Tanıştığım adam ve beni denemesi...

Eğer profesyonel bir dövüş sporu eğitiminiz yoksa sizin boyutunuzda dahi olsa bir erkeği kolay kolay dövemezsiniz. Otel önünde değil dövmek, tartışmaya girmek bile büyük rezillik. Bunu düşünüp o mesaja "peki" demeniz yanlış olmuş.
Kuaförden bu iş için para alması, kuaförün de bu konuya tamam diyip sizi ayarlaması fikri de çok saçma. Kadın adamı büyük ihtimalle sadece esnaf olarak tanıyor ve iyi biri sanıyordur, nerden bilsin ilişkilerinde cinsellik anlamında ne tip istekleri olduğunu..
Yapmanız gereken size uygun olmadığını düşünüyorsanız o adamla bir daha asla iletişim kurmamak ve kuaförünüz de dahil, iyi tanımadığınız biri aracılığıyla biriyle tanışmamak. Bu kadar basit. Hı bir de, daha ilk buluşmadan kimseye cinsellikle ilgili ne düşündüğünüzü söylemeyin. Zaman içerisinde tavırlarınızla belli edin veya konusu geçerse o zaman söyleyin neyi isteyip istemediğinizi.

Kuafördeki kadının adama konu sahibini ayarladığı ve bundan dolayı para aldığını düşündüm ben. Çünkü direk neden otel lafını kullansın ki ?🤷‍♀️Nuri Alço misali :KK70:
Aslında şöyle kuaför adama konu sahibini ayarladıysa, konu sahibi de direk bakireyim dediyse ne bileyim.Çok karışık 🤣

Bu nasıl konu ya?

_Merhaba ben ayşe.

_Ben murat.

_Ben bakireyim cinsellik düşünmüyorum.

_Öyle mi bana uyar no problem. Otele gelsene.

_Seni döveceğim.

Muhabbet bu mu yani?

Nasıl insanlar var hayatta hayret ya. Sizin gücünüz bir erkeği dövmeye yeter mi sizce.

Siyah kuşak karateciyim, işin teknik kısmını bırakalım. O ayrı. Ama ne kadar idmanlı olursam olayım benden 9 kat güçlü bir adama gücüm yetmez. Siz yürek mi yediniz?

Nasıl şuursuz bir konu bu ya?

Engelleyip geçmek zor mu? Kadın cinayetinin moda olduğu ülkede adam dövecekmiş. Kaç yaşındasınız çok merak ettim.

Merhaba hanımlar işin içinden çıkamıyorum akla ihtiyacım var. Ne yapayım?
Benim devamlı gittiğim bir kuaför var. Başka bir semtte ana kız işletiyorlar. Fiyatları da gayet makul olduğundan 2-3 haftada bir giderim. Gide gele kaynaştık, annem de o kuaföre gitmeye başladı. Sonradan kadın beni bir tanıdığıyla tanıştırmak istedi. O mahallenin esnafıymış, çok iyi bir adammış herkesin yardımına koşarmış vs. Hatta birbirimizi görelim diye 1-2 kez dükkana çağırdı. Neyse en sonunda kabul ettim adamla görüşmeye başladım. 1 kez buluştuk. . Ben ona ilk buluşmadan açıkça bakire olduğumu evlenmeden cinsellik düşünmediğimi söyledim. (Aramızda yaş farkı var, kazık kadar adam. Beklentiye girmesin.) Problem olmadığını, öyle bir arayışta olmadığını söyledi.
Geleyim sadede. Adam bir gün mesajlaşırken yorgun olduğun söyledi. Konu otele gitmeye geldi. Otele gidecekmişiz, ona masaj yapacakmışım. Bunu okuyunca delirdim. Beni deniyor muydu yoksa sahi mi söylüyordu? Mesajlaşırken olur, peki dedim. Amacım adamla buluşunca otel kapısına gidecektim ve orada adamı eşşek sudan gelene kadar dövecektim. ', al sana mutlu sonra biten masaj, al sana rahatlama'' diye dayak atacaktım. Ama mesajlaşırken kendimi tutamadım birbirimze girdik. Ona ne kadar kötü biri olduğunu söyleyip engelledim.
Arkadaşlar ben bu durumu anlayamadım. Bu adam beni mi denedi? Hayır düzgün efendi de bir adaman benziyordu. Kuaför kadına para mı vermişti? Yoksa nasıl cesaret etsin otele çağırmaya? Aralarında bir pazarlık mı var? Şeytan diyor git kuaför dükkanına kadından hesap sor.
Sizce bu olanları unutup yoluma devam mı etmeliyim yoksa adamı arayıp açık açık sormalı mıyım? (para mı aldın diye)Teşekkür ederim.
Bence devam etmelisin büyük aşk 😩😩birde devam etmelimiyim diye sormuş akıl bedava

Son düzenleme:
Bu nasıl konu ya?

_Merhaba ben ayşe.

_Ben murat.

_Ben bakireyim cinsellik düşünmüyorum.

_Öyle mi bana uyar no problem. Otele gelsene.

_Seni döveceğim.

Muhabbet bu mu yani?

Nasıl insanlar var hayatta hayret ya. Sizin gücünüz bir erkeği dövmeye yeter mi sizce.

Siyah kuşak karateciyim, işin teknik kısmını bırakalım. O ayrı. Ama ne kadar idmanlı olursam olayım benden 9 kat güçlü bir adama gücüm yetmez. Siz yürek mi yediniz?

Nasıl şuursuz bir konu bu ya?

Engelleyip geçmek zor mu? Kadın cinayetinin moda olduğu ülkede adam dövecekmiş. Kaç yaşındasınız çok merak ettim.
gücüm öyle bir yeter ki anlatamam. insanın deli tarafına denk gelmeye gör. ben değil adam altımda kalırdı. ne kadınlar var erkekten bin beter

İlk buluşmada adama bakireyim mi dediniz? Adam niye sizle ilişkiye başlayacak, pastanede muhallebi yemek için mi? Dokunmak, temas, öpüşme illâki olmayacak mı? Bir de adamı dövmek nedir? Senaryolara bak.
senaryo değil gerçek. bakireyim demekten kastım seks.

Bakireyim demeniz saçma...adamın sizi otele çağırması ki daha yeni tanismissiniz,saçma...kuaföre açık açık adamın densizligini anlatın ki bir daha böyle işlere girismesin

ay ne para alması bu ne saçma düşünceler silsilesi. bır daha dk bir bakireyim demeyiniz. ne gereksiz. adam sizi yoklamış düşerse demiş herhalde. ayrıca dövmek nedir. ay gülücem😂

Back
X