canım sen bi konu daha açmıştın yine ilk görüşmeyle ilgili sanırım ve sonladırmıştın galiba o konu sahibi sendin o iş neoldu bundan öncemiydi yoksa o görüştüğün bumu yoksa kız....meraktan soryorum ..buarada kendie güven çok önemli canım tabi bunun yanında o gün çok çok güzel bakımlı ve çekici ol...umarım elektirğiniz tutar bacım görücü usulü tanışıp evlenmenin tadı başkadır zemuszemus
evtt ilk internet konuşmasından sonraki haberleri alıyorum yeni.hafif kilolu gibi gelmişim sanki..tam anlayamamış..bakalım 2 hafta kadar görüşemiycez ama bunu ilk görüşmede sormamak için kendimi zor tutuyorum.
evtt ilk internet konuşmasından sonraki haberleri alıyorum yeni.hafif kilolu gibi gelmişim sanki..tam anlayamamış..bakalım 2 hafta kadar görüşemiycez ama bunu ilk görüşmede sormamak için kendimi zor tutuyorum.
kamera kilolu gösteriyor ondandırzemuszemus
senin onun hakkındaki fikrin ne :uhm:
kamera açmadık,sadece facebooktaki resimlerden yola çıkarak öyle söylemiş.o yüzden de tam anlayamadım her resim farklı gibi demiş.bu,ileride aramızda yaşananların böyle ağızlara sakız olacağı anlamına gelmez değilmi?..değilmi?
Stres yapma tanışın bir güzel İnşallah bir birnizden hoşlanırsınız. Hayirlisi canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?