- 8 Temmuz 2019
- 1.645
- 3.895
- 133
Eşiniz sizden mal kaçırmak amaçlı harekette bulunmuyor. Benim için önemli olan insanların niyetidir, bilinçli yapılan bir hareket olsa tepki gösterin derdim. Ancak anladığım kadarıyla yeni alınacak evde de kayınvalidenizin çok fazla hakkı var zaten. Yani ben huzurunuz kaçmasın isterim, dünyanın binbir türlü hali var evet ama sürekli yarın boşanırsam ne olacak diye düşünmek bana doğru gelmiyor. Eşinizi en iyi siz tanırsınız boşansınız sizi mağdur edecek bir adam mı? Kayınvalidenizin eve maddi katkısı o kadar çok ki o olmasa zaten bu evin kredisini ödeyebilir miydiniz onu düşünün eğer cevabınız hayırsa tapu zaten hakkı olana gidiyordur.Tesekkur ederim yaptiginiz yorumlar bana gercekten iyi geldi. Esimi cok seviyorum kaynanami da oyle evinde is bile yaptirmaz o kadr israr ederim yemekge cagiririm cekimerek yer ve ayrica emekli maasinida esim alir yani gelirler ortak kiralari da esim alir kaynanam hicbirisine karismaz. Cocuguma bakar gezin film izleyin der dusunur mutlu olalim hep ister, biliyorum belki bu dusuncelere girmem haksizlik ama sadece krediyi yillarca odeyecegimiz icin baska bir ev yada arsa almamiz zorlasacak o yuzden kendimin diyebileceglm bir evim olsun diye dusunmustum![]()
Düğün takılarınız sizde duruyor mu merak ettim bir de.