Tanış bakalım sonunda ölüm yok beğenirsen devamı gelir beğenmessen herkes yoluna...
eylül sonuna kadarda takıntı yaptığın o birkaç kiloyu verirsen sorun kalmaz sanırım canımzemuszemus
mrb arkadaşlar,sizlerden de fikir almak istediğim bir konu var.Kuzenim aracılığıyla birisiyle tanışacağım.Daha önce birbirimizi hiç görmedik,ama birbirimize yakıştırmışlar ve tanışmamızı istediler.şu an askerde ve eylül sonunda gelecek.internette geçen hafta görüştük çarşı iznine çıktığında.
Daha önce başıma gelmemişti böyle birşey,dolayısıyla korkuyorum.çünkü ayrılıklar beni üzüyor.askerden geldiğinde tanışalım sözü aldı.kendimi aşka hazır hissetmiyorum.ama bir yandan artk evlenmek istiyorum annem de bunu dile getirdi,o böyle söyledikçe ben de daha sıcak bakıyorum.ben öğretmenim,çalışmıyorum.artk bir yuva kurup maddi manevi aileme bağlı yaşamaktan kurtulmak istiyorum.27 yaşındayım.o da 27 yaşında mühendis.
böyle görüşmelerde nasıl bir izlenim bırakmak,nasıl görünmek gerekir?
acaba birbirimizi beğenecekmiyiz,en çok bu düşündürüyo beni,kilomu sormak istedi muhabbet arası,birşey sorarsam ayıp olurmu dedi,soramadı onun yerine boyun kaç dedi :) bikaç kilo fazlam var,kimine göre kilolu kimine göre balık etli.evde bu aralar çok hareketsiz kaldığımdan,ister istemez aldım.bu ilk görüşme için çok önemli.kafam karmakarışık.heyecanlanıyorum.
kendin olman gerekmiyor mu?
kiloluysan kilolusundur. sırf kilon olduğu için seni istemeyen bir adamdan hayır gelmez zatenkaydirigubbakcemile2
erkek arkadaş mevzusunu sormuşsun. dürüstlükten yana olduğunu söyleyip gerçekleri söyle. fazla özeline girmeyerek anlatırsın.
kıvırmaya çalışırsan yanlış anlaşılırsın. net cümleler kur. geveleme lafları
haklısın canm ya,çok haklısın.ben bu kilo konusuna taktım işte.
bir kaç kilo demişsin. hareketlerini kısıtlayacak kadar aşırı kilon yoksa dert etme. hafif kilo insanlara yakışıyor. kaydirigubbakcemile3
çok sevimli oluyolar dimi :dance:
daha önce yaşadıklarım beni korkutuyor derken?
eskilerden söz etmemen gerekiyor bence.
erkekler bunu muhakkak başa kakar.
evt cnm bu yüzden sordum,eski ilişkim olup olmadığını illaki soracaktır,ben olmadı dersem,bu yaşa kadar seni beğenen vs. olmadımı diye düşünmesin ters tepmesin.bir ilişkim oldu dersem,e dediğin gibi bunu başa kakma durumu var ne kadar zaman sürdü falan bu ayrıntılara girmek ister keşke daha önce ilişkim falan olmasaydı kimseyi sevmeseydim :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?