Tanıştırılma ve ilk görüşme..

yok cnm o iş bitti.

inş cnm hayırlısı artk

evtt ilk internet konuşmasından sonraki haberleri alıyorum yeni.hafif kilolu gibi gelmişim sanki..tam anlayamamış..bakalım 2 hafta kadar görüşemiycez ama bunu ilk görüşmede sormamak için kendimi zor tutuyorum.

kamera kilolu gösteriyor ondandırzemuszemus

senin onun hakkındaki fikrin ne :uhm:

kamera kilolu gösteriyor ondandırzemuszemus

senin onun hakkındaki fikrin ne :uhm:

kamera açmadık,sadece facebooktaki resimlerden yola çıkarak öyle söylemiş.o yüzden de tam anlayamadım her resim farklı gibi demiş.bu,ileride aramızda yaşananların böyle ağızlara sakız olacağı anlamına gelmez değilmi?..değilmi?

resimlerden mi kafamçokkarıştı

yaşamadan anlayamazsın canım. bu lafları sana getiren ne kadar güvenilir orası da meçhul bencebilmiyorumkismile

sanırım fotoğraflarına yaptığı yorumlardan söz ediyorsun.
ortalık yerde seninle yeni tanışmış biri bu tür yorumlar yapabiliyorsa ilerde her şeyin ortalıkta yaşanacağı anlamına gelebilir.

yalnız şu çok ilginç, efendi centilmen bir erkek yeni tanıştığı bir bayanı dış görünüşüyle bu kadar kaba nasıl değerlendirebiliyor?

Kilonuza takmış resmen. Mankenlik yapmıyorsunuz sonuçta. Sıfır beden olmak zorunda mısınız. Ne ilginç insanlar var... İnat yapın zayıflayın biraz, siz de onun kaşını gözünü eleştirin dicem ama... Tanıştıktan sonrasını da yazın mutlaka. Merak ettim.

Stres yapma tanışın bir güzel İnşallah bir birnizden hoşlanırsınız. Hayirlisi canımopuyorumnanaktan

bazı erkeklerde kilo takıntısı olabiliyor sende o konudan dolayı problem yaşamak istemiyorum demişsin, bol sıvı tüket yiyecek yerin kalmasın (ben öyle yapıyorum bayada işe yaradı) kendine güvein gelsin.
hem bakalım sen onu beğenecekmisin? askerden yeni gelmiş olacak esmer kara-kuru bişi de görebilirsin karşında.o düşünsün :lepi::hooray:

ya sorma canım bu adam kiloya fazla takıntılı galiba,bana kendi kilosu için de fazla yorumunu yaptı yaa,ama fotoğraflarda öyle görünmüyor dedim orda belli olmuyo pek dedi,ayrıcana haklısın valla zaten esmerdim kapkara oldum burda diyo:teytey: bir de zayıf erkekten hiç hazzetmem :1hug: .onunla görüşmeyi istemiyorum canım şimdilik eğer kendisi isterse bana bir şekilde ulaşır.ama istemediyse de daha iyi,durum açıklığa kavuşmuş olur. :enbuyukkk:

ya annem istediği için tanışıcam ama inanın hiç ısınamadım ya mafoldumben
böyle en ufak bişeyine gıcık kaptımmı her hareketi gözüne batıyo işte.
ben biraz gizemli konuşmasını bilen oturaklı kişilerden hoşlanıyorum.o biraz daha aceleci çocuksu gibi geldi bana.ben de aksine çok detaylı düşünür planlamaya çalışırım herşeyi düzeni ciddiyeti severim.beni de ciddiye almasını isterim.ben yüzyüze görüşelim istiyorum mesela,hatta ilk görüşmemiz yüzyüze olur,o askerden döndükten sonra tanışırız diye düşünmüştüm.işin içine internetin giriceni hiç düşünmemiştim.daha gelmesine epey var şimdiden tlflaşmaya bile başladık.ya belki çok hesap kitap işine girmeden yaşıyo herşeyi yada yaşamak istiyo bilmiyorum ama ben cıvık cıvık bir ilişki de istemiyorum.arada kuzenim falan olduğundan ve henüz tanımadığım için kesip atmak istemedim bi anda.annemin isteği benim evlenmem yönünde artık iyi bi evlilik yapmamı istiyo.belki iyi bir insandır diyor ama ben ısınamadım işte.hata affetmez bir yapım da var benim başak burcuyum.
ne diyeceğim bu işe bilmiyorum görücü usulu tanışmalar geriyor insanı
of yaa bilgisayarın başında görüyor annem beni,onunla mı görüştün diyor merak sardı benden fazla :2: evde kalcamdan da mı korkuyo ne anlamadım :2: iyii ki burası var anlatacak sizlerle paylaşmak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…