- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Hayır o yarabandı olmaz bana ama ona da karşı kırmak istemiyorum. Öyle değer veriyor ki iki zıt karakter ile karşı karşıyayımYarabandi yapayim mi diye soruyorsunuz kisaca..
Yapmayin yazik
Şuraya daldan dala atlayan bir Z zorunlualann çizelim. Ya hu erkeksiz yaşayamıyor musun arkadaşım. Senin bu durumun artık klinik vaka halini aldı.Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi
Bu sefer D.ldo falan olması lazımBununla goruntulu konusursan kameradan yansiyacaklara dikkat et bari.
Unutamiyorum ya
Beynime gereksiz bir sekilde kazındı
Öteki adamı seç. Bu çocuk iyi yaşamayı hakediyor bence.Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Kıpraşımlı tam boyBu sefer D.ldo falan olması lazım
Siz niye boylesiniz ya ? Gerçekten hayatınız boyunca erkek olmadan, illa dürtülmeden nefes alamadınız mı ,bu nasıl bir tarz gerçekten sizin gibi kafası olan biriyle değil arkadaş olmak aynı ortamda nefes almayı bile istemezdim ,hergun yeni bir vakanız var , gerçekten yazık . Aylardır size neler yazıldı,neler anlatıldı birtanesi bile kulağınızda gözünüzde kalmamış siz bu kafayla nasıl memur oldunuz hayret ediyorum.Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Zorunlualanın gündüz düşlerini besledik bugün de şükürKıpraşımlı tam boyaman yarabbi düsman totosuna dedirtecek cinsden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?