- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 18
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Neden sürekli daldan dala birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum biraz hızı kesin. Relax olun ya. Biraz kafanız dinlensin. Baskasina kör kütük hoşlanıyorum diyorsunuz. Hemen kolay mı sizin için başkasıyla konuşmak görüşmek ? Başkasına umut verip hayal kırıklığına uğratmayin. Duygularıyla oynamayın.Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Seni sevene git değer veren le görüş canımBiliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Yavrum akıllan artık ve yeni hayatına bu çocuğa şans vererek başla.
Seni sevmeyen cinsel meta olarak kullanan birisini nasıl sevebiliyorsun anlamıyorum.
Ilerde başını taşlara vurursun haberin olsun.
ne libidolu kadınlar var aramızda ayol.bir de bana bak pehhhhhhazır konusu açılmışken eski konunda da cevap vermemiştin pre ve kayganlaştırıcı ile nasıl mastürbasyon yapıyorsun bi anlatsana yahu..
aaa onu soran bu adam mıydı yuhhhAy hayiiir ama bu adam da konu sahibine PATLAK MISIN diye sormus
aaa onu soran bu adam mıydı yuhhh
Abov kaçsın o zaman nasil bir kelime o öyleAy hayiiir ama bu adam da konu sahibine PATLAK MISIN diye sormus
Abov kaçsın o zaman nasil bir kelime o öyle
Aklınız diğer kişideyken neden birini kırmamak için görüşüyorsunuz. Emin olun bu durumu bilse daha çok kırılırBiliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Konu sahibi ısrarla bu tipleri seçiyor nedenseEvet malesef bence bu da deger verebilecek kalibrede bir insan degil.
Konu sahibi arkadasimiz umarim kendisinin degerini takdir edecek kibar centilmen guvenilir erkeklerle karsilasir.
ceyceycim o adam da patlak matlak bir şeyler demişkatılıyorum bu çocuk saf başına geleceklerin henüz farkında değil.köyümden masum bir genç kız alacağım sanıyorrrr ahh ahh
Erkeksiz yaşamak mı ? Ölürüm de olmaz.Şuraya daldan dala atlayan bir Z zorunlualann çizelim. Ya hu erkeksiz yaşayamıyor musun arkadaşım. Senin bu durumun artık klinik vaka halini aldı.
atasözüne bayıldımmmErkeksiz yaşamak mı ? Ölürüm de olmaz.
Koca candırrbiri olmazsa biri olur ama illa ki olur. Allah korusun kocasız kadın çatısız evdir
O konuyu yeni okudum. Bu sorunun yanıtını bende merak ediyorum.ama bakireymiş
pre ve kayganlaştırıcının amacını bir anlatsa keşke
Bence fazla iyimsersin.Konu sahibi gibi kadınlara s.çan yaranıyor. O adam da taktik yapip ilgisini çekse bu sefer de ona aşık olur. Çünkü çocukluktan kalma problemleri var, aşk ne , sevgi ne, sağlıklı ilişki nasıl kurulur bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?