yapma cnm herkes sever ilişki yaşar sanki kendisi bişeyler yaşamadımı,oldu dersin iklişkin var derse üstten anlat işte kısaca bende bu akşam tanıştırılacam kısmetse hayırlısı olsun herkesin hakkında olduğum gibi olucam beğenirsem tanışıcam tabi onunda beğenmesi önemli konuşmalardan belli olur zaten Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin inş. aminn
kilo falan takintili biriyle bence olmaz.o eminim ki manken gibi incecik hanimlari begeniyordur.bu sende kompleks yaratir daha sonrasi.seninde kilo problemin varmis hayatin boyuncada hep olucak.evleneceksin hamile kalicaksin gene kilo alicaksin.sonra basliycaksin kocam beni begenmiyor kilo veremiyorum vs...bence iyi düsün böyle takintilari olan biriyle evlenmek hayatinca boyunca seni sinir eder.
yok ben iradeliyim istedigim zamen istedigim kadar kilo veiyorum dersen sen bilirsin.simdiden ufak görünen sorunlar sonra daha büyük görünür.
cnm bilmiyorum kiloya takıntılı olup olmadığını.şimdiki erkekler kilo istemiyorlar bence özellikle 30dan aşağısı.bilmiyorum belki yanlış belki doğru.fotolarımı görünce belki sormak istedi kilomu o da zayıf sayılmaz
öyle göze batacak gibi kilolu bir insan hiç olmadım.ama bu sıfır beden düşkünlüğü çıktıktan sonra biz balık etliler bir anda şişman sınıfına konmaya başlandık.
cok yakinmis bulusma tarihi,,, merakla bekliycem anlatacaklarini,,, hadi hayirlisi... insallah hersey olumlu güzel gecer....hayirlisi olsun canim...
bence garipsememek gerek iyi sonuçlanabilir, malum devir çok kötü kızlar için olduğu kadar erkekler içinde çok kötü, doğru kişiyi bulmak artık çok zor. Ondan bence ortak arkadaşlar tarafından tanıştırılmalar daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurabilir ilişkileri. Ve kanımca böyle kurulan ilişkilerde karşılıklı saygı normal ilişkilere göre daha fazla olabilir. Tabi tercih meselesi.
eee noldu tanıştınız mı canım?
Aynı durumda mıyız bana mı öyle geliyor?
akannehir
Ben de kuzenim vasıtasıyla biriyle tanıştım da, bu kadar olur akannehir
Ben de eylülde görüşcem, ama hiç de onun için değişmeye niyetim yok.
Benim gibi kıza kurban olsun o.
Böylesini Bingöl Dağlarında mı görmüş?
:1closedeyes:
Kendini ağırdan sat ve asla ezdirme...
Ve sakın kendinden taviz de verme.
Erkeğe 1 kere taviz ver, canını çıkarır unutma...
a.s
alemsin kıss
desdekliyom seni hemşoma elinden geleni ardına komaaakaydirigubbakcemile5
Aynı durumda mıyız bana mı öyle geliyor?
akannehir
Ben de kuzenim vasıtasıyla biriyle tanıştım da, bu kadar olur akannehir
Ben de eylülde görüşcem, ama hiç de onun için değişmeye niyetim yok.
Benim gibi kıza kurban olsun o.
Böylesini Bingöl Dağlarında mı görmüş?
:1closedeyes:
Kendini ağırdan sat ve asla ezdirme...
Ve sakın kendinden taviz de verme.
Erkeğe 1 kere taviz ver, canını çıkarır unutma...
a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?