- 25 Haziran 2023
- 49
- 10
- 18
- 27
- Konu Sahibi kumralada1
-
ben bu insanlardaki tapu benim üstüme olacak mantığını anlamıyorum. ev sizin üstünüze olacak tabi ki kayınpeder ne alaka? başka cocukları var ise niye pay sahibi
Eşimin ailesi aldi size ev alacağız diyeNasıl ya? Kim aldı? Ne diye aldılar?
Altınlarınız kayınpederde miKeşke şaka olsam dünden beri sinirden basim ağrıdı evlenmeden önce altinlarla oğluma ev alacağım dedi şimdi de onun üstüne olacağını öğrendim ve ev de onlara yakin
SİZE ev yapılacaksa tapu da SİZİN üstünüze olacak işte.Eşimin ailesi aldi size ev alacağız diye
Dugun odasına gidince aldılar zatenniye verdin
Ne kadar altin takildi bunu biliyor musunuz? Yani adeti adetine su kadar bilezik, kucuk altin, tam altin vs gibi bir bilgiye sahip misiniz?Eşimin ailesi aldi size ev alacağız diye
Esim evde başına bir şey gelir onlarda dursun diyor, kardeşiminkine onlar aldılar araba almak isteyince verdiler bir şey olmaz dediEsiniz 3 kardes, sizinde altinlariniz alindi ve ev alinacak deniyor.
Siz o evden payda alamazsiniz, altinlarinizida unutun.
Ha ben olsam velevki düğün gunu dalginligima geldi alindi (ne munasebet?) O altinlari zorla geri alirdim, tabi yerinde yeller estigine eminim ama kanitlayamam.
Bizim tarafı biliyorum kendilerininkini demedilerNe kadar altin takildi bunu biliyor musunuz? Yani adeti adetine su kadar bilezik, kucuk altin, tam altin vs gibi bir bilgiye sahip misiniz?
Dugun odasına gidince aldılar zaten
Bizim tarafı biliyorum kendilerininkini demediler
Ailem kavga çıkmasın diye sustukız sen şaka mısın? ailen bir şey demedi mi? daha saymadan vermişsin bi de.
Ben etmiyorum esim birsey olmaz diyo zaten ben buna deliriyorumAltınlarınız kayınpederde mihemen geri isteyin ve asla onun üzerine olacak bir evi kabul etmeyin.
Eşimin ailesi aldi size ev alacağız diye
Siz isteyin banka kasası kiraladım oraya koyacağım deyin bırakmayın, kaldı ki onların ne taktığını bilmiyorsunuz, sizin tarafın taktıklarına da el koymuşlar, ayıp yaptıkları, ama 3 ama 5, ailenizin size taktığı altınları da kullanarak kendi üzerine ev almaya utanmayacak mı o kayınpeder?Esim evde başına bir şey gelir onlarda dursun diyor, kardeşiminkine onlar aldılar araba almak isteyince verdiler bir şey olmaz dedi
Annem her aile yaşar bunu diyor delireceğim gerçektenAilem kavga çıkmasın diye sustu
eşinize sorun, babası vefat ettiğinde kardeşleriyle yapacağı miras kavgasına çok mu hevesliymiş?Ben etmiyorum esim birsey olmaz diyo zaten ben buna deliriyorum
Evet zaten kuzenleri takıları alıp gitti görmedim bileEsin ne dedi bu duruma? Paşa paşa verdi mi?
Bir şey olur veya olmaz ben bana takılan altınları istiyorum deyin ve net olun, yoksa ailenizin taktığı altınlar gidiyor.Ben etmiyorum esim birsey olmaz diyo zaten ben buna deliriyorum
Biz kavga etmeyiz diyoreşinize sorun, babası vefat ettiğinde kardeşleriyle yapacağı miras kavgasına çok mu hevesliymiş?
Ben diyorum zatenBir şey olur veya olmaz ben bana takılan altınları istiyorum deyin ve net olun, yoksa ailenizin taktığı altınlar gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?