• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanıştığım adam kim?

Benim anladığım şu elifcix in bir kız ark ı varmış Ona birini göstermiş X diyelim.yani x den hoşlanmış.Sonra kız gelmiş elifcix e , x senin tel i istiyor demiş.O da ok demiş.Telefonda mesajlaşmaya başlamışlar.Daha sonra elifcix face de hoşlandığı x in fotosunu görmüş.İsmi değişikmiş.Ona da y diyelim.Ve bu mesajlaştığı kişinin ev arkadaşının adı da y miş.Doğru anladım mı konu sahibi ?
Arkadşından durumu aydınlatmalısın ve eğer o kız yeni tanıştığın biri ise hepsinden uzak dur.Aklıma kötü şeyler geldi açıkçası.
Evet doğru anlamışsın :)

O da diyememiysti :KK70:
De ben anlamistim..bi tuhaf davraniyordu kiz :KK70:
bence soyle arkadasina...
ama adama soyleme...kendinden sogut yeter
Dün nolcaksa olsun dedim sordum adama oda anlamış zaten başka birisi olduğumu mu düşünüyorsun sorguluyorsun iki gündür ben şu kişiyim diye bir de bana başıma buyruğum bunlara alış dedi hiç hoşlanmadığım şeyler sizce napsam görüşsem mi baştan böyle dediyse olur mu ki bilemedim

Dün nolcaksa olsun dedim sordum adama oda anlamış zaten başka birisi olduğumu mu düşünüyorsun sorguluyorsun iki gündür ben şu kişiyim diye bir de bana başıma buyruğum bunlara alış dedi hiç hoşlanmadığım şeyler sizce napsam görüşsem mi baştan böyle dediyse olur mu ki bilemedim

başıma buyruğum demek nedemek ya ... yani hem seninle konuşurum takılırım ama diğer kızlarıda bakaraım yazılırım mı demek aman ha görüşme kardeş...

Selamun aleyküm iyi geceler herkese
Ben işin içinden çıkamadım bayanlar yardım edin
Bir arkadaşım aracılığyla biri ile tanıştım. Aslına bakarsanız o kişiyi ben beğendim arkadaşıma sordum oda ondan hoşlandığımı anlamış ona söylemiş. O da numaramı istemiş buraya kadar okey
Arkadaşıma müsait olmadığımı dilerse mesaj atabileceğini söyledim ve mesaj attı bana. Ben benim sorduğum kişiden emin olamadım. Saçma bir durum ama gerçek..
Ben adını falan bilmiyorum gördüğüm kişinin arkadaşımın facesinde adı soyadı etiketli görünüyor ama bana mesaj atan kişi farklı isim söyledi. Bu arada telefonun şarjı yokmuş birlikte kaldığı arkadaşının telefonundan yazmış. Yazdığı kişide onların arkadaş grubundan. Bana söylediği isimde bu kişinin ismi. Umarım anlatabildim. Daha sonra bana kendi numarasından yazdı. Ne whatsapp kullanıyor ne birşey zaman kaybıymış. Ama arkadaşımın facesinde fotoğrafları var profili görünüyor

Özetle herşey karışmış gitmiş. Arkadaşım yanlış kişiye mi verdi ben mi yanlış kişiyi sorduğum kişi mi sanıyorum belli değil

İşin içinden de çıkamıyorum şimdi sap gibi sen kimsin de diyemiyorum ama bir akıl verin nolur
Aleykum selam.

Şimdi ilk cümlede tanıştım, beğendim derken. Nasıl tanıştın yani? Yüzü yüze görüşmediniz mi? Görüşünce adını söylemedi mi?

Arkadaşına sorundu mu face de ad buysa bana şu adla yazan kim diye?

Arkadaşım dediğin tekin biri mi? :KK64:

Vhalla ben insanlarin sozlerine degil hareketlerine bakarim
Yoksa herkes hersey der kendi icin :)
bunun icin de tanimak gerek tabi....
ne desem bilemedim yani :)

Vhalla ben insanlarin sozlerine degil hareketlerine bakarim
Yoksa herkes hersey der kendi icin :)
bunun icin de tanimak gerek tabi....
ne desem bilemedim yani :)
Bende emin olamadım hemen kestirip atmayayım dedim biraz gözlemleyeyim bakalım evlilik düşünmüyormuş gerçi bende düşünmüyorum zaman ne gösterir bilmiyorum

Aleykum selam.

Şimdi ilk cümlede tanıştım, beğendim derken. Nasıl tanıştın yani? Yüzü yüze görüşmediniz mi? Görüşünce adını söylemedi mi?

Arkadaşına sorundu mu face de ad buysa bana şu adla yazan kim diye?

Arkadaşım dediğin tekin biri mi? :KK64:
Yok yüzyüze görüşmedik farklı ildeyiz arkadaşımı altı yıldır tanıyorum sever sayarım

Back
X