Tanıştırılma ve ilk görüşme..

ah kızlar ahhh ramazanda sporu diyeti hep unuttum.yine dikkat ediyorum ama benim aynı kiloda kalmam diil kilo vermem gerek.birbirimizi beğenmeyebiliriz bu sorun değil aynı şey ikimiz için de geçerli,ama bunu kiloya bağlamasını hiç istemem doğrusu.

zaten uzun süreli bir ilişkim olmadı,öyle hayatıma giren çıkan da çok değil,yani ne bilim bi yerde aldatmacaya girmiyoki erkek bu belki kabullenemez deştikçe de ben saçmalarım.bilmiyorum ki..neyseki bu haftasonu çarşı iznine çıkmıyor,haftaya görüşeceğiz,olmazsa ben sorarım ona önceki ilişkilerini ona göre bir cvp veririm ya işte mantık ilişkisi olunca böyle oluyomuş...:) bi de kuzenimin erkek arkadaşıyla ev arkadaşı.bir akşam çok efkarlandığından ve içtiğinden bahsetmiş.çok yeniki iş bu.yani ne için efkarlanır ki bi insan o kadar....

hayırlısı olsun cnm ne olup bittiğinden bizi de haberdar et :)

Böyle şeylere hazır hissedilmez zaten.
Aşk gelirse hazır değil filan dinlemez.
Çok kasma kendini, her zaman nasılsan öyle davran.
Sonuçta belki de evleneceğin kişi olacak.
En önemlisi kendin gibi olman.

kilo falan takintili biriyle bence olmaz.o eminim ki manken gibi incecik hanimlari begeniyordur.bu sende kompleks yaratir daha sonrasi.seninde kilo problemin varmis hayatin boyuncada hep olucak.evleneceksin hamile kalicaksin gene kilo alicaksin.sonra basliycaksin kocam beni begenmiyor kilo veremiyorum vs...bence iyi düsün böyle takintilari olan biriyle evlenmek hayatinca boyunca seni sinir eder.
yok ben iradeliyim istedigim zamen istedigim kadar kilo veiyorum dersen sen bilirsin.simdiden ufak görünen sorunlar sonra daha büyük görünür.

cnm bilmiyorum kiloya takıntılı olup olmadığını.şimdiki erkekler kilo istemiyorlar bence özellikle 30dan aşağısı.bilmiyorum belki yanlış belki doğru.fotolarımı görünce belki sormak istedi kilomu o da zayıf sayılmaz

öyle göze batacak gibi kilolu bir insan hiç olmadım.ama bu sıfır beden düşkünlüğü çıktıktan sonra biz balık etliler bir anda şişman sınıfına konmaya başlandık.

him kendinin kilo problemi var. bence o cok takintili kiloya,,,

sana kendim den örnek vereyim ben bekarken cok zayiftim 36 giyerdim.49 kilonun üstüne hic cikmadim cikamadim. ama evlendim dogum yaptim simdi 63-64 kiloyum.13-14 kilo almisim düsün yani.simdi balik etli olman güzel ne giyen tasirsin güzel durur kilolu degilsin. ama dogum yaptiktan sonra malesef balik etli olan bayanlar epey bir kilo aliyor.birde tanisacagin kisinin kilo takintisi varsa ve ilk sordugu soru kilo olunca bende öyle bir his uyandirdi olmaz gibi.
tabi bu benim düsüncem.bence tanisacagin kisiye bu konuyu konus geldiginde.sor bakalim düsüncesi ne.dedigim gibi simdi önemsiz görünen bu sorun ilerde cok büyük bir problem haline gelebilir.

madre cnm haklısın,,aslında bu kilo sorunu etraflıca bi konu mesela bende kiloya neden olan şey düzensiz ve zama zaman stresli bi hayatımın olması.bunlar beni yemeye itiyor eminimki hayatım düzene girdiğinde iş vs. bu da düzene girecek ama karşımdaki insan kilo istemeyen biriyse sanırım şuan yapıcak bişey yok.haftasonu grüştüğümüzde dolaylı öğrenmeye çalışıcam bunları.

cok yakinmis bulusma tarihi,,, merakla bekliycem anlatacaklarini,,, hadi hayirlisi... insallah hersey olumlu güzel gecer....hayirlisi olsun canim...

bence garipsememek gerek iyi sonuçlanabilir, malum devir çok kötü kızlar için olduğu kadar erkekler içinde çok kötü, doğru kişiyi bulmak artık çok zor. Ondan bence ortak arkadaşlar tarafından tanıştırılmalar daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurabilir ilişkileri. Ve kanımca böyle kurulan ilişkilerde karşılıklı saygı normal ilişkilere göre daha fazla olabilir. Tabi tercih meselesi.

cok yakinmis bulusma tarihi,,, merakla bekliycem anlatacaklarini,,, hadi hayirlisi... insallah hersey olumlu güzel gecer....hayirlisi olsun canim...

yok cnm,buluşma tarihi o kadar yakın değil.askerde şuan eylülün sonlarında gelecek.ama haftasonu çarşı iznine çıkıyor bir hafta oldu görüştük bir kere internette,2 hafta sonra çarşı iznine çıkabilicem dedi yine konuşucaz bakalım.hatta ben askerden gelinceye kadar görüşücemizi ummuyordum kuzenim ve erkek arkadaşı benden fazla istekli dediğim gibi ilk konuşma sıcak geçti hazır hissetmiyorum kendimi zor geliyor kuzenime de birşey diyemiyorum.o da askerde ona da yansıtmak istemiyorum.

görücü usulune giriyor sanki biraz da,gerçi eğer olursa flört dönemi olur muhakkak,fakat böyle olunca insan daha mı fazla istek ve beklenti içine giriyo acaba.hani kendiliğinden gelişen aşk ilişkilerinde durum böyle değildir,daha iyisi olsaydı keşke demezsin..sevdiğin insandır o çünkü..beğendiğin için onunla birliktesindir.

Boy ve kiloda ölçütleri var demek ki sorduğuna göre.Zayıflamak istiyorsanız kendiniz için zayıflayın ,bir erkek için değil.Doğal davranın yanında.Fazla bir şey yapmanıza gerek yok.
Kız kardeşi var mı adayın ? :smiley-cool:

Aynı durumda mıyız bana mı öyle geliyor?
akannehir
Ben de kuzenim vasıtasıyla biriyle tanıştım da, bu kadar olur akannehir
Ben de eylülde görüşcem, ama hiç de onun için değişmeye niyetim yok.
Benim gibi kıza kurban olsun o.
Böylesini Bingöl Dağlarında mı görmüş?
:1closedeyes:
Kendini ağırdan sat ve asla ezdirme...
Ve sakın kendinden taviz de verme.
Erkeğe 1 kere taviz ver, canını çıkarır unutma...
a.s

canım sen bi konu daha açmıştın yine ilk görüşmeyle ilgili sanırım ve sonladırmıştın galiba o konu sahibi sendin o iş neoldu bundan öncemiydi yoksa o görüştüğün bumu yoksa kız....meraktan soryorum ..buarada kendie güven çok önemli canım tabi bunun yanında o gün çok çok güzel bakımlı ve çekici ol...umarım elektirğiniz tutar bacım görücü usulü tanışıp evlenmenin tadı başkadır zemuszemus

alemsin kıss
desdekliyom seni hemşoma elinden geleni ardına komaaakaydirigubbakcemile5

canım çok doğru diyosun ne kadar zor elde ederse kıymetimizi o kadar iyi bilecektir.zemuszemus

hatta o şimdi askeryaa bu yüzden ilk görüşmemizin askerden geldiği zaman olacağını düşünüyordum facebookta bile ekleyeceğini dşünmemiştim geçen hafta kuzenim konuşun isterseniz deyince erken değilmi diye düşünmüştüm o da haftaya çarşı iznine çıkınca tekrar konuşuruz diye söz aldı bişey diyemiyorum zaten dediğim gibi aşka hazır değilim sanırım,ve sanırım bu da çok önemli.

Ve HayyaL çok doğru dedin,varsa böyle beğensin 1 2 kilonun lafını edecekse zaten en başından kopar koyverdim gitti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…