- 20 Ekim 2007
- 785
- 1
- 296
- Konu Sahibi punchlinee
-
yerimsenibenHamileliüğin Ilk Aylarinda Hormonlarin Ani Değişimi Yüzünden Tansiyon Genelde Düşüyo Canim Buda Senin TANSİYONU Nötrler.. 6. Ayda Falan Yükselmeye Başlio .bebek Için Riskli Günler Geçtiği Için Az Da Olsa Ilaç Kullanabilirsin. Ama Senin Psikolojikmiş Bi Psikolağa Da Gidip Stres Yapmazsan Hiç Bişey Olmaz Sen Gönlünü Ferah Tut .canim
arkadaşlar ben yüksek tansiyon hastasıyım. ilaç ta kullanıyorum. hamilelikte tehlikeli olduğunu duymuştum. gerçi kardiolog bana hamile kalmam halinde kullanacağım tansiyon ilacının ismini verdi. gene de bu durum beni tedirgin ediyor. hele ki türkiyedeki sağlık sistemine de hiç güvenim kalmadı.. tansiyon hastası olup gebelik yaşayan var mı. varsa deneyimlerini benimle paylaşabilir mi? bu arada bendeki tansiyon psikolojik , yani herhangi bir hastalığa bağlı değil .. ama kronikleşti..
evet güvenim kalmadı.. çünkü geçen sene beni mide fıtığından ameliyat edeceklerdi.. hem de endoskopiyle teşhisini koydular. yani endoskopi , mide için garantili bir yöntemdir. ama ben güvenmediğim için aradan 7-8 ay geçtikten sonra üniv. hastanesine de gittim. orda da baryumlu film çekti doktor. ve midemde şeklen hiçbir problem olmadığını ama fonksiyonel rahatsızlıklar olabileceğini söyledi ve 2 ilaç vardı. şimdi hiçbir problem yok..
demek ki gittiğiniz hastahane güveninizi kazanacak kadar
teşhisatlı bir hastahane değilmiş
sırf bu olay yüzünden
"Türkiyedeki tıp sektörüne güvenim kalmadı" diyemezsiniz sengözlerimebaksanab
ki bu sizin tekelinizde birşey değil
bu alanda Türkiyenin ne kadar başarılı olduğunu
bilmesi gerekenler biliyorlar zaten sengözlerimebaksanab
uzatmaya gerenk yok şakkıdı
çok teçhizatlı bir devlet hastanesiydi.. ayrıca benim güvenimi sorgulama lütfen.. bilgiler için de saol.. uzatılan şey ne onu da anlamadım...
Ben 20 yaşından beri yüksek tansiyon hastasıyım.25 ve 27 yaşlarında iki doğum yaptım hemde normal yolla.
Hiç korkma kendine dikkat et.
Doktor kontrolünde ol
Ve en önemlisi aklına kötü şeyler getirme:hooray:
çok teşekkürler desteğiniz için.. benim de hala inancım var. sizin gibilerin deneyimini paylaşmak istedim sadece...
peki iremsu , senin doktor adayı olarak bu konuyla alakalı tavsiyen ya da paylaşımın nedir..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?