- 2 Aralık 2022
- 81
- 20
- 8
- 31
- Konu Sahibi 3bebeannesi
-
3 bebeniz varsa neyin telaşı buuMerhaba kızlar bat a 9 gün var belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bel ağrısı ve kasıklarda batma var göğüslerde dolgunluk bulantı bir de benim tansiyon normalde 10/6 hep ama son iki gündür tansiyonum düzensiz 12/8 13/7 devamlı bu şekilde böyle gebelik belirtisi yaşayan var mı acaba aranızda kafam aptal gibi baş ağrısı da yapıyor
Telaş ettiğimi kim söyledi ki size sadece diğerlerinde tansiyon durumu yaşamadım şüphem var bu ay için olabilir mi yaşayan var mı diye sordum soru size hitap etmiyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz3 bebeniz varsa neyin telaşı buu
istediğim soruya cevap veririm ve telaş ettiğiniz de çok belli komik olmayınTelaş ettiğimi kim söyledi ki size sadece diğerlerinde tansiyon durumu yaşamadım şüphem var bu ay için olabilir mi yaşayan var mı diye sordum soru size hitap etmiyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz
Hanımefendi zaten istiyorum bebek telaşa düştüğüm yok merak ettim sadece bu ay farklılıklar var yaşayan var mı diye sordum yaşamadıysanız cevap vermeye bilirsiniz telaş edicek bi durum yok zaten istiyorum 4.çocuğuistediğim soruya cevap veririm ve telaş ettiğiniz de çok belli komik olmayın
4. çocuk biraz fazla değil mi ya?Hanımefendi zaten istiyorum bebek telaşa düştüğüm yok merak ettim sadece bu ay farklılıklar var yaşayan var mı diye sordum yaşamadıysanız cevap vermeye bilirsiniz telaş edicek bi durum yok zaten istiyorum 4.çocuğu
Sizene suyunu ekmeğini siz mi veriyorsunuz maddi gücüm var istiyorum4. çocuk biraz fazla değil mi ya?
komik misin sen ya asjhdjlSizene suyunu ekmeğini siz mi veriyorsunuz maddi gücüm var istiyorum
Hanımefendi gönderimden gider misiniz lütfen rica ediyorumkomik misin sen ya asjhdjl
Israrla dalga geçiyor güzellikle izah ediyorum gece gece ne bu yaniHanımlar lütfen rica ediyorum polemiğe girmeyin, üsluplara da dikkat edin.
Ay bende aynı şekildeyim diğer 3 çocuğum da olmadı hiç benimde tansiyon yüksek devamlı kaç gün var sizinMerhaba benim göğüslerimde hafif dolgunluk ve uçlarında kaşıntı var birde belim ve sağ kalçam o kadar çok ağrıyor kiyürüyemiyorum bazen hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
9 gün var daha adet gününeAy bende aynı şekildeyim diğer 3 çocuğum da olmadı hiç benimde tansiyon yüksek devamlı kaç gün var sizin
Benimde 8 gün var tansiyonum devamlı yükseliyor o yüzden kan testi yaptılar bana bakalım 1 saat sonra belli olacak9 gün var daha adet gününe
Hafî hayırlısı yazarsın sonucunuBenimde 8 gün var tansiyonum devamlı yükseliyor o yüzden kan testi yaptılar bana bakalım 1 saat sonra belli olacak
Negatif çıktı benim maalesefHafî hayırlısı yazarsın sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?