Tanıştırılarak evlenip mutlu olan var mı?

Evet ben! Tanistirildim ve cok cok mutluyum. Neredeyse iki senedir evliyim suan. Bizide benzettikleri icin tanistirdilar ve suan yedigimiz ictigimiz gezdigimiz zevklerimiz hep ayni :) Tabi herseyimiz ayni degil biraz farklilik iyidir ama bos vakitlerimizde hic skilmiyoruz

Beni de eşimle ablam ve eniştem bir olup tanıştırdılar, bizi birbirimize çok benzetmişler. Elhamdülillah çok mutluyuz. Yalniz erkekler daha yuvarlak ve genel bakarlar duruma, acaba iş arkadaşının eşi de aynı fikirde mi bunu öğrenmeye calis bence, sen begendikten sonra duruma şiddetle karşı çikan bir anne sorun olmasın aranızda. Bilirsin kadınlar daha önce eleyip sık dokur. Evlenip boşanmış olmak benim için asla asla bir eksi değildir, hatta daha bilinci adımlar atmaya bir sebep bile olabilir ama kimi anne sadece bu durumdan işleri bozabilir

Merhabalar sevgili KK lar . 28 yaşında 3 yıl evvel evlenip boşanan birisiyim çalıştığım yerde hastanemizde çalışan kendisini 1 yıldır tanıdığım bir iş arkadaşım beni oğlu ile tanıştırmak istiyor. Bana sormadan oğluna sormak istememiş. Bizi çok benzettiğini , çok iyi anlaşabileceğimizi düşünüyor. Daha önce evlendiğimi vs herşeyimi biliyor ayrıca ailemide uzaktan tanıyorlarmış . Oğlunun bana benzettiği taraflarını anlattıkça aslında merak ediyorum ama bir taraftan da utanıyorum. Mesela oda hayvansevermiş evinde kedileri varmış . Benimde var. Kitap okumayı severmiş , hız severmiş , benim gibi evcimenmiş. Hatta birgün yemekte pırasa vardı asla yemem dedim yok artık sen aynı oğlumsun dedi. Oğluda 30 yaşında başka bir hastanede hemşire . Tanışmayı düşünüyorum . Var mı tavsiyesi, önerisi olan
Bende sadece iyi insan guzel ahlakli falan diye tanistm esimle. Boyle sevgili olup evlenmk istemedim kendimce nedenlerim vardi. Gayet de mutluym. Sonucta eski sistem bikere gorp yuzukleri takip geri donememezlik olmuyor. Tanisip konusuyosun istemezsen istemiyosun.
Bak bakalim sende belki adami ilk gorusmede begenmezsin

Tanıştırma denilen olay zaten tarafların birbirlerine uygunluğu göz önünde bulundurularak yapılan birşey.
Aşk gibi kör kurşun ya da kumar değil:) Yani kumar tabi de,aşk bazen bedel ödetebiliyor insana,baştan uyum yakalamış kişilerin zamanla birbirlerini sevmeleri çok güzel bir durum...
Hele de arkadaşlıktan evliliğe dönen ilişki tadından yenmez.(Kova burcu bildiriyor)

Tanıştırılacak kişinin de başından bi evlilik geçmiş mi onu merak ettim bende, sonrasında lüzumsuz muhabbetler yüzünden üzülmenizi istemem.

Beni de iş arkadaşım arkadaşının yeğenine söylemiş, aman zaten evlenmicen ben diye görüşelim dedim, paçayı kurtaramadım :olamaz: kısmet işi bunlar, hiç belli olmaz, hakkınızda hayırlısı olsun :KK200:

Eşimle biri vasıtası ile tanıştım iyiki de tanismisim ki 5 ay önce olmaz demiştim rahmetli babam görüş bakalım dedi babam bu söylediğinden iki gün sonra vefat etti.

Gidip gorusmeseydim eğer aklım kalırdı babam istedi diye. İyiki de gitmişim. Esimde sürekli görüştüğü kişileri begenmezmis beğenmediğine de ben evlenmeyi düşünmüyorum bile dermiş :KK70:

Beni görünce aklı gitti 20 senelik şoförüm yolu şaşırdım diyor :KK70: çok şükür iyiki tanımışım diyorum.

Tanıştırılacak kişinin de başından bi evlilik geçmiş mi onu merak ettim bende, sonrasında lüzumsuz muhabbetler yüzünden üzülmenizi istemem.

Beni de iş arkadaşım arkadaşının yeğenine söylemiş, aman zaten evlenmicen ben diye görüşelim dedim, paçayı kurtaramadım :olamaz: kısmet işi bunlar, hiç belli olmaz, hakkınızda hayırlısı olsun :KK200:
Merhaba iş arkadaşım beyfendinin babası oluyor yani tanıştırmak isteyen babası . Ve daha önce evlenmemiş .

Eşimle biri vasıtası ile tanıştım iyiki de tanismisim ki 5 ay önce olmaz demiştim rahmetli babam görüş bakalım dedi babam bu söylediğinden iki gün sonra vefat etti.

Gidip gorusmeseydim eğer aklım kalırdı babam istedi diye. İyiki de gitmişim. Esimde sürekli görüştüğü kişileri begenmezmis beğenmediğine de ben evlenmeyi düşünmüyorum bile dermiş :KK70:

Beni görünce aklı gitti 20 senelik şoförüm yolu şaşırdım diyor :KK70: çok şükür iyiki tanımışım diyorum.
Yaa ne kadar güzel.maşallah Allah bozmasın

Bence en kötü ihtimalle müthiş bir arkadaş edinirsiniz :) denemekten zarar gelmez:)

Merhabalar sevgili KK lar . 28 yaşında 3 yıl evvel evlenip boşanan birisiyim çalıştığım yerde hastanemizde çalışan kendisini 1 yıldır tanıdığım bir iş arkadaşım beni oğlu ile tanıştırmak istiyor. Bana sormadan oğluna sormak istememiş. Bizi çok benzettiğini , çok iyi anlaşabileceğimizi düşünüyor. Daha önce evlendiğimi vs herşeyimi biliyor ayrıca ailemide uzaktan tanıyorlarmış . Oğlunun bana benzettiği taraflarını anlattıkça aslında merak ediyorum ama bir taraftan da utanıyorum. Mesela oda hayvansevermiş evinde kedileri varmış . Benimde var. Kitap okumayı severmiş , hız severmiş , benim gibi evcimenmiş. Hatta birgün yemekte pırasa vardı asla yemem dedim yok artık sen aynı oğlumsun dedi. Oğluda 30 yaşında başka bir hastanede hemşire . Tanışmayı düşünüyorum . Var mı tavsiyesi, önerisi olan
Ben de bu sekilde tanistim esimle..Bizi cok uygun goren bir ortak arkadas kafasinda kuruyor gerisi gelisti iste..Iyice tanimadim acikcasi cok az gorustuk 6ay sonra evlendik hatta..Sevince nasipse de oluyor..Evlilik kumar gibi 6sene cikip 2.ayında dayaktan moraran bosanan arkadasim da oldu benim..Aynı eve girince daha iyi taniyorsun..tanismanizda fayda var..

Yani aşırı benzemeniz bence birşey ifade etmiyor :) hayvanları seven, kitap okuyan ve pirasayi sevmeyen çok insan vardır :)
Bundan bağımsız olarak, tanisin derim ben. Kismetin nerden gelecegi bilinmez. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Tanisarak mutlu olan mutsuz olan kendi anlasarak evlenen mutlu olan mutsuz insan vardir.

Sans vermek iyi olabilir.

Ben bir tanistirma isteginde bariz farkli aile yapimiz oldugundan reddetmistim.

Back
X