Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaslar yaklasik 2 yildir sureklintansiyon dusuklugu yasiyorum ve herhangibi is yaptigimda kafamda inanilmaz bi sersemlik oluyor neredeys3 butun doktorlara gittim surekli 9 6 8 5 bazen 9 4 aranizda bu durumu yasayan varmi
gecmis olsun, sarimsak tuketmeyin, doktora gidin o sizi yonlendirir zaten,tuz tuketiminizi arttirmaniz gerekecek, soda falan icin ozellikle yazin, cok agir yorgunluklardan da kacinmaniz lazim
gecmis olsun, sarimsak tuketmeyin, doktora gidin o sizi yonlendirir zaten,tuz tuketiminizi arttirmaniz gerekecek, soda falan icin ozellikle yazin, cok agir yorgunluklardan da kacinmaniz l
Mrb arkadaslar yaklasik 2 yildir sureklintansiyon dusuklugu yasiyorum ve herhangibi is yaptigimda kafamda inanilmaz bi sersemlik oluyor neredeys3 butun doktorlara gittim surekli 9 6 8 5 bazen 9 4 aranizda bu durumu yasayan varmi
Sarımsak düşürür tuz biraz yükseltir,ama düşük tansiyon çok da kötü bişey değil,ki o kadar baş dönmesi falan yapmaz başka bir sorun kansızlık vs olabilir
Mi
Tansiyon dusuklugunun sonradan ortaya cikanina ilk kez rastliyorum. Genelde dogustan ve genetik bir sorundur zira.
Ben kendimi bildim bileli dusuk tansiyon hastasiyim. Bu sureci yonetmeyi ogrenince hicbir sikinti yok.
Kalp ve damar hastaliklari bolumune randevu alip tam olarak ne sebeple tansiyonunuzun dustugunu tespit etmeli ve ona gore diet & yasam programi edinmelisiniz. Cok gecmis olsun.
Bu arada dusuk tansiyona sarimsak tuketilmez, aksine tuz tuketilir.
Tansiyon dusuklugunun sonradan ortaya cikanina ilk kez rastliyorum. Genelde dogustan ve genetik bir sorundur zira.
Ben kendimi bildim bileli dusuk tansiyon hastasiyim. Bu sureci yonetmeyi ogrenince hicbir sikinti yok.
Kalp ve damar hastaliklari bolumune randevu alip tam olarak ne sebeple tansiyonunuzun dustugunu tespit etmeli ve ona gore diet & yasam programi edinmelisiniz. Cok gecmis olsun.
Bu arada dusuk tansiyona sarimsak tuketilmez, aksine tuz tuketilir
Bu arada dusuk tansiyona sarimsak tuketilmez, aksine tuz tuketilir.
Malesefe yogun bi panik atak donemibyasadim halen yasiyorum once kalp carpintim vardi o gecti simdi bas donmesi ve surekli tansiyon dusuklugu kafamda sersemlik oluyor hic bir is yapamiyorum