Et Yemekleri Tantuni (Mersin)

you_know canım sen mersinlimisin?

bayılırım tantuniye ama mersinde yemek farklı

ellerine sağlık canıma.s.

evet canım mersinliyim 5 aydır istanbuldayım evlendimde birazcık:kedi:
evet canım mersinde yemek farklı tabi burada evime yakın yerde varda eşim almıs birgün (bu arada eşim mersinde okumus ama mersini ve tantuniyi benden cok seviyor )kaydirigubbakcemile3işte burdakilerin tadı yok ya tantuni deil yani bide sorsan bütün ustalar mersinden geldim der
kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta ilk defa yedim tantuni ve beğendim de..ama artık bu tariften yaparım da bende sac yok acaba sac yerine teflon tavada yapsam olur mu?

sacta tadı daha guzel oluyor ama evde bende tavada yapıyorum

ellerine sağlık delikafadulden
Bende isterim bundan banada yap cokacimcoook

benimde ilem mersinde ben bursada evlendim bursadayım ve mersini çok özlüyorum tantunisi gerçekten çok güzel ordayken giderdim tantuni yemeye dedigin gibi oranın tantunisini burdakiler yapamıyor.bende evde yapmıuştım eşime.bursada varmış tantutici demiştide bana çok pahalı ya ufacık ekmegi nekadara satıyolar mersinde hem bol hemde çok pahalı degil.ama mersini herşeyiyle özledim gerçekten:çok üzgünüm:

o kadar yorum okudum bir tane yaptım diyen olmadı, bende çok severim ama deneyen olmayınca yapmak istemiyorum

Elin kolun dert görmesin canım,nefis görünyo,hmmm missss......:)))

mersinde yaşayanlar kesinlikle Hasan Usta,Göksel Tantuni,mert tantun,Özkan tanutni bunlardan birine gidin derim Mersinin en güzel tantunilerini yapıolar ben midesi geniş biri olarak söylüyorum Tantuni yemeden ölen yaşadım diyemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…