E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi punchlinee
-
Merhaba ,bende iki başarısız tüp bebek deneyiminden sonra tam 3. tüp bebeği deneyecekken normal yolla hamile kaldım.Benim için bir mucize şuan 1,5 aylık hamileyim ancak keseyi görmeye gittiğimizde doktor tansiyonumun çok yüksek olduğunu söyledi.Zaten tansiyon problemim vardı strese bağlı olarak.Şimdi tamamen tuzu kestim,bol su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum.İnanın etkisi çok oluyor.Cuma günü Allah izin verirse kalp atışını duymaya gideceğiz ve kardiyoloğa gidip gitmeyeceğime karar verilecek.Benim için zaten çok zorluklarla bulduğum bir bebek.İşallah ilaç almak zorunda kalmam ama yinede bu dönemde bebeğe zarar vermeyen tansiyon ilaçları olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı.Ayrıca kardiyolog kola bir alet takarak gün içinde farkında olmadan tansiyon ölçüyormuş.Böylece gerçekte tansiyon problemi olup olmadığı ortaya çıkıyormuş.Gerekirse bu yola başvuracağım.Lütfen içinizi rahat tutun.Ben artık beni üzen insanlara ve olaylara tamamen kapattım kulağımı.Bunu yapmak zorundayım.İşallah Allah herkesi sağlıklı meleklerine kavuşturur biran önce.....
slm arkadaşlar ben de de aynı sorun tansiyon var kronik devamlı ilaç kullanıyorum.şu anda 1.5 aylık hamileyim.dr ilaç verdi günde 3 kere kullanıyorum ama arkadaşların yazılarını okudukça moralim bozuluyor.bazılarınkinde düzeliyor ama canım çok sıkkın ne yapacağımı şaşırdım bir yıldır istedik bebek olsun dye şimdi olunca kaybetmekten çok korkuyorum.hamileliği bitenler benle irtibata gecsin lütfen bilinçli olmak istyorum yanlış yapmaktan korkuyorum.mail adresim aksamgunesi_zengin@hotmail.com lütfen görüşelim yardıma ihtıyacım var psikolojik olarak sıkıntıdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?