Doğuma Hazırlık tansiyon ve bebek cinsiyetiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tansiyonunuz dusukmudur yuksekmidir bebeginizin cinsiyeti

• yuksek cinsiyet erkek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

kivikivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
384
179
103
Merhaba arkadaşlar bir yazi okudum ve merak ettim tansiyonu yuksek olanlarin oğlu dusuk.olanların kizi oluyormuş bu tez bende tutuyor tansiyonum hep düşüktür kizim var sizlerde yazarmisiniz zahmet olmazsa. Tansiyonunuz dusukmudur yüksekmidir ve bebeğinizin cinsiyeti nedir...

Benim hep duśuk ilk hamileligimdede dusuktu bundada ayni gidiyor. Ikinci oglum geliyor. Bence hepsi uydurma bir kac kisinin denk gelmis uydurmus zaten yuzde elli tutma sansi var. Oyle bır sey olsa dr usg ye bakmadan cinsiyeti soyker. Bu hamileligimde belirtilerim bile farkli.

Bencede uydurmadır ama ilki tuttu o zaman yüksekti hep ilk aylardan beri.. oğlum oldu bunda hiç bakma ihtiyacı duymadım yükselmiyor demekki

Eltimin düşüktür hep iki oğlan bir kız var gerisini sen düşün : -)

Bu araştırma

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-21-30-13.webp
    Screenshot_2017-03-31-21-30-13.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 767
Yazoya gore katilimci sayisi bana gore az. Zaten iki ihtimal var. Yazida tansiyona gore hepsini tuttirdu demiyor. Yazida veriler eksik. Kac taneden kac tanesini bildi. Bence sayisal somut veriler eksik. Genel bir yazi ve katilim sayisi cok az bana gore genelleme yapilamaz.

Back
X