- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
Hilalimmmm cok sevindim kuzumm bu ne güzel haberler böyle rabbim mutlulugunuzu daim etsin devamida en kisa zamanda gelsin insaallahhayy o ne tatli heycanlar öyle tadini cikart kuzum..hersey bence harika gecmis abinede hic takilma kiskaniyordur seni simdi ilk basta zor gelmistir ama oda alisir zamanla bunun yüzünden hiiic huzurszluk cikarma
inanki cok sevindim insaallah söz-nisanda istedigin gibi gecer o günleride görürüz cok öpüyorum seni tatlimm
hep mutlu ol insaallah
Büşşümm sağol yavrum, amin inşallah daim olur

Tadını çıkarıyorum keyfim yerinde abim olayı küçük bir pürüz ama anlar diye düşünüyorum bakalım anlamazsa da halledecez artık.. kıskançlık bence de baya var..farkındayım.. ben de kocaman öptümm bebeişine çabucak sağlıklıca kavuşman dileğiylee

hayırlısı olsun cnm ohh bunuda atlattın bundan sonra herşey daha güsel geçer inşallah zaferde çok heyecanlandı sanırım abini yakın gördü kendine rahatlamak için samimi davranmış olabilir hallolur canm tanıdıkça herşey yoluna girer anneler zaten kaynaşmış ohh herşey gönlünce olsun canm Allah tamamına erdirsin![]()
He ya atlattım şükür tahminmden daha güzel geçtii

Annemler maşallah yaa ama ben biliyprdum anneleri konuştuğum için, benziyolar gevezeler