• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyon yükselmesi gebelik belirtisini acaba

3bebeannesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
81
20
8
31
Merhaba kızlar bat a 9 gün var belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bel ağrısı ve kasıklarda batma var göğüslerde dolgunluk bulantı bir de benim tansiyon normalde 10/6 hep ama son iki gündür tansiyonum düzensiz 12/8 13/7 devamlı bu şekilde böyle gebelik belirtisi yaşayan var mı acaba aranızda kafam aptal gibi baş ağrısı da yapıyor

Merhaba kızlar bat a 9 gün var belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bel ağrısı ve kasıklarda batma var göğüslerde dolgunluk bulantı bir de benim tansiyon normalde 10/6 hep ama son iki gündür tansiyonum düzensiz 12/8 13/7 devamlı bu şekilde böyle gebelik belirtisi yaşayan var mı acaba aranızda kafam aptal gibi baş ağrısı da yapıyor
3 bebeniz varsa neyin telaşı buu

Telaş ettiğimi kim söyledi ki size sadece diğerlerinde tansiyon durumu yaşamadım şüphem var bu ay için olabilir mi yaşayan var mı diye sordum soru size hitap etmiyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz
istediğim soruya cevap veririm ve telaş ettiğiniz de çok belli komik olmayın

istediğim soruya cevap veririm ve telaş ettiğiniz de çok belli komik olmayın
Hanımefendi zaten istiyorum bebek telaşa düştüğüm yok merak ettim sadece bu ay farklılıklar var yaşayan var mı diye sordum yaşamadıysanız cevap vermeye bilirsiniz telaş edicek bi durum yok zaten istiyorum 4.çocuğu

Hanımlar lütfen rica ediyorum polemiğe girmeyin, üsluplara da dikkat edin.

Merhaba benim göğüslerimde hafif dolgunluk ve uçlarında kaşıntı var birde belim ve sağ kalçam o kadar çok ağrıyor kiyürüyemiyorum bazen hamilelik belirtisi olabilir mi sizce

Merhaba benim göğüslerimde hafif dolgunluk ve uçlarında kaşıntı var birde belim ve sağ kalçam o kadar çok ağrıyor kiyürüyemiyorum bazen hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
Ay bende aynı şekildeyim diğer 3 çocuğum da olmadı hiç benimde tansiyon yüksek devamlı kaç gün var sizin

Back
X