Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sadece iyi insan guzel ahlakli falan diye tanistm esimle. Boyle sevgili olup evlenmk istemedim kendimce nedenlerim vardi. Gayet de mutluym. Sonucta eski sistem bikere gorp yuzukleri takip geri donememezlik olmuyor. Tanisip konusuyosun istemezsen istemiyosun.Merhabalar sevgili KK lar . 28 yaşında 3 yıl evvel evlenip boşanan birisiyim çalıştığım yerde hastanemizde çalışan kendisini 1 yıldır tanıdığım bir iş arkadaşım beni oğlu ile tanıştırmak istiyor. Bana sormadan oğluna sormak istememiş. Bizi çok benzettiğini , çok iyi anlaşabileceğimizi düşünüyor. Daha önce evlendiğimi vs herşeyimi biliyor ayrıca ailemide uzaktan tanıyorlarmış . Oğlunun bana benzettiği taraflarını anlattıkça aslında merak ediyorum ama bir taraftan da utanıyorum. Mesela oda hayvansevermiş evinde kedileri varmış . Benimde var. Kitap okumayı severmiş , hız severmiş , benim gibi evcimenmiş. Hatta birgün yemekte pırasa vardı asla yemem dedim yok artık sen aynı oğlumsun dedi. Oğluda 30 yaşında başka bir hastanede hemşire . Tanışmayı düşünüyorum . Var mı tavsiyesi, önerisi olan
Gayet olabilir bence, bazen buyukler kim kiminle anlasir cok iyi gozlem yapiyorlar
Begenmezseniz de almazsiniz zorla degil ya:)
Merhaba iş arkadaşım beyfendinin babası oluyor yani tanıştırmak isteyen babası . Ve daha önce evlenmemiş .Tanıştırılacak kişinin de başından bi evlilik geçmiş mi onu merak ettim bende, sonrasında lüzumsuz muhabbetler yüzünden üzülmenizi istemem.
Beni de iş arkadaşım arkadaşının yeğenine söylemiş, aman zaten evlenmicen ben diye görüşelim dedim, paçayı kurtaramadımkısmet işi bunlar, hiç belli olmaz, hakkınızda hayırlısı olsun
![]()
Yaa ne kadar güzel.maşallah Allah bozmasınEşimle biri vasıtası ile tanıştım iyiki de tanismisim ki 5 ay önce olmaz demiştim rahmetli babam görüş bakalım dedi babam bu söylediğinden iki gün sonra vefat etti.
Gidip gorusmeseydim eğer aklım kalırdı babam istedi diye. İyiki de gitmişim. Esimde sürekli görüştüğü kişileri begenmezmis beğenmediğine de ben evlenmeyi düşünmüyorum bile dermiş
Beni görünce aklı gitti 20 senelik şoförüm yolu şaşırdım diyorçok şükür iyiki tanımışım diyorum.
Ben de bu sekilde tanistim esimle..Bizi cok uygun goren bir ortak arkadas kafasinda kuruyor gerisi gelisti iste..Iyice tanimadim acikcasi cok az gorustuk 6ay sonra evlendik hatta..Sevince nasipse de oluyor..Evlilik kumar gibi 6sene cikip 2.ayında dayaktan moraran bosanan arkadasim da oldu benim..Aynı eve girince daha iyi taniyorsun..tanismanizda fayda var..Merhabalar sevgili KK lar . 28 yaşında 3 yıl evvel evlenip boşanan birisiyim çalıştığım yerde hastanemizde çalışan kendisini 1 yıldır tanıdığım bir iş arkadaşım beni oğlu ile tanıştırmak istiyor. Bana sormadan oğluna sormak istememiş. Bizi çok benzettiğini , çok iyi anlaşabileceğimizi düşünüyor. Daha önce evlendiğimi vs herşeyimi biliyor ayrıca ailemide uzaktan tanıyorlarmış . Oğlunun bana benzettiği taraflarını anlattıkça aslında merak ediyorum ama bir taraftan da utanıyorum. Mesela oda hayvansevermiş evinde kedileri varmış . Benimde var. Kitap okumayı severmiş , hız severmiş , benim gibi evcimenmiş. Hatta birgün yemekte pırasa vardı asla yemem dedim yok artık sen aynı oğlumsun dedi. Oğluda 30 yaşında başka bir hastanede hemşire . Tanışmayı düşünüyorum . Var mı tavsiyesi, önerisi olan
Yaa ne kadar güzel.maşallah Allah bozmasın