fikir alayım dedimm...

$11013611_OW.webp $11040123_N1.webp $13043537_OW.webp $13073503_03.webp

Fikirlerinizi acil bekliyorum kızlar..çünkü bugün iş çıkışı elbise alma ihtimalim yüksekk :52:

23 Ağustos 2013,elbisemi aldımm

24 Ağustos 2013 günü tanışmamız çok güzel geçti çok şükür :nazar:

Son düzenleme:

Çok hızlısın bebişim :1: daha denemedim hiç birini ama kesinlikle fikrini aklımda bulunduracağım..
Peki sence tanışma için uygun elbiseler mii??

Bence uygun olabilir..
Şey birde bişi sorucam..
Dizlerinin üstünde kalacak şekilde kestirecek miin peki ? Yada boyun bu hanımlar gibi mi ? Kısa olursa biraz rahat olmazsın gibimi geldi..
Ayrıca yemek evde yenilecek bu kadar şık olmana ne lüzum var :27:

Ha ama söz nişan kesileceğin garantisi var ise , tabiki de şık ol..

Ay ben hiç anlamam kıyafet işlerinden , buraya nasıl geldim anlamadım hiloş ya :26:

Bence uygun olabilir..
Şey birde bişi sorucam..
Dizlerinin üstünde kalacak şekilde kestirecek miin peki ? Yada boyun bu hanımlar gibi mi ? Kısa olursa biraz rahat olmazsın gibimi geldi..
Ayrıca yemek evde yenilecek bu kadar şık olmana ne lüzum var :27:

Ha ama söz nişan kesileceğin garantisi var ise , tabiki de şık ol..

Ay ben hiç anlamam kıyafet işlerinden , buraya nasıl geldim anlamadım hiloş ya :26:

Yorumlar için sağoll Margacımm..
Şimdi boyum bu bayanlar kadar olmadığından elbise daha uzun olur bende diye düşüdüğümden rahat ederm gibi geldi bana.. ama tabi deneyip göreceğimm :34: söz falan olmayacak cicim kesin yani.. ama ben altına evde topuklu falan giymeyince daha normal olurum gibi geldi.. söz için de mesela fazla sade değiller mi kii ay ben işe giyerm sonra bunu diye düşünmüştüm de :17::1:

Son düzenleme:

Yorumlar için sağoll Margacımm..
Şimdi boyum bu bayanlar kadar olmadığından elbise daha uzun olur bende diye düşüdüğümden rahat ederm gibi geldi bana.. ama tabi deneyip göreceğimm :34: söz falan olmayacak cicim kesin yani.. ama ben altına evde topuklu falan giymeyince daha normal olurum gibi geldi.. söz için de mesela fazla sade değiller mi kii ay ben işe giyerm sonra bunu diye düşünmüştüm de :17::1:

Ben 1 le 3 arasında gidip gelmekteyim hiloşum..

Ayyy hiloşummm gözün aydın kız.

Cok sevindirik oldum heee
hiloşş 2 ve 3 bence yemek yenılecek sonuçta 1 ve 4 gerek yok . . .

Ayyy hiloşummm gözün aydın kız.

Cok sevindirik oldum heee
hiloşş 2 ve 3 bence yemek yenılecek sonuçta 1 ve 4 gerek yok . . .

Çok sağol Deryacımmm :16: ortak fikir 3 o zman, hepisni deneyip karar verecem ama bu elbiselerin uygun olabileceği konusunda hemfikiriz neyse ki sevindimm :34:

tanışma için uygun gelmedı hıcbırı.
ama yıne ıclerınden bırını alçaksan 2 olsun.
çok ıddıalı bıseye gerek yok cunku

Dualarım senınle hiloşum beyaz ve kırmızı ıddaalı canım sonuçta evde yemek yenılecek gerek yok dıye dusunuyorum... hiloşummm

Sağol Deryacımmm.. hadi ya iddialı mı geldi ki ne bileyim ben günlük de giyerim gibi geldiğinden çok iddialı bulmamıştım, bir de bence burda dhaa iddialı görünüyor topukluyla bir de kısalar ya.. ama anladım ne demek istediğinizii giyip ona göre bakarım sorarım arkadaşlara iddialı mı oldum bakın olduysam uyarınn :52::1:

tanışma için uygun gelmedı hıcbırı.
ama yıne ıclerınden bırını alçaksan 2 olsun.
çok ıddıalı bıseye gerek yok cunku

Teşekkürler yorum için ama ben bu elbiseleri sade ve şık grubuma alıyorum o yüzden normal gibime geldiler ama deneyip tekrar değerlendireyim o zman :34:

hiloşumm gözün aydın bebeğim
darısı başıma bence kesinlikle 1 :1::1:

Kız hoşgeldin nerelerdesin bakim sen kaçakk..:1:
Vuhuuu :1: bence de güzel görünüyor 1 ama bakalım üstümde nasıl olacak bir de onun lacisi vardı sanırm onu da denerim :34:

Ayrıca tabi ki de darısı başına Tubacımm.. ben bir aksilik çıkmadan atlatayım da inşallahh :nazar:

Son düzenleme:
kız yemek yenılecek sonuçta bırşeyden leke falan olsa uvvv cok kotu olur hiloşummm lazıvertını bı deme ama bakalım belkı oda hoşuna gıdebılır.

Evet haklısınn..anlaşıldı tamam kaptan :1: evli olan sensin aklıma gelmeyenleri diycen böyle :1: benm aklım beşşş bilemedn onbeşş karış havada şu an hehehehe

Bence kesinlikle 3., sade-şık ve abartısız. Bence ufak topuklu bir ayakkabı ile bile olabilir.

[ı]

evet haklısınn..anlaşıldı tamam kaptan :1: Evli olan sensin aklıma gelmeyenleri diycen böyle :1: Benm aklım beşşş bilemedn onbeşş karış havada şu an hehehehe[/ı]

düşünmek lazım hiloş... Hep ayakta olacaksın sonuçta ıkramlar yemekler falan baya bı dolanacan....haha havalarda olacak tabı kız sevdiğin adam ailenle tanışacak . . .

düşünmek lazım hiloş... Hep ayakta olacaksın sonuçta ıkramlar yemekler falan baya bı dolanacan....haha havalarda olacak tabı kız sevdiğin adam ailenle tanışacak . . .

Evet evet düşüneceğim hepsinii..laciyi denerm ben laciii :34:
Ayyy evet yaa o da heyecanlı zaten gergin birazcıkk..ama umarım güzel geçer yaa:17:

Back
X