- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- Konu Sahibi heceyarisi
Dayanamiyorum artik katlanamiyorum yaptiklarina. 2kere baska kadinla mesajlarini yakaladim. Eski karisindan cocuk var diye ariyolar konusuyolar. Eski sevgiliden cocuk var diye kadin cocugu getirip goturuyo. Ben turkiyede o almanyada. Iletisimimiz sadece mesaj yoluyla. Esime bugun eski karisi tekrar yazdimi yazmadimi diye sordum. Hemen beni germe yeterince stresim var demeye basladi. Bu sekilde kavgayi hep baslatiyo suclu ben oluyorum. Kavgada bana demedigi kalmiyo. Delisin hastasin kibirlisin.. kufurde ediyo. Ama ilk defa bugun bir kelime soyledi ve gozume uyku girmiyo. Agmaktan harap oldum. Her kavgada bir ayrilik lafi. Hadi ayrilik lafina alistim. Bugun bana o..... dedi bide bu yetmezmis gibi kiz arkadasima alman birini ayarlicaktik bana onun numarasini ver alman erkek ariyodu dedi. Kaldiramiyorum artik. Cok seviyorum kahretsin ki cok seviyorum. Ama mahfetti beni. Icin icin yaniyorum. Simdi o misil misil uykuda ben aglamaktan uyuyamiyorum. Bunu hak edicek ne yaptim ben ona. O kadar hata yapti affettim ustune ustluk hatalarindan sonra bile kizdigim icin ben ozur diledim. Birkez olsun baska birine bakmadim. Yazmadim. Hicbirseyimi saklamadim ondan. Bu lafi hak edicek ne yaptim ben. Yazarken bile aglamadan duramiyorum. Yalvaririm beni iyice uzucek seyler yazmayin. Buraya dokup acilmak ve desteginizi almak istedim. Galiba bu sefer ayrilmayi dusunuyorum. Ilk defa yuzugu her seyi cikardim....