- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
Selamlar kızlar!!
Reel ortamda yeni biriyle tanıştınız ve sevgili oldunuz. Ciddi ve seviyeli bir birliktelik için adım attınız... Fakat sevgili olduğunuz kişi sizden gerçek adını saklıyor? yaşını dahi gerçekten bildiğinize emin olamıyorsunuz?...
adı Nurullah iken Okan diye söylüyor. Telfon numarası rehbere kayıtlı değil ama siz bir şekilde ulaşıp öğreniyorsunuz gerçek adını.
Diğer yandan da gayet saygılı, ilgili ve korumacı bir tavır sergiliyor. İnançlı biri olduğunu söylüyor ve siz de
onu konuşmalarından dolayı öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar sizce?
siz olsaydınız ilk olarak ne yapardınız? cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler kızlar!
Ay bak ne dicem belki icin rahatlar. Esimin kuzeni var adı hilal kimlikte ama ablası küçüklükten beri tuba demis ben cok sonradan öğrendim asıl adının o olmadıgını ve eşi tuba diyo ama ailesi hilal diyo. Tevafuk bu ya esinin adını Oguzhan saniyorduk hepimiz onun adida Mahmutmus :) kendie o adi yakıştırmış o adı kullanmış biz Oguzhan diyoruz ailesi Mahmut :)) bide benim bi arkadasım vardı unı de adı havvaydi ama babaannesinin adı diye annesi Berna demiş biz Berna zannediyoduk mezuniyette öğrendim gercek adını. Bide mesela kuzenimin kızı babasıyla gorusmuyo onun koyduğu ışık yerine baska isim kullaniyo. Boyle bisey olabilir mi